Close
Faqja 26 prej 30 FillimFillim ... 162425262728 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 295
    i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    e keqja eshte se nuk ka me cam ne greqi. kush do luftoje per ta. do marin vullnetare nga cecenia?
    shume gjermane, hungareze i humben pronat ashtu si camet ne luften e pare boterore. nuk hapen me keto dosje.
    Cam ne Greqi ka sa te duash, shumica kaure por edhe ca myslo te fshehur......un llafosnje per keta camet ne Shqiperi.....le te luftojne dhe te paguajne avoketer e kanale te medha anemban botes per te bere te njohur historine e tyre, le te mundohen qe Brukseli dhe Washingtoni te shpallin se njohin si gjenocid shpernguljen dhe vrasjet qe jane bere, le te kerkojne riatdhesim e pastaj do te shohim se si luajne ballancat ne rrajon e gjetke....
    dosjet hapen po duan njecik graso
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga cool_shqype Lexo Postimin
    Cam ne Greqi ka sa te duash, shumica kaure por edhe ca myslo te fshehur......un llafosnje per keta camet ne Shqiperi.....le te luftojne dhe te paguajne avoketer e kanale te medha anemban botes per te bere te njohur historine e tyre, le te mundohen qe Brukseli dhe Washingtoni te shpallin se njohin si gjenocid shpernguljen dhe vrasjet qe jane bere, le te kerkojne riatdhesim e pastaj do te shohim se si luajne ballancat ne rrajon e gjetke....
    dosjet hapen po duan njecik graso
    se nuk i kane bere greket keto llogari qe po ben ti...

e shumta qe mund te fitojne camet, eshte demshperblim per pronat.
    sa per tu kthyer atje nuk ka asnje shans.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar Maska e agonny
    Anëtarësuar
    02-08-2008
    Postime
    251
    e ktij spiunit Himarioit a ju ka vnu vula kuqe npasaporte? apo do te shetitet lirshem neper shqiperi

Anëtarësuar
    02-08-2008
    Postime
    251
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    shqiperia eshte deri te kufijte e saj administrative.
    Shqiperia eshte prej Kosoves deri nCameri, prej Ulqinit deri nTetove.
    Me 28 Nentor 2012 per neve Shqipetareve perfundon epoka e territ, nenshtrimit me 28 nentor lind nje qindvjeqar i ri per ne skemi me ju nenshtru ma as Shkavit as turkut e as Grekit shume shpejt do t'a bejme Shqiperin etnike e do te nivelizohen gjerat nBallkan se sben ndryshe ..

Qysh thojm kendej na ne Kosove: "Keni me naj ni zanin"

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga agonny Lexo Postimin
    Shqiperia eshte prej Kosoves deri nCameri, prej Ulqinit deri nTetove.
    Me 28 Nentor 2012 per neve Shqipetareve perfundon epoka e territ, nenshtrimit me 28 nentor lind nje qindvjeqar i ri per ne skemi me ju nenshtru ma as Shkavit as turkut e as Grekit shume shpejt do t'a bejme Shqiperin etnike e do te nivelizohen gjerat nBallkan se sben ndryshe ..

Qysh thojm kendej na ne Kosove: "Keni me naj ni zanin"
    kurse nga Qameria i thone "Pordhët e mëdha grisin brekët e reja"
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Anëtarësuar
    02-08-2008
    Postime
    251
    kurse nga Qameria i thone "Pordhët e mëdha grisin brekët e reja"
    Ahhh kuku na per juve, te shkretit ju ka kaplu kriza keq juve"Grekve" te sotit, pas bankave, fabrikave edhe forumet i keni mbyll shume shpejt kan me ja ndal çeshmen Gjermani, Falimentimi i juaj ka me qene teme e librave te ri ekonomik, social, historik, dokumentar kan me bo per ju. e per fund e kam nje keshille skeni nevoje me ja pas friken as Kreshnikit as AKZ se mes vete keni mu hanger
    Ndryshuar për herë të fundit nga agonny : 13-11-2012 më 23:32

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620
    kush eshte mendimi yt? per ndryshim kufijsh? apo pranimin e realitetit.?
    O akilo he mor u ktheve te? Sikur ram rehat ca dite. Po mir po realitetin e ujrave detare t Shqiperise ta pranojme? Jo se pastaj vjen dhe realiteti igjirokastres dhe korces
    apo ta pranojm dhe ket realitet
    po fundja me ty kot flet se ti e ke shpallur hapur : Progrek e Antishqiptar...
    po si nuk pushove 1 her mor...?mesa duket qenka e vertet shprehja : m*tin sa me shume ta ngacmosh me shume ere bie... dhe ty sa me shume te te kundershtosh me shum pallavra nxjerr nga goja

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga agonny Lexo Postimin
    e ktij spiunit Himarioit a ju ka vnu vula kuqe npasaporte? apo do te shetitet lirshem neper shqiperi
    Une kam ca lidhje ne shtetin tone bukeshkale shqiptar, t'i bashkojme dhe lidhjet tuaja, e ta shpallim person te padeshiruar ne Shqiperi kete Aqilin. Mos t'i shkele me kemba ne token e Shqiperise e Kosoves se tanishme. Si thoni?

Anëtarësuar
    02-08-2008
    Postime
    251
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Une kam ca lidhje ne shtetin tone bukeshkale shqiptar, t'i bashkojme dhe lidhjet tuaja, e ta shpallim person te padeshiruar ne Shqiperi kete Aqilin. Mos t'i shkele me kemba ne token e Shqiperise e Kosoves se tanishme. Si thoni?
    Kam frike se e bartin qeshtjen nOKB kta Greket pastaj.
    Shiko ne Kosove serbet na kan vra na kan pre edhe tasht na paraqesin neve shqipetareve si agresor krejt kete fale politikaneve tane debilla qe i kemi

Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Greket jane populli qe i mesoi kafsherise njerezore se ka nje menyre te gjithe njerezit te jetojne ne paqe..... dhe te gjithe zbriten nga pemet per te filluar nje faqe te re ne historine e njerezimit edhe pse disa akoma perpiqen nuk ka sesi te mohojme mesimet e grekerve.
    Paqe!
    me kete egoizem qe keni dhe me keto ide te medha qe keni per veten , i'a keni arritur qe t'ju urrerjne e gjithe bota e vecanerisht perendimi ..kam qene disa here deshmitare i neverise qe kane ndaj jush perendimoret , pikerisht per keto mendime egoistike ..duke u mburrur me demokrcine e disa njerezve qe kane jetuar 2300 vjet me pare dhe qe nuk ka siguri qe ju jeni me te vertete te jeni pasardhesit gjenetike te tyre ...por kjo eshte e parendesishme ...pasi cdokush vleresohet per arritjet e tij personale ....e jo per arritjet ne lashtesi nga njerez qe tashme kane vdekur ...kjo po qe i thone "Dhi e zgjebur , e bishtin perpjete"..
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Faqja 26 prej 30 FillimFillim ... 162425262728 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •