Close
Faqja 10 prej 41 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 408
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Mjaft, se eshte turp tua perlyesh ate lufte qe bene ato qe ben Hamasi. Mbro Hamasin dhe thuri lavde luftes se tyre burrerore, por mos fut UCK-ne e shqiptaret ne mes se nuk kane lidhje as me Izraelin e as me Hamasin.
    Hamasi u zgjodhe me vota te lira, votuan palestinezet. Ne syte e mije nuk eshte organizate terroriste ajo qe lufton per sovranitet te shtetit te vet ( te njejten gje e beri edhe uck-ja)

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Mjaft, se eshte turp tua perlyesh ate lufte qe bene ato qe ben Hamasi. Mbro Hamasin dhe thuri lavde luftes se tyre burrerore, por mos fut UCK-ne e shqiptaret ne mes se nuk kane lidhje as me Izraelin e as me Hamasin.
    Nuk po te ben njeri lidhje. Ndryshon lidhja me analogjine. Une nuk them qe kane lidhje por qe ngjasojne per nga menyra se si kane luftuar te dy levizjet ndaj pushtuesit.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Nuk po te ben njeri lidhje. Ndryshon lidhja me analogjine. Une nuk them qe kane lidhje por qe ngjasojne per nga menyra se si kane luftuar te dy levizjet ndaj pushtuesit.
    Ata sot leshuan rraketa qe goditen pallate me njerez brenda. Ti e thua me krenari dhe ne shqiptaret jemi si ata.

Dhe une kam mustaqe si Hitleri po nuk do e krahasoja vetem me Hitlerin.

Citim Postuar më parë nga Se7en Lexo Postimin
    Hamasi u zgjodhe me vota te lira, votuan palestinezet. Ne syte e mije nuk eshte organizate terroriste ajo qe lufton per sovranitet te shtetit te vet ( te njejten gje e beri edhe uck-ja)
    As se permenda fare ne jane organizate terorriste apo jo. Lexova qe kane leshuar rraketa drejt zonave te banuara thjesht per te vrare sa me shume civile. Per Uck-ne se kam lexuar ndonjehere. Ta krahasosh veten me vrasese te paskrupullt dhe ta besh me krenari vetem juve ju shikoj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    As se permenda fare ne jane organizate terorriste apo jo. Lexova qe kane leshuar rraketa drejt zonave te banuara thjesht per te vrare sa me shume civile. Per Uck-ne se kam lexuar ndonjehere. Ta krahasosh veten me vrasese te paskrupullt dhe ta besh me krenari vetem juve ju shikoj.
    Nuk i krahasoje aspak bile hamas eshte shume me e forte se uck-ja sepse lufton kunder superfuqive me te mdha boterore kunder agresoreve me te medhenje dhe perballet me armatimin i cili eshte fjala e fundit te teknologjise kurse uck-ja superfucite i kishte aleate. Cka i bashkon te dyjat eshte vetem ideali per liri dhe formimi i tyre ( i dalur nga populli ).

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Sikur UCK-ja te kish pasur avione ose raketa sigurisht qe do i perdorte. Serbi nuk kurseu femije gra duke vrare. Pse u paska dash prej UCK-se me u kursyer? Kur futesh ne lufte mos prit te funsionoje arsyeja. Sa here forcat e Natos kane bombarduar pa qellim civile te pafajshem? E quajti njeri Naton force terroriste?

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Se7en Lexo Postimin
    Nuk i krahasoje aspak bile hamas eshte shume me e forte se uck-ja sepse lufton kunder superfuqive me te mdha boterore kunder agresoreve me te medhenje dhe perballet me armatimin i cili eshte fjala e fundit te teknologjise kurse uck-ja superfucite i kishte aleate. Cka i bashkon te dyjat eshte vetem ideali per liri dhe formimi i tyre ( i dalur nga populli ).
    Perkufizim shume i sakte.

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Sikur UCK-ja te kish pasur avione ose raketa sigurisht qe do i perdorte. Serbi nuk kurseu femije gra duke vrare. Pse u paska dash prej UCK-se me u kursyer? Kur futesh ne lufte mos prit te funsionoje arsyeja. Sa here forcat e Natos kane bombarduar pa qellim civile te pafajshem? E quajti njeri Naton force terroriste?
    Nuk e vinte dot UCK nje bombe ne mes te Beogradit? Ose thjesht nje kosovar te shkrepte kallashin te vriste nj 10 serbe? E perseris, nuk jane njesoj me Hamasin, prandaj s'e kane bere. Se per te vrare ca serbe nuk ke nevoje as per arme te sofistikuara e as aviona. Jane shume me lart ne cdo drejtim.

NATO bombardon kot pa qellim vetem per te vrare civile te pafajshem? Ndonje idiot po, dhe denohet dhe NATO kerkon falje. Po jo NATO.

Kur te kerkoje falje Hamasi per ata ushtaret e vet qe leshojne rraketa vetem per te vrare civile ne mes te qytetit, atehere krahasoje me UCK-ne.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Hamasi gjithsesi ka me shume prioritet civilet se sa ndonje baze ushtarake, ka qellim te shkaktoj me shume dhembje ne Izrael. Ndersa Izrael shkakton viktima civile ama gjithehere ka pas cak lideret e Hamasit
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Nuk mund te krahasohet Hamasi me UCK, kjo eshte ofendim. Hamasi disa here ka vene bomba neper autobuse me civile izraelit ku jane vra me qindra civil vetem ne kete forme.

Faqja 10 prej 41 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •