Close
Faqja 38 prej 196 FillimFillim ... 2836373839404888138 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 371 deri 380 prej 1960
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    Te keqen rrushi i vogel, sa e lezetshme. Me kujtohet kur isha e vogel dhe motra ime ishte e vogel ca muajshe i jepja te hante kokrra misri te ziera, prandaj kujdes me ate te madhen se cfare ben. Kjo goca ime ime ngaqe nuk do te fleje ne krevatin esaj sot e vura ne drek te flinte tek krevati im , sa u cova , kur degjoj te qara , se marr vesh si kishte rene nga krevati, mire qe ra mbi qylym, qeshte pastaj , ncncncnc me zemer do me beje".

Me ka ndodhur edhe mu me vjazen. Kane engjellin mbrojtes thuj,se e imja ka qene shume afer te godiste komone e vogel te koka e shtratit ne tehe dhe te cante koken. Per cudi u degjua gjithe ajo bum , po ka qare fare pak.

Ama une i mlodha mente, kurre me se kam lene vetem ne shtratin tim.
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Pink nuk thua shyqyr qe i kemi derrasa se sa here kane rene femijet e mi do ishin bere me gunga, gunga.

Sot e pyeti burri cupen," Pse qaje ti te keqen babi kur ishe bebe?" Cupa, " Desha leng frutash.". Sa kemi qesh. E ka pergjigjen ne maje te gjuhes per cdo gje.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    Te keqen rrushi i vogel, sa e lezetshme. Me kujtohet kur isha e vogel dhe motra ime ishte e vogel ca muajshe i jepja te hante kokrra misri te ziera, prandaj kujdes me ate te madhen se cfare ben. Kjo goca ime ime ngaqe nuk do te fleje ne krevatin esaj sot e vura ne drek te flinte tek krevati im , sa u cova , kur degjoj te qara , se marr vesh si kishte rene nga krevati, mire qe ra mbi qylym, qeshte pastaj , ncncncnc me zemer do me beje".
    Oh Marya ske ide, sa shqetesohem se mos i fut dicka ne goje, prandaj kudo qe shkoj rreth shtepis i them te me qepet ngra mbrapa qe mos te shkoj tek vajza e vogel...me perpara irritohesha qe sme ndahej, tani i lutem te me qepet nga halli lol

Shpresoj se vajza nuk u vra shume, un krevatin e kam shume afer sheshit dhe eshte me karpet sheshi...dhe kur po blinim bedroom set, ne mendje me erdhi sa risqe do kem nese blej nje krevat te lart nga historit qe kam degjuar nga familjaret me femijet e tyre qe kishin ren nga krevati
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    ika ne vizit te vllau dhe djali 2 vj kishte klubin e vet futbollistik aaaaa a nalin me tha
    zot o zot lum arsenali per ty

ah mos te harroi kishte edhe facebook-in e vet dhe nuk lejonte te afrohej dikush pc sepse mos po ja hap dikush facebukin hahhaha
    me lot kam qesh...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Thashe po I bej qefin cunit dje- ec lujme me shpata tha. Lere lere desh me theu gishtat ( leqe me dha shpate gome mua e te shkurter) e me mori para shpatari. Sot si bie dot pianos. (lol)

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    sa me mbush sot nje vjece, eshte akoma tiny little one po ja po ve nje ne profil me kete karocen qe me heq disa kalori gjithemone kur e ngre ne makin lol
    Nuk mund ti shikoj mire

Sa e ke vajzen e madhe? Akoma me karroce?
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    thash nje vjece desha te thoja 1 muajshe lol...vajza e madhe eshte 2, ka nevoj per karroce
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Duke perkedhel cunin i them o To te kam te shtrenjte,o TO je shume i shtrenjte per mua(dhe ia perserita disa here),kur ai me pyet - "sa me ke blere?"

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Eshte kenaqesi te lexoj ne kete teme,sdi pse po eshte nje teme qe me endje lexoj dhe them lume bebushet per prinderit e vet...
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    Duke perkedhel cunin i them o To te kam te shtrenjte,o TO je shume i shtrenjte per mua(dhe ia perserita disa here),kur ai me pyet - "sa me ke blere?"
    Gallate qenka

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •