Close
Faqja 27 prej 30 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 295
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    une po ju shpjegoj arsyet se, me kete mllef qe kane shqiptaret po demtojne veten e tyre. ku gjithcka ja faturojne grekut.
    ketu ka kaq shume ndjenja antihelene, sa edhe une po te isha grek e te degjoja perdite dike qe me shan para e mbrapa, do ta zija me shpulla ne kufi.

ne nuk jemi koshiente qe ajo sjellje na ben te neveritshem. dhe bashke me te thatin digjet dhe i njomi.
    Akil ..mos u lodh kot, ceshtja e konceptit grek ka marre fund per shqiptaret ,
    une te kuptoj shume mire qe je me origjine greke nga shqiperia dhe nuk ka arsye se pse ta fshehesh kete , sinqerisht, .
    problemi eshte se greket i kane borxh Zotit qe i bekoi me pasuri dhe bukuri dhe ata u bene egoiste te neveritshem dhe abuzuan me njerez qe ishin ne nevoje ne nje interval te caktuar kohor,

njeriu nuk matet nga zhvillimi material ,
    as kulturor, ...por nga virtyti..!
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    une te kuptoj shume mire qe je me origjine greke nga shqiperia dhe nuk ka arsye se pse ta fshehesh kete , sinqerisht, .
    problemi eshte se greket i kane borxh Zotit qe i bekoi me pasuri dhe bukuri dhe ata u bene egoiste te neveritshem dhe abuzuan me njerez qe ishin ne nevoje ne nje interval te caktuar kohor,

Nga virtyti?? Mirenjohja eshte nje nga virtytet themelore te njeriut...., perderisa hapen portat e vendit te tyre per ne,...po te mos ishin ata do te kishim qene zi e me zi..., a i jemi mirenjohes???
    Ne nuk i jemi mirenjohes bamiresit tone shqiptar, le me te huajit...
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    se nuk i kane bere greket keto llogari qe po ben ti...

e shumta qe mund te fitojne camet, eshte demshperblim per pronat.
    sa per tu kthyer atje nuk ka asnje shans.
    greqerit i kane bere ca llogari e prandaj kane me teper se 100 vjet qe harzhojne shuma te konsiderushme per presion politik (lobime e mashtrime) shtremberime te historise, sherbetorllek sa me inglizin e sa me ruzin......
    po demshperblimi nuk eshte vetem financiar por edhe dush politik dhe c'jerrje e mashtro-historise dhimokratike greqe...
    sa per kthim shancet jane 99% ne favor te cameve bile me bileta te paguare e shtepi te rindertuara
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin

kjo eshte gafa qe bejne te gjithe, merren me grekun dhe e heqin veten menjane, si viktima ku te tjeret i bien kot me qafe.

sot Kadare e tha me te madhe:
    Asgjë të mirë s’kishin pasur shqiptarët duke i mbushur mendjen vetes se kishin qenë veç viktima”.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Nga virtyti?? Mirenjohja eshte nje nga virtytet themelore te njeriut...., perderisa hapen portat e vendit te tyre per ne,...po te mos ishin ata do te kishim qene zi e me zi..., a i jemi mirenjohes???
    Ne nuk i jemi mirenjohes bamiresit tone shqiptar, le me te huajit...
    ti me permend buken e grekut, ...qe tek e fundit shqiptaret e fituan me djerse dhe harron ate qe eshte 1000000000000000 here me i rendesishem...shpirtin

kjo eshte gafa qe bejne te gjithe, merren me grekun dhe e heqin veten menjane, si viktima ku te tjeret i bien kot me qafe.

sot Kadare e tha me te madhe:
    Asgjë të mirë s’kishin pasur shqiptarët duke i mbushur mendjen vetes se kishin qenë veç viktima”.
    Kadareja ka mendimin e tij ..dhe mendimi i tij mund te jete jashte realitetit..

do te sjell nje shembull te thejshte ,
    ka emigrante shqipetare ne itali dhe ne greqi,
    do te shikosh emigrante qe jane fanatike te skuadres italinane...nuk do ta shikosh kete kurre me skuadren greke ..edhe pse paten shume suksese..nuk po flas vetem per emigrant shqiptar...ne pergjithesi....

greket vete me ne fund po e pranojne qe problemi i tyre eshte nje tip i vecante neotropie..ky eshte fakt

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Grekët jashtë BE-së! Këto ndyrësira po na marrin eurot tona këtej në veri. Nuk i duam në BE këto vemje gjakthithëse që vetëm kërkojnë euro nga ne dhe prapë na shajnë!

Greket kane marre fund dhe nuk ngrene me koke. Le te bejne greqaret gam gam forumeve. Qe kur filloi kriza, ne Toronto jane dyndur greke nga gjithe Greqia dhe me e forta, po i luten per pune shqiptareve qe ketu jane kapur goxha dhe kane bizneset e tyre. Eshte interesante si perseritet historia...

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Greket kane marre fund dhe nuk ngrene me koke. Le te bejne greqaret gam gam forumeve. Qe kur filloi kriza, ne Toronto jane dyndur greke nga gjithe Greqia dhe me e forta, po i luten per pune shqiptareve qe ketu jane kapur goxha dhe kane bizneset e tyre. Eshte interesante si perseritet historia...
    Ai kane vene kusht Shqipot Greqerve para se tu japin pune a i plotesojne keto si me poshte:
    - te deklarohen si arvanitas
    - ndryshojne besimin
    - ndryshojne emrin
    - te flasin Shqip

No greeks and dogs allowed
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

Para 1 jave me erdhi njeri nga Athina per interviste pune. Mire qe fliste nje anglishte gjysma gjysma po kishte dhe dengla. Nuk e dinte qe isha shqiptar por fatmiresisht kryesoja intervisten dhe vija veton per ta marre ne pune. Mbasi u pergjigj si syte qe t'i dilnin (me demek kishte mbaruar per IT) ja kalova biseden tek gjendja ne Greqi. Dhe nuk i ndejti goja pa permendur shqiptaret per keq. Ah thashe me vete, me lerofsh kocken. Dhe i them, me siguri duhet te jene shqiptaret fajtore per problemet qe keni. Une si shqiptar e kuptoj mire kete. Mbeti si i dhjere dhe uli koken. Fluturoi me shkelma nga puna sic do fluturojne dhe ketu ne forum ata qe ju genjen mendja se kane krahet e ngrohte dhe duan te bejne interesantin me komente qe ja presin bilet fishek jashte ketij forumi.

Faqja 27 prej 30 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •