Close
Faqja 30 prej 30 FillimFillim ... 20282930
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 295 prej 295
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    punesojne edhe njerez gjithashtu
    Po pse ato mijra Shqiptare ne Greqi per Shqiperine punojne apo per Greqine ? Ato 500 milione qe kane sjell Shqiptaret po ti kish bere Greku ato pune do kish marre 2 miliard , mos them me teper.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Po pse ato mijra Shqiptare ne Greqi per Shqiperine punojne apo per Greqine ? Ato 500 milione qe kane sjell Shqiptaret po ti kish bere Greku ato pune do kish marre 2 miliard , mos them me teper.
    secili shikon interesin e tij.
    shqiptareve ju ka leverdisur gjithe keto vite ne greqi.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    secili shikon interesin e tij.
    shqiptareve ju ka leverdisur gjithe keto vite ne greqi.
    Nuk i them leverdi. Shqiptaret kan shku ne Greqi se skan pas ku me shku tjeter. 500 milion euro nuk jan asgje per 500 mije Shqiptare qe jetojne ne Greqi. I bie 1000 euro ne vit per njeri. Shqiptaret punojne ne Greqi per buken e gojes dhe ate e hajn thate me i rujt ato pak lek e me i sjell ne Shqiperi. Mos flasim pastaj per racizmin e shfrytezimin kafsheror.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    E dini si eshte kjo puna ai na mbajti ne e mbajtem....shkuam (po fus edhe veten si shqiptar qe jam)..pa na ftuar ..na mbajten..pa qehf...por na mbajtem..beme shume te mira e te keqija ,ka ardhur koha mos ti biem me ne qafe..jo e lagu jo nuk e lagu , jane rracista sjane rracista, jo kshu jo ashtu...kush nuk ja duron pordhet grekut ne vend te vete ..bujrum Shqiperia ja ku eshte ..po ne nga mysafire hopa ..ne krye te vendit...ti themi troc gjerat mos ti bejme qefin njeri tjetrit..se greku ka bere 299999999 kurvlliqe...po edhe ne kemi bere po aq ,Ne kerkojme camerine ,kur e kisha shokun ne Gjermani,gjyshja e vete fliste shqip...na e kane futur greqishten me dru thoshte...keta te tjeret ...jemi greke thoshin megjithese flisnin shqip me mua...prandaj mos merrni kot si pushka jevgut o trima e xha Brahos.
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Ja kush ia ka fajin Shqiperise dhe te mos qurravitemi se na vjedh e keqtrajton greku

Hapini syte!

Mos e beso po deshe ! Guvernatori i Bankës së Shqipërisë paguhet 27 herë më shumë se ai i Anglisë?!
    SHPËRNDAJE

TAGS
    Shqiptarja.com ka botuar sot nje artikull mbi rrogen e Guvernatorit te Bankes se Shqiperise.

Aty thuhet: “ Guvernatori i BSH-së shpenzon këtë vit 13 milion dollarë për paga, dieta, honorare; veç tyre edhe 7 milion dollarë shpenzime administrative!! Vetëm të ardhurat e tij vjetore si Guvernator arrijnë afër 100 milion lekë; d.mth 8 milon lekë në muaj, ose 360 mijë lekë në ditë pune, ose 45 mijë lekë në orë pune!”

Sipas nje kerkimi te thjeshte rezulton se :

Guvernatori i Bankes se Anglise merr vetem407 mije dollare ne vit (305 368 pound), pra 27 here me pak.

Ne fakt Fullani merr gati 10 here me shume se Guvernatori, dy zevendes Guvernatoret dhe nje drejtor jo-ekzekutiv i Bankes se Anglise te marre se bashku.
    Paqe!

Faqja 30 prej 30 FillimFillim ... 20282930

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •