Close
Faqja 20 prej 41 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 408
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    A i ke numeruar sa raketa hodhi HAMASI mbi Izrael para se ky te filloje te kunderveproje?
    Mos valle ato raketa conin karamele aty lu binin?, apo mbillnin vdekjen?
    Perse qenka me e dhimbshme per ty jeta e femijeve palestineze sesa e atyre cifute?
    silli pra statistikat!

nuk jane aspak me pak te dhimbshme jetet e femijeve hebrenj se te atyre palestineze... femijet jane femije.
    thjeshte femijet palestineze te vrare jane disa here me shume se ata palestineze.
    kam sjelle statistikat me lart. dhe jane statistike te mbajtura nga izraeli.

sulmet e izraelit jane cnjerezore, se vetem keshtu mund te cilesohen sulme me armet qe perdor izraeli.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Sipas kesaj logjike (qe edhe ju u pajtuat) qe Izraeli duhet te asgjesohet (ashtu sic thot Hamas), atehere si tearrihet paqa ne mes dy popujve, apo nje populli me gjuh te ndryshme? Kur dy vendet synojne asgjesimin e njeri tjetrit! Ti dhe une nga pozicioni yn nuk mund ta kritikojme njerin dhe tjetrit te ja dhejm krahun ne kete rast, mirepo duhet shikojme si spektator. Nuk mund te ja japesh krahun njerit qe te asgjesohet tjetri teresisht.
    Duke u nisur nga psikologjia e cila ne meson se Instikti me i fort i njeriut eshte Instikti i Jetes atehere eshte veshtire te besohet se Izrael do dorezohet.
    Gog i nderuar , ti e kupton se cpo ben Izraeli? Po mundohet te krijoje dicka qe shtet qe i eshte premtuar sot e 2500 vjet me pare. Pas luftes se dyte boterore Britania mendoi qe atyre shtetin tia vendoste diku ne Afriken e Jugut por cifutet e refuzuan kategorikisht kete duke ju pergjigjur se na takon aty ku na e ka premtuar zoti. E kete e arriten duke u qyrravitur duke i thene botes se e meritojme shtetin tone pas katastrofes fatale qe na ndodhi prej Hitlerit.

A eshte e drejte qe ti te pushtosh nje shtet me argumentin se ky eshte vendi im qe prej 2500 vjetesh. Hajde te ecim me kete llogjike dhe cdo shtet te kerkoje hartat e para mijera ose qofte dhe qindra viteve. Shko e guxo e merrja Grekut Camerine , nuk kane kaluar 2500 vjet por vetem dhjetera vite.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Ne ishim duke folur per qellimet e Hamasit, dhe Hamasi ka qellim te shkaterroj Izraelin. Tani kthehemi te tema, se si eshte e mundur te bisedohet me dikend kur ai ka qellim shkaterrimin tend?
    dvete hashim polarin si eshte e mundur kjo, po bisedon me nazistet e serbise dhe duhet ta dije
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Angmokio,
    Izraelitet e paguan ate cope shteti qe kane deri me qimet e kokes. Tjeter gje qe Arabet i prene ne bese dhe sot po vuajne pikerisht "pabesine" si gjelle qe e gatuan vete.

Per vete, viktimat pavarsisht te se ciles ane jane, si pasoje e luftrave te kota te mbuluara me vellon e miteve dhe bestytnive nga pamja e jashtme, jane thjeshte pasoja e turpshme e kesaj "lufte". Tjeter gje qe nen vellon e ketyre miteve mbulohen interesa te tjera ... e per keto, arabet, si popull s'kane per tu vetedijesuar asnjehere. Ata shohin me te shtrejte mireqenien e Muhamedit sesa mireqenien e vete.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Israeli eshte shtet fashist. Ju qe arsyetoni politikat e tij gjenocidiale nuk keni asnje ndryshim prej çetnikeve te milloshit.. dhe do ta arsyetonit edhe hitlerin ne te njeten menyre po t'ju jipej rasti.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    ti qe sjell keto foto ketu nuk je me i mire se ata qe i kane masakruar keta femije.
    Te dy palet po i perdorin keta njerez te pafajshem
    hej zoteri nese kupton dhe lexon ate qe shkruajta nuk do thoje kete fjale.Une e kam per ofendim ti perngjaj nje krimineli.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    Nuk e di se qka te ju thom per JAHUDIT, qka te thom osht e tepert
    vet ZOTI i ka quajt JAHUDI se di ku ka emen ma te keq.
    njerz qe ushqehen kga te tjeret , vrrasin femi , dhe te gjitha te kqijat e krejt kohrave vin nga ta.
    Pse ,cdo te thote Jahudi qe qenka emer aq i keq?!!
    Cili eshte me i keq ,ai qe lufton per popullin e tij edhe nese duhet ngapak te 'kaloj" kufite (si hebrenjet) apo ai qe vret ,maltreton ,masakron e vjedh buken e gojes popullit te tij (si arabet) ?!!
    Per mendimin tim keta te dyte jane shume me te keqinje ,ti si mendon?!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Angmokio,
    Izraelitet e paguan ate cope shteti qe kane deri me qimet e kokes. Tjeter gje qe Arabet i prene ne bese dhe sot po vuajne pikerisht "pabesine" si gjelle qe e gatuan vete.

Per vete, viktimat pavarsisht te se ciles ane jane, si pasoje e luftrave te kota te mbuluara me vellon e miteve dhe bestytnive nga pamja e jashtme, jane thjeshte pasoja e turpshme e kesaj "lufte". Tjeter gje qe nen vellon e ketyre miteve mbulohen interesa te tjera ... e per keto, arabet, si popull s'kane per tu vetedijesuar asnjehere. Ata shohin me te shtrejte mireqenien e Muhamedit sesa mireqenien e vete.

Po ai i vdekur eshte ,dreqi ta haj ,prioritet duhet te kene te gjallet e jo te vdekurit e para 1600 viteve .Nje gje e dij mire ,arabet me shume sherrin ja pane Muhamedit se hebrenjeve ,Muhamedi i ka lane "viktima" forever!Me kujtohet nje shprehje e Golda Mejer kur thote ,paqe do kete atehere kur arabet te duan femijet e vet me shume seq na urrejne ne!

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Israeli eshte shtet fashist. Ju qe arsyetoni politikat e tij gjenocidiale nuk keni asnje ndryshim prej çetnikeve te milloshit.. dhe do ta arsyetonit edhe hitlerin ne te njeten menyre po t'ju jipej rasti.
    Eshte shume e veshtire per disa ti kuptojne nje krim pasi justifikimi eshte injektuar si nje doze e forte mediatike ne trurin e shume njerzve.Nese per cdo kriminel do gjeje nje justifikim atehere dhe Hitleri sdo ishte kriminel.Mirepo Krimineli mbetet kriminel pavarisht emertimit hebre ose hitler.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Angmokio,

Scion , ne Shqiptaret jemi te paret qe duhet ta kuptojme realitetin e popullit Palestinez me teper se cdo popull tjeter ne bote. Politikanet dhe drejtuesit e shtetit tone perhere i kane shitur trojet tona per hir te karriges. Ne kete teme po trajtojme ate se c'faj ka ai femija i vogel qe vritet? C'faj ka populli i pafajshem Palestinez?

Keta femije te pafajshem qe po vriten cdo dite i prene ne bese Izraelitet?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Faqja 20 prej 41 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •