Close
Faqja 87 prej 196 FillimFillim ... 3777858687888997137187 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 861 deri 870 prej 1960
    i/e regjistruar Maska e bebi im
    Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    ta them kur te regjistrohesh prap

bebi pse ke pritur aq shume ? mua me kan then eshte me mire ti besh afer e afer e mbaron pune lol se rrisin njeri tjetrin kshu sikur lodhesh ca me shume se ja fillon nga e para ...
    eeeeeee nuk eshte qe prita ndonje gje, thjesht me tim shoq e kishim vendosur qe do rrinim vetem me gocen...
    keto dy vitet e fundit e pame qe e kishim te domosdoshme edhe nje femije tjeter per shume arsye...
    e para filloi te na e kerkonte goca, e dyta se si na dukej shtepia si bosh, goca me teper jo ne dhome te saj, jo gjate veres me teper shkonte rrinte nga prinderit e mi, pra u be goxha e pavarur edhe menduam qe do ishte mire te kishim edhe nje femije tjeter ne shtepi... edhe goca nuk ka pse te jete vetem me vone, kane njera tjetren gjithesesi...

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    Hidhet cuni tjeter: po po te bjere peshku nga dritarja do vdesi?

Pastaj pytjet skishin te sosur

e si te duket qe nuk jane ne nje klase te dy
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    nuk e kane fare problem.ndihen mire ne shkolle,vec se njeri eshte me i pergjegjshem per mesimet,tjetri perkedhelet, edhe i ben ato a-te aq te medha qe te mbaroj rreshti sa me shpejt.
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    prudence ca durimi paske lol .. per tu admiruar
    jo gjithmone, jo gjithmone

kur ju pergjigja se: -" ne te tilla raste ka rendesi vetem jeta e njeriut"....mendova qe do te mbaronin pyetjet e tij,por jo...vetem kur e mundi gjumi,s'mund te pyeste me....

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Cunat Jane me kureshtar, kurioz mendoj une . Bejne shume pyetje, e sidomos pyetje qe Kane te bejne me science !! Ky cuni im eshte I apasionuar per yjet, planetet. Muzeumet, planiteriumet I kemi bere telef. Me shume di ai se une! Lol. Kurse dje me pyeti- mom ku e ke groposur your time capsule??? My what I thashe ?! ( e une Dua ta bej soccer player, dah )
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    sot u solla keq me nje vajze te vogel (7-8 vjece)...u habita me veten pasi jam nje tip tolerant ose i injoroj qe mos te ofendoj dike te panjohur ne publik...por sot u acarova ne maksimum si ju soll vajzes time (2 vjece)...isha ulur me vajzen e vogel dhe nuk pash ekzaktikisht ca ndodhi por degjoj kete vajzen 8 vjece qe thot "i am not your friend" dhe vrapon me motren e saj te vogel (qe meduket ishte sa vajze ima apo me e madhe)...dhe aty ishte vetem vajza ime, so marr me mend qe kjo ka then "oh hello there friend" meqe degjon gjera te tilla ne televizor lol dhe pelqen te imitoj...nejse e shikoj vajzen qe po mundohej te ngjitej nje "murit" aty tek lojrat dhe kjo me motren e saj vijn ku eshte kjo dhe mundohet te ngjitet e para vete, dhe i thot motres "hajde shpejt" duke ju bllokuar me "stil" hyrjen vajzes qe mos te kapej ajo e para tek telat qe te ngjitej lart, i thash me ze te lart 'CAN YOU MOVE, so she can climb up" i thash me nje tone irituese ...hapi rruge menjehere...dhe me vone kur vajza po mundohej te kapej diku kjo me thot me ze te mire "can i please go here"...e injorova dhe e morra vajzen me vete...po i silleshin mire vajzes, dhe kjo qe ne kete moshe e morri vesh qe ju sollen keq heres te pare dhe i kthehej me kurriz duke then "hemm" lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 12-10-2012 mė 22:57
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    sot u solla keq me nje vajze te vogel (7-8 vjece)...u habita me veten pasi jam nje tip tolerant ose i injoroj qe mos te ofendoj dike te panjohur ne publik...por sot u acarova ne maksimum si ju soll vajzes time (2 vjece)...isha ulur me vajzen e vogel dhe nuk pash ekzaktikisht ca ndodhi por degjoj kete vajzen 8 vjece qe thot "i am not your friend" dhe vrapon me motren e saj te vogel (qe meduket ishte sa vajze ima apo me e madhe)...dhe aty ishte vetem vajza ime, so marr me mend qe kjo ka then "oh hello there friend" meqe degjon gjera te tilla ne televizor lol dhe pelqen te imitoj...nejse e shikoj vajzen qe po mundohej te ngjitej nje "murit" aty tek lojrat dhe kjo me motren e saj vijn ku eshte kjo dhe mundohet te ngjitet e para vete, dhe i thot motres "hajde shpejt" duke ju bllokuar me "stil" hyrjen vajzes qe mos te kapej ajo e para tek telat qe te ngjitej lart, i thash me ze te lart 'CAN YOU MOVE, so she can climb up" i thash me nje tone irituese ...hapi rruge menjehere...dhe me vone kur vajza po mundohej te kapej diku kjo me thot me ze te mire "can i please go here"...e injorova dhe e morra vajzen me vete...po i silleshin mire vajzes, dhe kjo qe ne kete moshe e morri vesh qe ju sollen keq heres te pare dhe i kthehej me kurriz duke then "hemm" lol

Mire ia bone. Pse me duket se ka ca femije qe ndonese femije Jane sh te djallzuar dhe armiqsor dhe nuk meritojne tolerim se behen me turiseza.

Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Cunat Jane me kureshtar, kurioz mendoj une . Bejne shume pyetje, e sidomos pyetje qe Kane te bejne me science !! Ky cuni im eshte I apasionuar per yjet, planetet. Muzeumet, planiteriumet I kemi bere telef. Me shume di ai se une! Lol. Kurse dje me pyeti- mom ku e ke groposur your time capsule??? My what I thashe ?! ( e une Dua ta bej soccer player, dah )
    edhe vajza ime eshte nje kureshtare e papare...
    kemi ne shtepi lloj lloj enciklopedish, eshte e apasionuar pas planeteve dhe kafsheve...
    nje dite kemi vdek tu qesh, se vjen vajza dhe me thote: mami kur isha te shkolla nje shoqja ime tek banjoja lagu doren padashje me urine edhe shoqet e tjera po e tallnin, kurse une i thashe qe urina eshte me e paster se uji i pijshem, keshtu qe mos u merzit....
    une ngela me goje hap edhe i them: po ty nga te erdhi ne koke kjo ide? ajo me pergjigjet: e kam lexuar tek nje enciklopedi qe urina eshte shume e paster, sterile...
    na befason nga informacioni qe merr cdo dite...
    ose nje dite po i thoshte tim shoqit, o babi e di ti nga dallon aligatori nga krokodili?
    im shoq me pa njehere mua duke me kerkuar ndihme me sy po edhe une nuk e dija nga dallonte, si perfundim neve nuk e dinim dhe ajo e dinte, e kishte lexuar ne nje liber...

Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    rexhina mos e vrit mendjen shume neper kende lodrash...
    edhe mundohu qe te mos i dalesh ne krah vajzes ne cdo situate, se do ta besh gocen llastice qe s'do jete e zonja te zgjidhi vete nje situate...
    mund te nderhysh vetem ne raste ekstreme, por duhet te dish nje gje qe femije te tille do te gjesh neper parqe sa te duash...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Cupa ime ka fillur te bej Ta-ta-ta-ta dhe rrokulliset ne te gjithe shtepine ,i hoqa me tavolina ,me abazhure e kam bere shtepine fush futbolli ,me vete te perdet kam menduar ti shkurtoj dhe ato

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •