Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 39
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Protesta kundër takimit të Kserës me deputetin e Agimit të Artë
    Publikuar më 17.11.2012 | 18:02

Takimi i ministrit Ksera me deputetin neonazist grek ka ngjallur indinjatën e Klubit të Patriotëve të Rinj të cilët protestuan ditën e shtunë përpara Ministrisë së Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta. Një shirit bllokues është vendosur nga aktivistët në hyrje të mistrisë me mbishkrimi: “Ndal agimit të artë në institucionet shtetërore”. Ndërsa në duar protestuesit mbanin pankarta: “Jashtë qeverisë miqtë e Agimit të Artë. Gjithashtu, ata kënduan himnin shqiptar dhe vazhdonin të bënin thirrje për një bashkëjetesë paqësore me minoritetet.

“Takimi i ministrit Ksera me deputetë neonazistë është një veprim i patolerueshëm. Kushdo në këtë vend, qoftë ministër apo deputetë, duhet të qartësojë se me cilën anë është: me shqiptarët, por edhe ata grekë, italianë e gjermanë që mendojnë se nazizmi ishte një e keqe e shekullit të kaluar për gjithë njerëzimin apo me neonazistët. Ne jemi të vendosur të mos pranojmë që qeveria shqiptare të ketë prezentë “miq të agimit të artë” apo njerëz që ende ëndërrojnë përrallat e së kaluarës me “vorio epir”” – tha Ardit Bido, në emër të Klubit të Patriotëve të Rinj.

/Shekulli Online/Përgatiti: I.S./

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Spahiu, Berisha po përgatit skenarin për pavarësinë e "Vorioepirit"
    Të pranishëm në takim edhe intelektualët e shoqatës të të ish- përndjekurve politikë.
    Ministri Ksera ndërmjetësi mes qeverisë dhe klaneve më naziste dhe radikale greke.
    Publikuar më 17.11.2012 | 16:58

KORÇË –Në takimin e organizuar në Korçë nga Aleanca Kuq e Zi, nën një pjesëmarrje mjaft të gjerë, ku nuk do të mungonin as intelektualët më të njohur të të përndjekurve politik, Kryetari i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu, u shpjegoi pjesëmarrësve se Berisha po përgatit skenarin për shitjen e Shqipërisë ose më konkretisht po përpiqet të shpallë pavarësinë e "Vorioepirit", kurse ministri Ksera po luan rolin e ndërmjetësit mes qeverisë dhe klaneve naziste greke. Për këtë arsye, largimin me votë të Sali Berishës, Spahiu e konsideroi si një nëntor i tretë për Shqipërinë. Sot në qeverinë e tij Berisha ka 3 grekë dhe 13 filogrekë.

“15 vjet më parë, tha Spahiu, Berisha e dogji Shqipërinë në bashkëpunim me klanet greke dhe sot po bën të njëjtin skenar duke e lënë Shqipërinë pa ujë, pa drita, duke shitur pasurinë kombëtare. Berisha ka hyrë në një bashkëpunim të hapur me forcat më naziste dhe më radikale greke. Ministri i tij, Ksera, thur skenarë me “Agimin e Artë”, me klanet politike greke për pavarësinë e "Vorioepirit". Ai është ura e bashkëpunimit mes qeverisë shqiptare dhe qeverisë greke, po thur plane për pavarësinë e "Voriepirit" dhe e bën këtë nën petkun “e miqësisë”, nën petkun e karriges greke, nën petkun e kolltukut të tij ministror, dhe nën mbrojtjen politike të shtetasit Berisha”.

“Ndaj ne kemi një kërkesë, vijoi Spahiu, që brenda një jave Ksera, Berisha dhe të tjerë të hetohen, procedohen dhe arrestohen për tradhti kombëtare. Ne gabuam, sepse lejuam që për 23 vite qeverinë shqiptare ta drejtojë ai. Ai është vetëm shtetasi Berisha, i cili duhet të ndëshkohet për të gjitha krimet dhe veprat penale që i ka shkaktuar kësaj shoqërie”

Ne edhe sot kemi po atë njeri që ashtu si 15 vite më parë, sërish ngriti sistemin piramidal dhe tashmë jo me xhepat dhe paratë e qytetarëve, por me institucionet shtetërore dhe me pasuritë kombëtare. Gjithçka e shndërroi në piramidë

Ndaj ne sot jemi më të copëtuar se kurrë, më të varfëruar se kurrë, më të poshtëruar se kurrë, më të mjeruar se kurrë, më të zhgënjyer se kurrë. Berisha po e çon përsëri Shqipërinë në flakë, po çon njerëzit në flake, sot ata po vetëflijohen, po digjen.

Ne sot ndihemi të turpëruar për zgjedhjen që kemi bërë. Nëse krahasojmë shtetasin Berisha me Ismail Bej Vlorën, Flamur Nokën me Luigj Gurakuqin, Frashërin me Panaritin, Libohovën me Majlinda Bregun e shumë të tjerë, kuptojmë se tashmë jemi 100 vite më pas

Ndaj në këtë nëntor të tretë, Sali Berishën disa synojnë ta quajnë “Dimri i fundit” i shtetasit Berisha, disa tentojnë ta quajnë “Dimri i vetmisë së madhe”, sepse tashmë ai është izoluar nga gjithë bota dhe Perëndimi, i cili fatkeqësisht po izolon edhe shqiptarë sepse, fatkeqësisht kemi bërë një zgjedhje të gabuar

Por nëse brenda kësaj javë, theksoi Spahiu nuk do të fillojnë hetimet ndaj Berishës Kserës dhe të tjerëve, atëherë ne kemi vetëm një zgjidhje: ta largojmë me votë, ky do të ishte Nëntori i Tretë për Shqipërinë dhe ne do ta bëjmë këtë”

/Shekulli Online/Vepror Hasani/

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Spahiu, Berisha po përgatit skenarin për pavarësinë e "Vorioepirit"
    Të pranishëm në takim edhe intelektualët e shoqatës të të ish- përndjekurve politikë.
    Ministri Ksera ndërmjetësi mes qeverisë dhe klaneve më naziste dhe radikale greke.
    Publikuar më 17.11.2012 | 16:58

KORÇË –Në takimin e organizuar në Korçë nga Aleanca Kuq e Zi, nën një pjesëmarrje mjaft të gjerë, ku nuk do të mungonin as intelektualët më të njohur të të përndjekurve politik, Kryetari i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu, u shpjegoi pjesëmarrësve se Berisha po përgatit skenarin për shitjen e Shqipërisë ose më konkretisht po përpiqet të shpallë pavarësinë e "Vorioepirit", kurse ministri Ksera po luan rolin e ndërmjetësit mes qeverisë dhe klaneve naziste greke. Për këtë arsye, largimin me votë të Sali Berishës, Spahiu e konsideroi si një nëntor i tretë për Shqipërinë. Sot në qeverinë e tij Berisha ka 3 grekë dhe 13 filogrekë.

“15 vjet më parë, tha Spahiu, Berisha e dogji Shqipërinë në bashkëpunim me klanet greke dhe sot po bën të njëjtin skenar duke e lënë Shqipërinë pa ujë, pa drita, duke shitur pasurinë kombëtare. Berisha ka hyrë në një bashkëpunim të hapur me forcat më naziste dhe më radikale greke. Ministri i tij, Ksera, thur skenarë me “Agimin e Artë”, me klanet politike greke për pavarësinë e "Vorioepirit". Ai është ura e bashkëpunimit mes qeverisë shqiptare dhe qeverisë greke, po thur plane për pavarësinë e "Voriepirit" dhe e bën këtë nën petkun “e miqësisë”, nën petkun e karriges greke, nën petkun e kolltukut të tij ministror, dhe nën mbrojtjen politike të shtetasit Berisha”.

“Ndaj ne kemi një kërkesë, vijoi Spahiu, që brenda një jave Ksera, Berisha dhe të tjerë të hetohen, procedohen dhe arrestohen për tradhti kombëtare. Ne gabuam, sepse lejuam që për 23 vite qeverinë shqiptare ta drejtojë ai. Ai është vetëm shtetasi Berisha, i cili duhet të ndëshkohet për të gjitha krimet dhe veprat penale që i ka shkaktuar kësaj shoqërie”

Ne edhe sot kemi po atë njeri që ashtu si 15 vite më parë, sërish ngriti sistemin piramidal dhe tashmë jo me xhepat dhe paratë e qytetarëve, por me institucionet shtetërore dhe me pasuritë kombëtare. Gjithçka e shndërroi në piramidë

Ndaj ne sot jemi më të copëtuar se kurrë, më të varfëruar se kurrë, më të poshtëruar se kurrë, më të mjeruar se kurrë, më të zhgënjyer se kurrë. Berisha po e çon përsëri Shqipërinë në flakë, po çon njerëzit në flake, sot ata po vetëflijohen, po digjen.

Ne sot ndihemi të turpëruar për zgjedhjen që kemi bërë. Nëse krahasojmë shtetasin Berisha me Ismail Bej Vlorën, Flamur Nokën me Luigj Gurakuqin, Frashërin me Panaritin, Libohovën me Majlinda Bregun e shumë të tjerë, kuptojmë se tashmë jemi 100 vite më pas

Ndaj në këtë nëntor të tretë, Sali Berishën disa synojnë ta quajnë “Dimri i fundit” i shtetasit Berisha, disa tentojnë ta quajnë “Dimri i vetmisë së madhe”, sepse tashmë ai është izoluar nga gjithë bota dhe Perëndimi, i cili fatkeqësisht po izolon edhe shqiptarë sepse, fatkeqësisht kemi bërë një zgjedhje të gabuar

Por nëse brenda kësaj javë, theksoi Spahiu nuk do të fillojnë hetimet ndaj Berishës Kserës dhe të tjerëve, atëherë ne kemi vetëm një zgjidhje: ta largojmë me votë, ky do të ishte Nëntori i Tretë për Shqipërinë dhe ne do ta bëjmë këtë”

/Shekulli Online/Vepror Hasani/
    Me vjen per te vjelle kur degjoj/ lexoj shpifesira te tilla.
    Ptuu race e keqe. Deri para disa muajsh i lepinte te ndenjurat Berishes e tani na del si shpetimtar i kombit.

C'jane more keta vemje...?
    Keta jane politikanet e rinj te Shqiperise?
    Kush eshte ai idiot qe i beson brockullave te tilla?
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Ptuu race e keqe. Deri para disa muajsh i lepinte te ndenjurat Berishes e tani na del si shpetimtar i kombit.

I besojne ata qe shikojne fotografite dhe zhvillimet ne territorin dhe ambientin social te Shqiperise ! Nuk ka nevoje te mundohesh per t'i besuar ! T'i perplasin , vete Salistet antishqiptare , mu ne fytyre , te gjitha bemat kobezeza kunder kombit dhe vendit , ku sado qorr dhe shurdh te jesh , nuk ke shanc te mos i shikosh !

Kam dyshim se edhe idiotet po te pyesesh dicka te vertete e kane mesuar edhe ata !

Per ata qe "nuk besojne" , nuk e di se cfare emri mund t'iu ve ?

Une njoh keto kategori te zhvillimit mendor te nje individi :

Normal
    Debil
    Imbecil
    Idiot

Do studiuar ndonje kategori e re per keta qe "nuk besojne" !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    I besojne ata qe shikojne fotografite dhe zhvillimet ne territorin dhe ambientin social te Shqiperise ! Nuk ka nevoje te mundohesh per t'i besuar ! T'i perplasin , vete Salistet antishqiptare , mu ne fytyre , te gjitha bemat kobezeza kunder kombit dhe vendit , ku sado qorr dhe shurdh te jesh , nuk ke shanc te mos i shikosh !

Kam dyshim se edhe idiotet po te pyesesh dicka te vertete e kane mesuar edhe ata !

Per ata qe "nuk besojne" , nuk e di se cfare emri mund t'iu ve ?

Une njoh keto kategori te zhvillimit mendor te nje individi :

Normal
    Debil
    Imbecil
    Idiot

Do studiuar ndonje kategori e re per keta qe "nuk besojne" !
    Ti beson se Sali Berisha po pregatit autonomine e vorioepirit??????????????????????
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    Ti beson se Sali Berisha po pregatit autonomine e vorioepirit??????????????????????
    Jo vetem aq , por padyshimin me te vogel shkaterrimin total te Shqiperise ! Jane te tjere qe e shtrengojne nga pas , se ai kete pune do ta kishte mbyllur me kohe ! Te pakten nga ana e vet !

Ai eshte gjeja me malinje qe i ka qelluar ketij kombi gjate gjithe historise se tij ! Eshte i afte te beje gjene me te zeze te mundshme kunder ketyre njerezve qe quhen shqiptare ! Edhe ate qe ty nuk ta rrok mendja .....! Por nuk ka b.ythe ..... ! Ketu do te jemi dhe do te shikojme se cfare do t'i provokoje ketij vendi serish ai ...!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670

Unë nuk i besoj, por ajo që tha ai është fakt, dhe është vështirë mos ta besoj kur vetë me sytë e mi, dhe duke u konfirmuar dhe nga Agimi i artë, një ministër i qeverisë sime më kërcënon për marrje territoresh, vrasje shqiptarësh etj. Nuk arrij ta kuptoj se si verbëria për sali e edush, ju çon deri aty sa të jeni gati të vrisni edhe shqiptarë, e t'ua leni edhe mollaqet tuaja grekëve, vetëm për dy lidera....nuk di ça të them më tepër...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Jo vetem aq , por padyshimin me te vogel shkaterrimin total te Shqiperise ! Jane te tjere qe e shtrengojne nga pas , se ai kete pune do ta kishte mbyllur me kohe ! Te pakten nga ana e vet !

Ai eshte gjeja me malinje qe i ka qelluar ketij kombi gjate gjithe historise se tij ! Eshte i afte te beje gjene me te zeze te mundshme kunder ketyre njerezve qe quhen shqiptare ! Edhe ate qe ty nuk ta rrok mendja .....! Por nuk ka b.ythe ..... ! Ketu do te jemi dhe do te shikojme se cfare do t'i provokoje ketij vendi serish ai ...!
    Qe ta urresh Saliun apo cilindo tjeter , nuk do te thote te jete argument per ty.
    Duhet te jesh shume naiv qe te shkruash apo te besosh keto qe me thua.
    Gjithsesi kohen perpara e kemi dhe dhente zoti te rrojme e te shohim se cili do zhgenjehet.
    Sali Berisha mund te kete shume mekate ne kuriz e une nuk jam avokati i tij, por deri me sot eshte drejtuesi me patriot qe shqiperia ka njohur, Buri me punetor qe u ul ndonjehere ne karigen e kryeministrit, Njeriu me i ndershem qe ajo zyre ka njohur.
    Sado te shkruani e te shpifni, ju nuk mund te zhbeni as rrugen e kombit, as heqjen e vizave , as antaresimin ne NATO e as pranimin e kandidatures se Shqiperise ne BE.(megjithe perpjekjet e mbrapshta qe pala tjeter ka bere kunder ketyre te gjithave.
    Keto nuk i mohon dot as ti e as Historia e Shqiperise.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    T'i leme llogjet ! Rri rehat Bluje ... se nuk i ha ato lloj paresh qe kullojne gjak shqiptari une ! Mbajini per vete dhe iu pafshi hajrin ! Por kujdes se cmimi i tradhetise qe jeni duke bere eshte shume i larte ! Nuk e paguni dot me paret e serbit dhe te grekut ! Parja ka shume raste qe nuk shkon ....!

Historia shqiptare eshte e frikshme ne kete drejtim .....

Rri o Viola, se ti ha buken e atyre qe shqiptaret i mbyllen ne kampe perqendrimi e i kaluan mishin ne makine grirese !!!

Mbaj vendin tendin aty dhe mjaft luajte rolin e patriotit. Nuk te shkon fare !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    Qe ta urresh Saliun apo cilindo tjeter , nuk do te thote te jete argument per ty.
    Duhet te jesh shume naiv qe te shkruash apo te besosh keto qe me thua.
    Gjithsesi kohen perpara e kemi dhe dhente zoti te rrojme e te shohim se cili do zhgenjehet.
    Sali Berisha mund te kete shume mekate ne kuriz e une nuk jam avokati i tij, por deri me sot eshte drejtuesi me patriot qe shqiperia ka njohur, Buri me punetor qe u ul ndonjehere ne karigen e kryeministrit, Njeriu me i ndershem qe ajo zyre ka njohur.
    Sado te shkruani e te shpifni, ju nuk mund te zhbeni as rrugen e kombit, as heqjen e vizave , as antaresimin ne NATO e as pranimin e kandidatures se Shqiperise ne BE.(megjithe perpjekjet e mbrapshta qe pala tjeter ka bere kunder ketyre te gjithave.
    Keto nuk i mohon dot as ti e as Historia e Shqiperise.
    Nuk urrej Saliun , ooo njeri ! Urrej tradhetine e Saliut dhe menyren se si e katandisi ai kete popull dhe kete vend ! Urrej antishqiptarizmin e tij , urrej te zezat qe nuk ngopet duke ia bere ketij vendi .... Pse ti e quan normale cfare po i ndodh Shqiperise dhe kombit shqiptar ?

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •