Close
Faqja 22 prej 30 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 295
    i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Selita80 Lexo Postimin
    Ke qene ndonjehere ne Cameri ti? Se aty ke shqiptare autoktone me shumice, qe flasin gjuhen shqipe fshehtasi, e te thone qe nuk mund ta flasin hapur sepse kercenohen nga pjesa tjeter greke. Eshte tjeter gje te thuash qe "Ne nuk lejojme ndonje shqiptare qe te shprehet hapur qe eshte shqiptar" e tjeter gje "nuk ka kembe shqiptare".

Aqil, nje pyetje, ku e ke mesuar gjuhen shqipe?

nuk e paske idene me duket. qe asnje nga ata greke me origjine shqiptare nuk
    do te bashkohet me ty.

dhe kane te drejte, me keto mendime qe ke ti dhe shume si ty, nuk do njeri te
    kete as ne nje lagje, e jo me ne nje shtet ku te beni dhe komanden e ta bastardoni
    jeten e njeriut, sic ka ndodhur ne 100 vjet.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    nuk e paske idene me duket. qe asnje nga ata greke me origjine shqiptare nuk
    do te bashkohet me ty.

dhe kane te drejte, me keto mendime qe ke ti dhe shume si ty, nuk do njeri te
    kete as ne nje lagje, e jo me ne nje shtet ku te beni dhe komanden e ta bastardoni
    jeten e njeriut, sic ka ndodhur ne 100 vjet.
    Cfare mendimesh kam une? Qe them se 1+1=2 dhe jo =3? A nuk eshte bastardim i jetes se njeriut terrori e jetesa nen frike, ku kercenohesh nese flet gjuhen tende?

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    shqiptaret nuk jane te gjithe si spahiu.

se ju ka marre koka ere disave ne shqiperi, dhe enderrojne ndryshime kufijsh, kjo nuk do te thote se te gjithe enderrojne si ty.
    ka edhe njerez te tjere qe duan paqe.
    po more po. se te te vije dikush ne shtepi e te te grabise motren, ti kerkon paqen e jo motren.
    nuk kam dyshim per kete.
    per fat te mire nuk u ka marre truri ere te gjitheve si ty.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    po more po. se te te vije dikush ne shtepi e te te grabise motren, ti kerkon paqen e jo motren.
    nuk kam dyshim per kete.
    per fat te mire nuk u ka marre truri ere te gjitheve si ty.
    per veten tende po ti jap te gjitha keto keshilla.
    se greku nuk ka nevoje per ndihmen time dhe te askend. do vazhdoje te zeri me shpulla sa here te ngresh koke.
    duke qene i vetmi komb qe e di mire ilacin qe i duhet shqiptarit

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    sigurisht qe ka dhe grek me origjine shqiptare ps. ne Parga ku gjysma e qytetit
    flasin shqip.
    por ata tani jane grek, jetojne ne paqe me greket, kane bere krushqira, dhe kane te njejten fe dhe te njejten histori.
    imagjino qe ne mes tyre te futet dhe shpetim idrizi.
    jo vetem mua po ju a thua edhe te tjereve. Ata nuk jane Grek sepse ska Grek me origjine Shqiptare.

Thjesht jane Shqiptare me shtetesi Greke.

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    jo vetem mua po ju a thua edhe te tjereve. Ata nuk jane Grek sepse ska Grek me origjine Shqiptare.

Thjesht jane Shqiptare me shtetesi Greke.
    keto terma nuk ke te drejte ti vendosesh ti.
    cdo komunitet e vendos vete se si do te quhet. dhe ata i thone vetes grek me origjine arvanitase.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    keto terma nuk ke te drejte ti vendosesh ti.
    cdo komunitet e vendos vete se si do te quhet. dhe ata i thone vetes grek me origjine arvanitase.
    c'eshte kjo marrezi?
    secili ka te drejte te quhet si te doje, por mund ose mund te mos kete kredibilitet.

une dua te quhem kinez me origjine meksikane. kam te drejte? PO.
    sa ka kredibilitet kjo gje? ZERO.

p.s. ti kerkon paqen? me e rendesishme paqja apo drejtesia? dikush te vjedh e te grabit, ti cfare i thua?
    s'ka gje. une dua paqe.
    per fat te mira ka njerez qe kane me shume karakter se ti.
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 11-11-2012 më 11:39
    Vasudhaiva Kutumbakam

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    se greku nuk ka nevoje per ndihmen time dhe te askend. do vazhdoje te zeri me shpulla sa here te ngresh koke.
    Edhe sa muaj do te zgjase para se Greqia te shembet e tera? PO pastaj me cfare shpullash do te na zene greket? A do te kete me Greqi? Besoj do te kete, por nje Greqi e tipit Zimbabve, dhe ku shume krahina do te mendojne se me cilin shtet do te ishte me mire te ishin ekonomikisht.
    Sa per shqiptaret ne Cameri, ata jane shqiptare cam, qe e ndjejne veten shqiptare, dhe nuk jane arvanite. Nuk po te pretendon njeri Athinen e Atiken, mos ki frike. Po flasim vetem per Camerine, ku ende ka shqiptare qe ne fshehtesi te tregojne se jane shqiptare dhe se abuzohen nese e flasin gjuhen amtare.

E kush na qenke ti qe na jep keshilla? Ti je nje refugjat qe i lepihesh grekut nga mengjesi ne darke dhe po na tregon tani grekun qe do na merrka me shpulla? Greku eshte kerme qe po ngordh dhe i ka ardhur shqiptarit rradha ta marre me shpulla. Ilaci qe i duhet shqiptarit eshte te heqi qafe tipa si puna jote qe ndonese ke kaq dite qe vjell vrer ndaj Shqiperise e shqiptareve, vazhdon te shkruash ketu. Po mjaft me kete. Ky forum ska toleruar ndonjehere dhe as ka per te toleruar rracizem te tille, sidomos ndaj popullit qe perfaqeson, e aq me shume kur dalin nga goja e nje Haxhi Qamili si ty. Jashte qe ketu.

Greket jane populli qe i mesoi kafsherise njerezore se ka nje menyre te gjithe njerezit te jetojne ne paqe..... dhe te gjithe zbriten nga pemet per te filluar nje faqe te re ne historine e njerezimit edhe pse disa akoma perpiqen nuk ka sesi te mohojme mesimet e grekerve.
    Paqe!
    Paqe!

Faqja 22 prej 30 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •