Bota rrotullohet dhe historia ben ciklin e saj.......
Bota rrotullohet dhe historia ben ciklin e saj.......
each second is eternity as eternity is now,
and now, now is forever
Ne këtu në Estoni, duhet të japim euro për grekët atje poshtë, që kalojnë gjithë ditën duke rrufitur uzo e neskafe, e duke shkruar në forume si Akili, ndërsa estonezët punojnë ditë e natë pa e ngritur njëherë kokën!
Akili-a, ma thuaj emrin e vërtetë që ke, se po erdhe këtej nga unë do ta shohësh a do të gjesh punë apo jo.
Fatkeqësisht ka dhënë euro për ju fëlliqësirat e Greqisë, sepse kështu kërkon Komisioni. Estoni është shtet dhe kriza si erdhi ashtu dhe iku pasi estonezët nuk janë si ju që dilni e digjni vendin kur doni më tepër euro. Nuk janë si ju që rrini gjithë ditën duke thithur uzo e drogë, e pasi këni lënë eurot nëpër kazino, vini e kërkoni si rrjepacakë euro këtej në Estoni.
Meqë për ty Estoni nuk është shtet, eja e na i hiq këto mijëra grekë që kanë ardhur kohët e fundit këtej e kërkojnë asistenca e ndihmë nga shteti estonez.
Eja një herë këtej lart, e ta shohim kush është në të zezë.
Po kërcënon me këto fjalë? Apo po thërret kalorësinë greke? Të paktën ilia spiro është me emër e mbiemër të vetin, dhe është krenar që është grekoman dhe e thotë me gjithë zë këtë. Kurse ti je qenia më e ulët që mund të mendosh. Grek, që hiqet si shqiptar, dhe nuk e pranon që është grek e as del me emrin e tij, por hiqet si shqiptare e do të shkaktojë rrëmujë e shan shqiptarët në forumin shqiptar.
Do të ishte njësoj sikur unë të hyja në një forum grek, e të hiqesha si grek e të shaja Greqinë aty. Nuk e kam atë pafytyrësi si ti grekuc e ke.
Ndryshuar për herë të fundit nga Edvin83 : 14-11-2012 më 13:34
Krijoni Kontakt