Close
Faqja 21 prej 41 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 408
    i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    e gjith kjo lufte qe filloi papritur eshte loje e iranit, qe bota te heqi syte nga siria dhe te filloj prap nga e para te merret me kete ceshtje te palestinesve
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    Citim Postuar më parë nga Scion
    Fali zot se aq dine, - ka thene Zoti im.
    Yti a thote te njejten gje?
    Sa mire do ishte ti kishte motivuar te mesonin

I imi dhe i gjithe njerzve thote

"Mesoni" qe tju fale Une.

Lexoji keto vargje biblike meqe je krishter

21 Mos keqtrajto të huajin dhe mos e mundo, sepse edhe ju ishit të huaj në vendin e Egjiptit.
    22 Nuk do të mundosh asnjë grua të ve, as asnjë jetim.

23 Në rast se i mundon ata në një farë mënyre dhe ata bërtasin në drejtimin tim, unë do ta dëgjoj pa tjetër britmën e tyre;

24 do të zemërohem dhe do t'ju vras me shpatë; gratë tuaja do të mbeten të veja dhe bijtë tuaj jetimë.

25 Në rast se ti i jep para hua dikujt nga populli yt, të varfrin që është me ty, nuk do ta trajtosh si fajdexhi; nuk do t'i imponosh asnjë kamatë.
    (EKsodi 22)

9 Mos shtyp të huajin, sepse ju e njihni shpirtin e të huajit, sepse keni qenë të huaj në vendin e Egjiptit.(Eksodi 23)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhemis : 18-11-2012 më 15:13
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    po cben keshtu ky milet.po c'dreqin duan qe mos u ngopshin.

megjithse ju ktu ne nje faqe forumi dhe haeni me nj tj....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Prudence : 18-11-2012 më 15:54
    "Më e mira është armike e së mirës"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Vetem nje naiv ose injorant mund te mendoje se mbulimi i flokeve te nje femreje e privon ate nga integrimi i saj ne cdo lloj shoqerie ne bote.

Mendoj se cdo femer e kerkon vete ate qe don qofte e veshur normal , me shami apo me minifund.
    Stugfurullah ,Allahu te quhet naiv e injorant !!!!
    Dhe rrini në shtëpitë tuaja.” (El Ahzab 33)

Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    e gjith kjo lufte qe filloi papritur eshte loje e iranit, qe bota te heqi syte nga siria dhe te filloj prap nga e para te merret me kete ceshtje te palestinesve

Une i bej nje pyetje cdo njeriu te mencur prej budallenjve sdua pergjigje

Kur jemi para nje ndryshimi politik ne Siri aleat i Iranit Beshar Asadit pse izraeli sulmoi Gazen?Kur kishim vite ne gjendje paqeje midis Hamasit dhe Izraelit.Pse pikerisht ne kete moment parazgjedhjeve cifute ne Israel e nisi luften?
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Scion , ne Shqiptaret jemi te paret qe duhet ta kuptojme realitetin e popullit Palestinez me teper se cdo popull tjeter ne bote. Politikanet dhe drejtuesit e shtetit tone perhere i kane shitur trojet tona per hir te karriges. Ne kete teme po trajtojme ate se c'faj ka ai femija i vogel qe vritet? C'faj ka populli i pafajshem Palestinez?

Keta femije te pafajshem qe po vriten cdo dite i prene ne bese Izraelitet?
    Politikanet jane shembelltyra e popullit ,kete mos e harro kurre

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    Citim Postuar më parë nga Xhemis Lexo Postimin
    Une i bej nje pyetje cdo njeriu te mencur prej budallenjve sdua pergjigje

Kur jemi para nje ndryshimi politik ne Siri aleat i Iranit Beshar Asadit pse izraeli sulmoi Gazen?Kur kishim vite ne gjendje paqeje midis Hamasit dhe Izraelit.Pse pikerisht ne kete moment parazgjedhjeve cifute ne Israel e nisi luften?
    ore idiot kush e filloi luften i pari, kush leshoi misil kasam i pari israeli?
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Stugfurullah ,Allahu te quhet naiv e injorant !!!!
    Dhe rrini në shtëpitë tuaja.” (El Ahzab 33)
    Sikur te marresh nje fragment sic ben ti per te manipuluar me te sic e ke zakon , nje gje te tille mund ta besh me cdo autor ne bote. Sill nje fragment dhe te abuzosh me ate. Ne ate ajet flitet per grate te cilet para kohes se Islamit dilnin te zbukuruara me qellim qe te terhiqnin vemendjen e meshkujve. Sigurisht qe nje gje te tille e ndalon Islami.

Megjithate ketu nuk eshte tema per te folur per dicka te tille.

C'fare mendimi ke per vrasjen e femijeve te pafajshem ne Palestine?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Nje Politikan mund te jete kurvar/e por kjo sdo te thote qe ti je shembelltyre e tij/saj. Cdo njeri eshte shembelltyre e vetes se tij/saj. Jam absolutisht kunder.
    Nqs ti je mbaje per veten tende.
    Ndryshuar për herë të fundit nga angmokio : 18-11-2012 më 15:24
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    Ajo qe me vjen cudi me ju se ju mire muslimanet si besoni por as biblen e as vete Jezusin.

7 Mjerë ju! Sepse ju ndërtuat varret e profetëve dhe etërit tuaj i patën vrarë ata.

48 Duke vepruar në këtë mënyrë, ju dëshmoni se i miratoni veprat e etërve tuaj; në fakt ata vranë profetët dhe ju ndërtoni varret e tyre.

49 Për këtë arsye edhe urtësia e Perëndisë tha: "Unë do t'u dërgoj profetë dhe apostuj, dhe ata do të vrasin disa prej tyre kurse të tjerët do t'i përndjekin",

50 me qëllim që këtij brezi t'i kërkohet llogari për gjakun e të gjithë profetëve, i cili u derdh që nga krijimi i botës:

51 nga gjaku i Abelit deri te gjaku i Zakarias, që u vra ndërmjet altarit dhe tempullit; po, unë po ju them, se këtij brezi do t'i kërkohet llogari.(Luka 11)

Jeruzalem, Jeruzalem, që i vret profetët dhe i vret me gurë ata që të janë dërguar! Sa herë kam dashur t'i mbledh bijtë e tu ashtu si i mbledh klloçka zogjtë e vet nën krahë, por ju nuk deshët! Ja, shtëpia juaj po ju lihet e shkretë. Sepse unë po ju them, se tash e tutje nuk do të më shihni më deri sa të thoni: "I bekuar qoftë ai që vjen në emër të Zotit!"'. (Mateu 23/37-39)"

Sepse edhe ju keni vuajtur nga ana e bashkëkombasve tuaj të njëjtat gjëra, sikurse edhe ata kanë vuajtur nga Judenjtë, të cilët e vranë Jezus dhe profetët e tyre, dhe na përndoqën edhe ne. Ata nuk i pëlqen Përëndia, dhe janë armiq me të gjithë njerëzit(1 e Thesalonikasve Kapitulli 2 /14-15)

Dhe në të vërtetë po ju them se ditën e gjyqit, vendi i Sodomës dhe i Gomorës do të trajtohet me më shumë tolerancë se ai qytet(Juruzalemi).(Mateu 10/15)

Faqja 21 prej 41 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •