Close
Faqja 22 prej 41 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 408
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin
    Ky çuni i kishte kabllot e perziera, prandaj dhe thot ashtu.
    Nje hebre, apo kushdoqofte, qe e kundershton padrejtesine ne cdo vend, s'mund te behet permenjehere i padrejte dhe i njeanshem per dike tjeter.
    Intervenimi i NATO-s me rastin e Kosoves, sipas te drejtes nderkombetare, ka qene i paligjshem. Kete gje e ka cekur Chomsky. Dhe me kete rast e ka kritikuar politiken e gabuar te SHBA-ve dhe shteteve perendimore.

Te mos harrojme:
    Nese ne Shqiperi/Kosove dhe SHBA- do te mbahej ndonje Referendum, ta zeme, me: "A eshte Politika amerikane e drejte", jam 100% i sigurte se ky Referendum do te kishte perkrahje me te madhe PRO te ne se sa ne vet SHBA-te.
    KJo tregon se neve shqiptaret gjithmone kemi qene "me katolik se papa"
    Te ne (Kosove/Shqiperi) eshte tema me tabu te flitet dicka kunder SHBA-ve. Madje edhe ne rastet kur behet ndonje Proteste ne vet SHBA-te, keta nuk guxojne as ta permendin...Keshtu e kuptojne te verteten shumica, sic eshte ky Tipi me nofken Antiproanti (vet nofka eshte kunderthenese ne vetvete )

*
    Mjafton ta lexosh vetem nje hyrje te vogle te propagandes dhe thashethenave serbe dhe proserbe nga Chomsky...
    Ka edhe mjaft intervista dhe deklarata te tij, ku ai sherbehet me argumente te Serbise dhe regjimit te Millosheviqit.
    http://www.chomsky.info/articles/200005--.htm
    Chomsky and Kosova - book review

Nuk eshte rastesi qe pothuajse te gjithe armiqte e Kosoves i perdorin edhe shkrimet dhe argumentet e Chomsky per te propaganduar kunder Kosoves.

Kritika e tij kunder SHBA-ve dhe perendimit ne pergjithesi eshte ceshtje e tij qe nuk me intereson. Mua me pengon kryesisht fakti se shumica e argumenteve te tij jane identike ose te ngjashme me ato te armiqve te Kosoves dhe pjeserisht edhe te vet regjimit te Millosheviqit.
    Jam i bindur se Chomsky-it fare si interesojne shqipetaret dhe fati i tyre, gje qe e ka vertetuar edhe ne nje interviste, ku ai ironizonte me numrin e rrefugjateve shqipetar pak pas nderhyrjes se NATO-s duke i krahasuar me situata tjera nga Palestina deri ne Kolumbi. Kosova dhe shqipetaret jane vetem viktima te rastesishme kolaterale qe i keq(perdore) ne luften e tij kunder SHBA-ve, NATO-s dhe perendimit...

Sidoqofte, kjo eshte teme tjeter dhe nuk kemi nevoje ta shenderrojme ne diskutim per rolin e Chomsky gjate dhe pas luftes se Kosoves.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 18-11-2012 më 15:25

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    ore idiot kush e filloi luften i pari, kush leshoi misil kasam i pari israeli?
    Gjeje vete kush e filloi o ti qe shan si femrat.Ja ku e ke kronologjine.

http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=244673

http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=244467

http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=244812

http://www.top-channel.tv/artikuj.php?kerko=izrael

Jezusi iu drejtohej hebrejve me keto fjale qe te drejtohem une ty.

34 O pjellë nepërkash!
    Si mund të flisni mirë, kur jeni të këqij? Sepse ç`ka zemra qet goja.

35 Njeriu i mirë nga thesari i mirë i zemrës nxjerr gjëra të mira; por njeriu i keq nxjerr gjëra të këqija nga thesari i tij i keq.

36 Por unë po ju them se ditën e gjyqit njërëzit do të japin llogari për çdo fjalë të kotë që kanë thënë.(matue12)

Po Me Sudanin cdonte

http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=244720

http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=244803
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhemis : 18-11-2012 më 15:35
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Nje Politikan mund te jete kurvar/e por kjo sdo te thote qe ti je shembelltyre e tij/saj. Cdo njeri eshte shembelltyre e vetes se tij/saj. Nuk jam absolutisht dakort me kete.
    Nqs ti je mbaje per veten tende.
    Ata qe kam votuar une kurre skane fituar ,keshtu qe nuk mund te dime "shembelltyren" time
    Do doja edhe une te mos ishte realitet ajo puna e shembelltyres por ja qe ashtu eshte ,politikanet qe jane ne pushtet fatkeqesisht jane shembelltyre e popullit ,nuk mundet lloji i Thacit ,Haradinaj ,Mustafes Berishes e Rames te udheheq gjermanet apo anglezet ,cka mendon ti ,do lejonte gjermani te udhehiqej nga nje analfabet e hajn si Thaci apo nga nje i paskrupullte si Berisha ?!!

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Xhemis Lexo Postimin
    Une i bej nje pyetje cdo njeriu te mencur prej budallenjve sdua pergjigje

Kur jemi para nje ndryshimi politik ne Siri aleat i Iranit Beshar Asadit pse izraeli sulmoi Gazen?Kur kishim vite ne gjendje paqeje midis Hamasit dhe Izraelit.Pse pikerisht ne kete moment parazgjedhjeve cifute ne Israel e nisi luften?
    Eshte e vertete qe Netanyahu kishte dhe ka arsye per nje "lufte" te tille...
    Kjo nuk mohohet as nga shumica e mediave perendimore, ose edhe pro-izraelite.
    Megjithate, raketat e HAMAS-it kunder qyteteve ne Izrael jane ndihma me e madhe pe Netanyahu dhe per Izraelin ne "luften" aktuale.

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Eshte e vertete qe Netanyahu kishte dhe ka arsye per nje "lufte" te tille...
    Kjo nuk mohohet as nga shumica e mediave perendimore, ose edhe pro-izraelite.
    Megjithate, raketat e HAMAS-it kunder qyteteve ne Izrael jane ndihma me e madhe pe Netanyahu dhe per Izraelin ne "luften" aktuale.

Cfaj kane femijet palestineze qe natanjahu do te fitoje zgjedhjet duke derdhur gjak ne gaza.

Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Ata qe kam votuar une kurre skane fituar ,keshtu qe nuk mund te dime "shembelltyren" time
    Do doja edhe une te mos ishte realitet ajo puna e shembelltyres por ja qe ashtu eshte ,politikanet qe jane ne pushtet fatkeqesisht jane shembelltyre e popullit ,nuk mundet lloji i Thacit ,Haradinaj ,Mustafes Berishes e Rames te udheheq gjermanet apo anglezet ,cka mendon ti ,do lejonte gjermani te udhehiqej nga nje analfabet e hajn si Thaci apo nga nje i paskrupullte si Berisha ?!!
    Trajner i mire eshte ai qe e merr nje ekip nga vendi i fundit dhe e nxjerr kampion. Ai ekipi qe ka mentalitetin e kampionit me pas e drejton cdo trajner.

Shqiperia dhe Kosova nuk eshte se nuk i kane udheheqesit e mire por kaq eshte kapaciteti dhe mundesite qe krijojne keto vende. Problemi eshte se shtetet sot jane ne konkurence njeri me tjetrin dhe ti kur shikon Kosoven apo Shqiperine krahasimin e ben me Gjermanine ose Suedine dhe jo me Somaline apo Zimbabwene.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Xhemis Lexo Postimin
    Cfaj kane femijet palestineze qe natanjahu do te fitoje zgjedhjet duke derdhur gjak ne gaza.

Cfaj kane femijet izraelit qe duhet sahat e dakik te vrapojne ne bunkere...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Trajner i mire eshte ai qe e merr nje ekip nga vendi i fundit dhe e nxjerr kampion. Ai ekipi qe ka mentalitetin e kampionit me pas e drejton cdo trajner.

Shqiperia dhe Kosova nuk eshte se nuk i kane udheheqesit e mire por kaq eshte kapaciteti dhe mundesite qe krijojne keto vende. Problemi eshte se shtetet sot jane ne konkurence njeri me tjetrin dhe ti kur shikon Kosoven apo Shqiperine krahasimin e ben me Gjermanine ose Suedine dhe jo me Somaline apo Zimbabwene.
    E sheh ,konfirmove ate e thashe une
    Edhe Somalia e Zimbabvea kane udheheqesit qe jane shembellyre e tyre ,fundja ata (politikanet) nga gjiri i secilit popull dalin,nuk jane politikanet e tyre alien!

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    E sheh ,konfirmove ate e thashe une
    Edhe Somalia e Zimbabvea kane udheheqesit qe jane shembellyre e tyre ,fundja ata (politikanet) nga gjiri i secilit popull dalin,nuk jane politikanet e tyre alien!
    Nuk je duke me kuptuar. Nuk eshte faji i popullit qe nje shtet nuk zhvillohet dhe sigurisht as faji i drejtuesit. Ky eshte kapaciteti dhe nuk shkon me tej. Shqiperia do zhvillohet por jo me ritmin e Gjermanise.

Kur fola me siper per nje ekip futbolli kisha parasysh qe nje ekip sado i mire te jete po nuk pati infrastrukturen nuk ecen perpara. Me kujtohet njehere kur nje nje futbollist i Tiranes tha se ''ne qe te vegjel mesohemi duke mbajtur koken ulur kur gjuajme topin ngaqe fushat tona jane me gropa''

Qe nje vend te ece perpara duhet infrastrukture , duhen paga te larta se me 300$ nuk ta ben njeri punen sic duhet. Pse punojne Shqiptaret fort kur dalin jashte Shqiperise ? Sepse paguheen 10 here e me teper se sa ne Shqiperi. A ka mundesi Shqiperia te paguaje dike 3000$ ne muaj? Sigurisht qe jo.

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Cfaj kane femijet izraelit qe duhet sahat e dakik te vrapojne ne bunkere...
    Se kane fajin ata sigurisht por mamate dhe baballaret qe jetojne ne nje vend ku e dine fare mire qe e kane pushtuar. Une prandaj kam ikur nga Shqiperia sepse nuk e mendoj vend te sigurte per te rritur femijet e mi. Te njejten gje te bejne dhe prinderit e atyre femijeve.

Faqja 22 prej 41 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •