Close
Faqja 78 prej 196 FillimFillim ... 2868767778798088128178 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 771 deri 780 prej 1960
    i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Flm per urimet.

Padiskutim ia kishin kaluar sh mire.Ambjentet e shkolles jane yll(te pakten per cfare shoh ketu ne Shqipo) dhe kolektivi ishte i njejte me parashkollorin.Mesueset e reja per ta,por i kane te para neper ambjentet e shkolles tek klasat me te larta.Sot ne mengjes njeri prej tyre mė zgjoi nga gjumi e me tha: "Dua te shkoj ne shkolle" , dhe ca me vone perseri : "Pse po vonon kaq shume furgoni?".....mė erdhi sh mire ; tjetrin mezi e ngrita,jo sepse nuk donte por sepse i pelqen sh gjumi i mengjesit.

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    emrat e cunave i mbėsheva per te ruajtur privacine e tyre sidoqofte

Emri:  1 st grade.jpg

Shikime: 210

Madhėsia:  38.8 KB

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po cke bere mi Prude, u ke fshire emrat cunave- do te bejne namin ; O maaaaaaa! ( t'ja kishe mbajt kujtim ) . Cuni im fillon neser - 1st Grade. I kemi bere gati khaki pants, polo shirt- uniformen ( which I love it) , canten me supply dhe big smile ngjitur ne fytyre. Cuni im mezi pret se kur mbaroi shkollen ne qershor- harroi tu merrte nja 2 shokeve numrat e tel.Kemi gjithe veres qe kerkojme their phone #. Tani will make sure we won't forget ( vec eshte merzit pak se ska te njejten teacher- ate qe kishte e pelqente se ishte e re, young and single) lol.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    keshtu i kemi cantat ne

Emri:  canta 002.jpg

Shikime: 179

Madhėsia:  52.2 KB

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    dialogu i cunave tė mijė,rrugės pėr tek TEG,tek shihnin nga xhamat e makinės:
    A. - "oo une pashė njė lopė"
    T. - "pooo e pashė edhe unė, ishte dhi"

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    vajza ime ishte gezuar se kishte mare 1 sot ne matematik se sivjet kane filluar me nota dhe direkt e priti baben e vet me i mor leket.... se ndryshe nuk lodhet kot ajo here tj
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Talking

Dua ta mesoj vajzen ne uturak ajo e merr uturakun dhe e ve ne koke.....kur e kane mesuar te dh... Ne uturak femijet tuaj
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    Dua ta mesoj vajzen ne uturak ajo e merr uturakun dhe e ve ne koke.....kur e kane mesuar te dh... Ne uturak femijet tuaj
    Une e kam ulur me 1 vjec dhe kishte frike tani e kupton dhe me vrap shkon por urinen e ben akoma ne pampers vetem aaaaa pfffff e ben aty se keshtu tregon kur don te beje kaken.Dhe ai e mban akoma si loje dhe neper korridor e nxjerr duke e shtyre......dhe ti vete duhet te rrish ta ruash sa te filloi te beje eee ose nese ecen veri re ai /ajo shkon tek nje rreze muri ose mbas dere dhe pastaj me vrap mere dhe ule gjithashtu ulu dhe ti vete ne bide qe ajo ta kuptoi
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    marya, vajza ime ka vetem 2-3 muaj qe kur filloj te perdori banjon, dhe eshte 2 vjece e gjysem...nuk ishte sepse nuk dinte per cfare te shkoje ne banjo, thjesht nuk e bente vete...gjithemone me thoshte "mami dua te shkoj ne banjo" sepse shikonte kushuriret e saj me te medhenje (9 muaj diference lol) qe shkonin dhe deshte ti kopjonte...por kur e coja ne banjo nuk bente as gje...deri sa filloj burri ta qortonte kur nuk shkonte ne banjo dhe nje dite shkoj vete, pa pyetur njeri ta conte ne banjo...si thon, kur do femija vet, e ben vet thjesht duhet ta kujtosh
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338
    Kur te jete gati Marya, me shume i thua apo "detyron" aq me pak ben femija !!!
    I madhi shkoi ca vone, 3 vjeē plot, i vogli me heret detyrimisht se fillonte kopshin.
    1 vjeē me duket akoma heret , rreth dy viteve me mire. Thone qe nese femija
    ngjit shkallet mire ( si te medhenjte) dmth qe eshte ne gjendje te kontrolloje ket gje

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •