Kur dalim shetitje keto kohet e fundit goca do vetem ne krah, e merr i ati qan, do vetem ne krahet e mi, po mezi se mbahet se ka vajtur 16 kile, na doli mezi
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Goca ka filluar te beje pune shtepie, merr pluherat dhe me peceten e saj fshin sheshin, vdekte mami per te sa punetore qe e kam, 1vjece e gjysem dhe si flori e kam, shyqyr mu rrit goca , ta fus ne pune tani![]()
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
po i thoja nje dite tim shoqi.... obobo sa je shendosh, duhet te dobesohesh pak patjeter, vajza ishte matane nga dhoma e saj sa me degjon mua vjen me vrap ne guzhine edhe thote: " ca thua mi mami, shume mire eshte babi kaq i shendoshe.... jo i them une ka nevoje te heqi ca kile,.... vajza vazhdon..... po u dobesua babi kush do na i mbaje gjerat neve pastaj...." burri im u shkri tu qesh, ... e degjon gocen me thote mua, shume mire e ka (ngaqe une filloj e kufizoj ne ushqim, edhe ai nuk ka vullnet te mbaje diete, edhe cfare bente i jepte te drejte vajzes, .....)
Te shtunen kishim ndeshje ne soccer. Jam shkrire duke qeshur. Eshte so funny te shikosh sesi luajne soccer 6vjecaret. Grumbullohen te gjithe te topi. Po me funny eshte te shikosh prinderit.
Vec degjon, baballaret; Alex run, run.
Gavin hassle hassle.
Jake shoot shoot.
Jaidan- pressure pressure him
Ose mama-te:
Oh my god cant watch it anymore, kur ekipi kundershtare i afrohet portes se tyre. Me cameran ne dore ajo mbyll syte. I cant watch it.
tjetra ka 2 binjake dhe all you hear is : Aleksandraaa help your sister. Jualiana what are u doing, shoot nga ana tjeter.
SO FREAKING FUNNY! Bunch of parents and grandparents - te gjithe duke bertitur ne hesap te vet!
My son ishte dhe goal keeper. Topi nuk ka per te hyre ne rrjete - tha. NOT ON MY WATCH. Dhe ashtu si tha, ashtu beri. Beri nje hedhje, qe mami said-omg are u ok? does it hurt?!LOL
Kshu jane pak a shume games te shtunave. Me shkrijne.
Sot Mendova te luaj me DS (video game) e cunit. Super Marion legjendarin. Eshte e pamundur te luaj as 30 seconds. Sa fillon zogj te zinj qe te sulen per te vrare, pata qe vertisin sopata drejt teje, topa qe qellojne predha, spiders qe kacavirren poshte kujt ti ruhesh me para??!! Eshte amazing sesi manovrojne dhe ja dalin keto femijet e sotshem! I can't !!! ( Sikur gjithe ate mprehtesi gjysmen ta perdornin per shkollen, sa mire do ishte). Ta bej historine sa me shkurt- keto lojra me irritojne, me ngrejne nervat; ai qe e ka invent-ur Sikur ka dash te luaje me nervat e popullit) lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
pink un e kam djalin 3 vjec me tha mua baba ti sdi let me show you how![]()
Partizoni
ishte gallate para ca muajsh, vajzen e kishin ftuar ne nje ditelindje edhe ai djali qe kishte ditelindjen kishte prenotuar ca animatore edhe nje person qe bente numra shpejtesie qe keto i therrisnin "magjistari". edhe ne nje moment i vjen rradha ketij magjistarit te bente disa numra perpara femijeve...edhe ishte nje moment qe ky kishte ca topa ne dore edhe i zhduk gjoja... ishte shume qetesi ne ate moment se femijet po shikon se cfare "magjie" do bente ky,
kur vajza ime ne kete moment bertet sa kishte ne koke, ja ja ku e ke fshehur aty mbrapa... ia nxiu jeten atij magjistarit... ai i shkreti u vu ne siklet....
Krijoni Kontakt