Close
Faqja 88 prej 196 FillimFillim ... 3878868788899098138188 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 871 deri 880 prej 1960
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    prit , prit edhe ca
    vajza ime tani eshte zgjat dhe i hap vete dyert, nje dite ime me nuk e kishte mendjen dhe ajo kishte hapur deren e jashtme dhe me vrap tek ashensori, kishte thirrur ashensorin , por nuk arrin te shtype butonat ku jane katet, dhe shyqyr qe ne ate momente nuk e therriti dikush ashensorin se do me kishte ikur vajza
    o zot sa mistrece qe eshte bere, sa e kthen koken ta ben te keqen
    tani ka fiksim dritat, hap e mbyll, hap e mbyll
    ncncnc
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    pasi u mesua se nje paciente kishte nje femije 2 vj pas nje femije 14 qe kishte para tij,tek.medicinale tek sa i bente gati inzheksionit i thot nenes : e paske fshesa e barkut kete femijen ( kshu themi keteja per femiun e fundit ke ne)
    femja derisa qante per inzheksionin,e ndaloi per nje min e thot:
    jo une jam djali i shpise nuk jam fshes dhe vazhdoi vajin

bahhhh e qeshur pa fund

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    i them vajzes me perkedheli "do vdesi mami per ty"...nuk thot gje, i them ne anglisht "zemla, I will die for you"...hap syte dhe me nje buzeqeshje te madhe "Ohh Thank you mommyyy!" lol, nuk e di mos mendoj si kur do i jepja ndonje embelsir apo dicka kur i thash "for you" ...
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    i them vajzes me perkedheli "do vdesi mami per ty"...nuk thot gje, i them ne anglisht "zemla, I will die for you"...hap syte dhe me nje buzeqeshje te madhe "Ohh Thank you mommyyy!" lol, nuk e di mos mendoj si kur do i jepja ndonje embelsir apo dicka kur i thash "for you" ...
    hehehheh

pyes cunat cfare hengren ne kopesht.(ne shkolle se harrova)
    me thane makarona me mish.Une se hengra tha njeri se me kishin vene kete pjesen(dhe tregoi hunden me dore).
    Jo i them hunda nuk haet do kete qene nje pjese e ngrenshme.
    Hidhet tjetri e me pyet: 'po po kjo pjesa...(dhe leviste duart pa ditur ke pjese te trupit te tregonte)....trupi i mishit haet'?

i tregoj cunit qe kur ishte me i vogel nje here tek hidhej hop hop ne kembe mbi krevatin e tij fluturoi pingul me kok ne shesh pasi beri nje rrotullim ne ajer(kini parasysh sikur te hidhet nga trompolini)Cuni gjithe sy e vesh(kshu bejne kur i tregoj per vegjeline e tyre)me pyeti se cfare kisha bera une.
    Une?une ulerita i thashe
    Cunit si la sh pershtypje kjo,e vazhdoi me nje lloj buzeqeshje kurioze dhe krenare te me pyeste: 'Po e bera bukur?'

Pandeh se e ka bere per spektakel hedhjen.... he he he
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prudence : 24-10-2012 mė 17:01
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    hehehheh

pyes cunat cfare hengren ne kopesht.
    me thane makarona me mish.Une se hengra tha njeri se me kishin vene kete pjesen(dhe tregoi hunden me dore).
    Jo i them hunda nuk haet do kete qene nje pjese e ngrenshme.
    Hidhet tjetri e me pyet: 'po po kjo pjesa...(dhe leviste duart pa ditur ke pjese te trupit te tregonte)....trupi i mishit haet'?

i tregoj cunit qe kur ishte me i vogel nje here tek hidhej hop hop ne kembe mbi krevatin e tij fluturoi pingul me kok ne shesh pasi beri nje rrotullim ne ajer(kini parasysh sikur te hidhet nga trompolini)Cuni gjithe sy e vesh(kshu bejne kur i tregoj per vegjeline e tyre)me pyeti se cfare kisha bera une.
    Une?une ulerita i thashe
    Cunit si la sh pershtypje kjo,e vazhdoi me nje lloj buzeqeshje kurioze dhe krenare te me pyeste: 'Po e bera bukur?'

Pandeh se e ka bere per spektakel hedhjen.... he he he
    hahahaha, prudence cunat e tua te shkrijn, so cute!

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Talking

I them tim shoqi vishe vajzen dhe me prisni tek parku .
    Vete dhe me vajzen per dore bejme te vrapojme kur ne cdo dy hapa kjo pengohej dhe rrezohej, cka?
    Kur e shikoj nga kembet , kepucet e veshura mbrapsht, kepuca e djathte tek kemba e majte
    Burri ja bente i veshi vete
    Prudo ti gallatat i ke ne fuqi te dyte
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 24-10-2012 mė 17:04
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    ahh edhe im shoq Marya,sa here qe ben gafa me cunat thote qe i bene ata vet

meqe ra llafi tek im shoq....

nje mengjes(kur cunat ishin parashkollore),i con vet femijet ne kopesht.edhe atje si gjithmone eshte recepsionistja ne tavolin te vet.Cunat dine vendet ku lene xhupa e canta dhe i ati duke u dhene pershendetjen e rastit qofte cunave qofte recepsionistesh,....kur.... cuni(ai ngacka se tj e kam serioz ) i thote te jatit me ze plote: 'po ti pse se puth kete teten,po ti pse se puth kte teten' dhe sndahej pa i kushtuar vemendje.

u bera tha im shoq ne sy te asaj tjetres......ajo e shkreta gjithe siklet...qeshte nga zorri(pale si i ka ardhur perbrenda te kishte ta shqepte ne dru ate palacun tim)

e une i them ktij te modhit...po edhe ti mos t'ia prishje djalit...e fillaun gallatat me fantazite tona qesharake.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    ahh edhe im shoq Marya,sa here qe ben gafa me cunat thote qe i bene ata vet

meqe ra llafi tek im shoq....

nje mengjes(kur cunat ishin parashkollore),i con vet femijet ne kopesht.edhe atje si gjithmone eshte recepsionistja ne tavolin te vet.Cunat dine vendet ku lene xhupa e canta dhe i ati duke u dhene pershendetjen e rastit qofte cunave qofte recepsionistesh,....kur.... cuni(ai ngacka se tj e kam serioz ) i thote te jatit me ze plote: 'po ti pse se puth kete teten,po ti pse se puth kte teten' dhe sndahej pa i kushtuar vemendje.

u bera tha im shoq ne sy te asaj tjetres......ajo e shkreta gjithe siklet...qeshte nga zorri(pale si i ka ardhur perbrenda te kishte ta shqepte ne dru ate palacun tim)

e une i them ktij te modhit...po edhe ti mos t'ia prishje djalit...e fillaun gallatat me fantazite tona qesharake.
    Hahahahahahaha...

Prudence , mire e ka Marya, djemte e tu vertete bejne gallate...
    Po me sa po lexoj edhe e Maryas do jete njesoj.
    AUTOCHTHONOUS

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    I ka kap budallalleku keta cunat e mi.po qeshin me pahir e na nxorren ment e kokes.

Aaaaaaaa u cmendaaa

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    vajza ime ka mesuar ne anglisht "little pig" (derkuc i vogel)...e ka mesuar nga burri, qe i thot "little pig" kur ha shume, dhe kjo sot sic isha ulur dhe po lexoja, me drejtohet me gishtin e saj te vogel, dhe me nje shikim diabolike "mama you little pig!"..."te keqen mami mos e thuaj me ate" i them serjozisht..."ok pig" ma kthen...."Orianna te thash mos e thuaj me ate fjal"...."ok jo pig......pigg"..."cfare te thash orianna!"..."ok sholli mami you just big (ok me fal mami ti je vetem e madhe" lol...oh god, se prisja nga nje 2 vjecare duhet te humb disa kile

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •