Close
Faqja 19 prej 41 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 408
    JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Qekur HAMASI perfaqeson ISLAMIN ne bote?
    Ne ishim duke folur per qellimet e Hamasit, dhe Hamasi ka qellim te shkaterroj Izraelin. Tani kthehemi te tema, se si eshte e mundur te bisedohet me dikend kur ai ka qellim shkaterrimin tend?
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Ne ishim duke folur per qellimet e Hamasit, dhe Hamasi ka qellim te shkaterroj Izraelin. Tani kthehemi te tema, se si eshte e mundur te bisedohet me dikend kur ai ka qellim shkaterrimin tend?
    Izraeli nuk ka qellim shkaterrimin e Palestines?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Edhe Muhamedin a.s profet e kemi. Allahu xh.sh eshte zoti yne i vetem. Me shkruaj ne privat te te jap disa libra rreth Islamit .
    Me shume kenaqsi do e beja, por me pare me thuaj: a lejohen vajzat myslimane te perdorin internetin?
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Po pse Izraeli c'qellim ka ndaj Palestines? Shikoji ato hartat me siper qe te bindesh. Izraelitet sigurisht qe jane me te zgjuar se Arabet. Arabet kane ''gojen e madhe'' vetem me fol ''pa vepra''. Veprat e cifuteve jane vrasjet dhe zgjerimi i kufirit.

Pas disa viteve me kete politike do ti zhduke komplet ato pika qe i kane ngelur Palestines ne harte.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    kam lexuar mjaft nga noam chomsky dhe e admiroj shume si figure, por e pranoj me sinqeritet qe nuk di gje rreth pikepamjeve te tia per ceshtjen e kosoves.
    nese eshte sic thua ti, qe mohon krimet serbe ne kosove, nuk do e kisha problem qe tere admirimin qe kam per kete person, ta shumezoja me zero...

sa per nderhyrjen e komunitetit nderkombetar ne kosove, hmmmm. nuk do ishte chomsky i vetmi qe e mendon keshtu.
    dihet se e drejta ne aspektin njerezor nuk perputhet gjithmone me te drejten ne aspektin ligjor.
    nga ana njerezore, pa as me te voglin dyshim qe ka qene nje nderhyrje e drejte, pasi u ndalua nje gjenocid.
    por nga ana e drejtesise, trajtohet ne cdo kurs te se drejtes ndekombetare, si nje nderyrje e paligjshme...
    pra ishte nje nderhyrje e drejte nga ana njerezore, por e padrejte nga ana ligjore.

.
    Ky çuni i kishte kabllot e perziera, prandaj dhe thot ashtu.
    Nje hebre, apo kushdoqofte, qe e kundershton padrejtesine ne cdo vend, s'mund te behet permenjehere i padrejte dhe i njeanshem per dike tjeter.
    Intervenimi i NATO-s me rastin e Kosoves, sipas te drejtes nderkombetare, ka qene i paligjshem. Kete gje e ka cekur Chomsky. Dhe me kete rast e ka kritikuar politiken e gabuar te SHBA-ve dhe shteteve perendimore.

Te mos harrojme:
    Nese ne Shqiperi/Kosove dhe SHBA- do te mbahej ndonje Referendum, ta zeme, me: "A eshte Politika amerikane e drejte", jam 100% i sigurte se ky Referendum do te kishte perkrahje me te madhe PRO te ne se sa ne vet SHBA-te.
    KJo tregon se neve shqiptaret gjithmone kemi qene "me katolik se papa"
    Te ne (Kosove/Shqiperi) eshte tema me tabu te flitet dicka kunder SHBA-ve. Madje edhe ne rastet kur behet ndonje Proteste ne vet SHBA-te, keta nuk guxojne as ta permendin...Keshtu e kuptojne te verteten shumica, sic eshte ky Tipi me nofken Antiproanti (vet nofka eshte kunderthenese ne vetvete )

*

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Me shume kenaqsi do e beja, por me pare me thuaj: a lejohen vajzat myslimane te perdorin internetin?
    Sigurisht qe po , ceshte kjo pyetje pa lidhje?

Ne Islam funksionon llogjika . Gjithcka qe ben njeriu varet nga qellimi i tij/saj thote profeti yne.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Sigurisht qe po , ceshte kjo pyetje pa lidhje?

Ne Islam funksionon llogjika . Gjithcka qe ben njeriu varet nga qellimi i tij/saj thote profeti yne.
    Ok por ne nje kohe qe mbulohen me ferexhe e mbyllen ne shtepi qe te kene sa me pak me meshkujt a nuk eshte krejt e kunderta ne internet?
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Po pse Izraeli c'qellim ka ndaj Palestines? Shikoji ato hartat me siper qe te bindesh. Izraelitet sigurisht qe jane me te zgjuar se Arabet. Arabet kane ''gojen e madhe'' vetem me fol ''pa vepra''. Veprat e cifuteve jane vrasjet dhe zgjerimi i kufirit.

Pas disa viteve me kete politike do ti zhduke komplet ato pika qe i kane ngelur Palestines ne harte.
    Sipas kesaj logjike (qe edhe ju u pajtuat) qe Izraeli duhet te asgjesohet (ashtu sic thot Hamas), atehere si tearrihet paqa ne mes dy popujve, apo nje populli me gjuh te ndryshme? Kur dy vendet synojne asgjesimin e njeri tjetrit! Ti dhe une nga pozicioni yn nuk mund ta kritikojme njerin dhe tjetrit te ja dhejm krahun ne kete rast, mirepo duhet shikojme si spektator. Nuk mund te ja japesh krahun njerit qe te asgjesohet tjetri teresisht.
    Duke u nisur nga psikologjia e cila ne meson se Instikti me i fort i njeriut eshte Instikti i Jetes atehere eshte veshtire te besohet se Izrael do dorezohet.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Ok por ne nje kohe qe mbulohen me ferexhe e mbyllen ne shtepi qe te kene sa me pak me meshkujt a nuk eshte krejt e kunderta ne internet?
    Vetem nje naiv ose injorant mund te mendoje se mbulimi i flokeve te nje femreje e privon ate nga integrimi i saj ne cdo lloj shoqerie ne bote.

Mendoj se cdo femer e kerkon vete ate qe don qofte e veshur normal , me shami apo me minifund.

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Sipas kesaj logjike (qe edhe ju u pajtuat) qe Izraeli duhet te asgjesohet (ashtu sic thot Hamas), atehere si tearrihet paqa ne mes dy popujve, apo nje populli me gjuh te ndryshme? Kur dy vendet synojne asgjesimin e njeri tjetrit! Ti dhe une nga pozicioni yn nuk mund ta kritikojme njerin dhe tjetrit te ja dhejm krahun ne kete rast, mirepo duhet shikojme si spektator. Nuk mund te ja japesh krahun njerit qe te asgjesohet tjetri teresisht.
    Duke u nisur nga psikologjia e cila ne meson se Instikti me i fort i njeriut eshte Instikti i Jetes atehere eshte veshtire te besohet se Izrael do dorezohet.
    Cili vend po asgjesohet?

Faqja 19 prej 41 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •