Close
Faqja 56 prej 65 FillimFillim ... 6465455565758 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 551 deri 560 prej 650
    Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Vallaj qe ta donte edhe nji i persukutum kaqi shume nuk do me kishte shku ne men.

Zatem nuk thone kot: Po s'te boni nonen se qu dot babe.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    krimineli qe shkaterroi nje popull te tere .....

.
    Me jep nje rast te dyte te kesaj pamjeje te shqiptareve ! Po nuk e di , ta them une ! Rasti i pare kur shqiptaret kane perjetuar keto pamje , eshte rasti kur vdiq Skenderbeu ! Si keto pamje qe jep ti , kane pase perjetuar shqiptaret edhe ne ate kohe ! Dhe a e di perse ? Sepse erdhi dhe zaptoi pushtuesi Turk , me therrorite dhe masakrat e veta !

Keshtu e priten shqiptaret edhe ardhjen e Sali antishqiptarit , duke braktis Shqiperine ! E nisen me dhjetramijra ne 1991 dhe perfunduan brenda pak viteve ne miliona ! Sepse "parajsa" serbe e krijuar ne Shqiperi , nuk ishte per shqiptaret !

Ti harron se po na tregon se me sa "dashuri" e priten pushtetin serb Berishian shqiptaret , sa iken nga syte kembet , me anije , gomone , me kembe dhe me mushka nga "parajsa" demonkratike shpellarokratike e Sali Serb Berishes !

Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    Me jep nje rast te dyte te kesaj pamjeje te shqiptareve ! Po nuk e di , ta them une ! Rasti i pare kur shqiptaret kane perjetuar keto pamje , eshte rasti kur vdiq Skenderbeu ! Si keto pamje qe jep ti , kane pase perjetuar shqiptaret edhe ne ate kohe ! Dhe a e di perse ? Sepse erdhi dhe zaptoi pushtuesi Turk , me therrorite dhe masakrat e veta !

Keshtu e priten shqiptaret edhe ardhjen e Sali antishqiptarit , duke braktis Shqiperine ! E nisen me dhjetramijra ne 1991 dhe perfunduan brenda pak viteve ne miliona ! Sepse "parajsa" serbe e krijuar ne Shqiperi , nuk ishte per shqiptaret !

Ti harron se po na tregon se me sa "dashuri" e priten pushtetin serb Berishian shqiptaret , sa iken nga syte kembet , me anije , gomone , me kembe dhe me mushka nga "parajsa" demonkratike shpellarokratike e Sali Serb Berishes !

edhe kete ma ndegjuan veshet,qe shqipetaret ne 91-in na u paskan arratisur sepse po vinte sali berisha ne pushtet hahaha

oo zott i madh se cfare plehut mban kjo tok
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Po pse ben idiotin o Viola ??? Pse kerkon qe edhe te tjeret te bejne idiotin ???

Po ç'te kaluar po hame ore se le kokrren e namit ??? Po te ishte per te ngrene te kaluaren nuk fillonte rradha e qumshtit ne 1 te mengjesit. Po je ne vete ti apo je akoma i çoroditur nga haluçinacionet e librave te Enverit ???

Njerezve i rrofte emigracioni se edhe pak do hanin njeri-tjetrin si kanibale ne mes te Evropes ore Viola. Njerezve i rrofte iniciativa private qe moren duke kapercyer kufijte e duke blere e shitur rroba te vjetra se shqiptaret do ishin me arrna e me xhaketa te kthyera nga shtate here, kur ne Milano zhvillohej java e modes.

Po ç'te prodhoje Shqiperia kur nuk ka prodhuar ndonjehere teknollogji e makineri, kur nuk investoi per te krijuar e shkolluar inxhiniere e shkenctare, dizajner e teknike. Kur kishte edhe ndonje inxhinier apo teknik te afte e burgoste, internonte apo dergonte ne çmendine.

Ndersa persa i perket prodhimit te industrise te lehte te lutem me numero pak fabrikat e birrave, te pijeve freskuese, te sallamerive e mishit, djathit e qumeshtit, furrat e bukes, duroaluminit, mobilerive, etj etj.

Po kush do te punoje me ate torno te dhjere Poliçani o Viola, kur sot makinerite jane gjysem automatike ose automatike. Po hidhi nje sy tv e pc ore, mos ki frike nga perparimi dhe e mira.

Boll u perpoqet te mbroni nje sistem te kalbur te mbajtur ne kembe nga nje gjenerate krimbash !!!
    Bluje , ti mundet te mbyllesh syte dhe te mos duash te shikosh , keshtu qe ata qe kane sy ne balle , normal qe do te duken idiote ! Kjo eshte zgjedhja jote !

Por mos te them asnje gje tjeter vetem keto te dyja :

1) Fuqia punetore , e arsimuar dhe e kualifikuar , e krijuar me aq mund , shpenzime dhe perpjekje , qe morri inciativen per shitur dijen e vet ne Emigracion ! Qe ia doli ne pak kohe te integrohej ne vendet ku shkoi ! Qe po mban edhe sot e kesaj dite me remitanca shtetin tone te pjerdhur !

2) Hidhi nje sy listes se privatizimeve apo shitjes se sektorit publik , i krijuar teresisht ne kohe te diktatures se proletariatit , qe nga 1991 e deri tani ne 2012-ten !
    Ketu nuk po flas per vjedhjet apo shitjen per skrap edhe te shinave te hekurudhes , sepse nuk do t'i gjesh ne asnje website te shtetit te pjerdhur shqiptar !
    Ketu nuk po flas as per token bujqesore si nje nga mjetet kryesore te prodhimit , e cila realisht u krijua si e tille vetem ne kohen e monizmit !
    Ketu nuk po flas per sistemin urban ku fshatrat u kthyen ne qytete vetem ne ate kohe dhe sherbyen si shtrat i gatshem per "industrine" e ndertim-pastrim parave !
    Ketu nuk po flas per "piramidat" qe iu thithen shqiptareve leket e fundit te xhepave ! Akoma ne ate kohe , po e kujton , perdoreshin kartmonedha prerje te para 1990-tes ...!

Le qe une lodhem kot me ty ! Duhet nje here te hapesh syte , pastaj t'i therrasesh mendjes dhe ne fund te njohesh boten ku jeton !

Pasuria , prej me shume se dhjetra miliarda dollare e krijuar qe atehere , ka mbajtur gjalle shqiptaret gjate ketyre 27 vjeteve , sepse shqiptaret nuk kane prodhuar asnje kunje shkrepse , qe nga ajo kohe !

Po vazhdoi te jete keshtu "qorre" si puna jote shqoeria shqiptare dhe te mos marre hovin e zhvillimit te prodhimit , per pak kohe ketu do te flitet vertete kinezçe (siç parashikoi Sali Serbi) , sepse shqiptaret do ta braktisin edhe me tej vendin , nderkohe qe kinezet dhe arabet po vijne me turma -turma !
    Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 21-10-2012 më 05:16

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Ahahahahahahah shikoni more kush jane ne pd

Flamuri nis hetimet për “dezertorë” brenda PD-së
    Shkruar nga: TemA Online

Deklarata e ambasadorit amerikan që qeveria ose duhet ta bëjë detyrën ose të ikë, në fillim nuk e tronditi Flamurin. Iu duk deklaratë e zakonshme politike. Por pasi kaluan disa ditë, ai Burri e thirri në zyrë me urgjencë. Kur Flamuri hyri brenda, ai ishte i prishur në fytyrë dhe nervoz.

-Ulu pak dhe më dëgjo me vëmendje, i tha. Shiko, tani ti e kupton vetë, dëgjo, problem mor zotëri është se ka një kufi, d.m.th puna është se ne duhet të reagojmë me një zë. Ta them unë tani, jo, jo, prit, dëgjo, ai mos mendo që e tha nga koka e vet atë fjalë. Jo, e di unë, ka një plan këtu, ka një skemë. Jo, jo, ashtu nuk bën gabime ai. Tani o zotëri ai e tha këtë, por ne duhet të reagojmë me një zë…

-Kush Doktor, çfarë ka thënë?

-Ambasadori amerikan. Tani e dëgjove që tha o të flasin me ato fundërrinat, o të ikin. E kupton vetë ti. Duan të na çojnë në dorë të fundërrinave. Mesazhi është i qartë. Tani një problem e kemi dhe ne, nuk është se nuk e kemi. Ndaj duhet ta zgjidhim.

-Fol Doktor, çfarë problemi?

-Disa njerëz kundër atij duhet t’i nxjerrim nga PD-ja. Jo, atë do t’ia bëj unë atij. Nuk më barazon dot me fundërrinat mua ai zotëri. Jo, një përgjigje e do ai.

-Po të dale Halimi Doktor, ai thotë çfarë të duash?

-Shiko, jo ai, ai ka dhënë prova. Duhet me këtë rast dhe të testojmë të tjerët.

-Po mirë, Aldo Bumçi atëherë?

-Shiko, ta thashë një fjalë. Duhet të flasim në një zë, duhet t’i testojmë të gjithë. Tani një problem e kemi. Disa këtu e di vetë, po fërkojnë duart. Duhet t’i nxjerrim të flasin.

-E kuptova, tha Flamuri. Merrem unë me këtë punë.

Doli nga zyra dhe të parin mori Genc Pollon.

-Më tha ai Burri, tha, që i duhet thënë një përgjigje atij që na thotë o flisni me fundërrinat, ose ikni.

-S’e di, s’kam dëgjuar gjë, tha Pollo. Kam qenë pak pa qejf në fakt. Pse, ashtu ka thënë ë? Gjë e rëndë. Duhet nxjerrë ajo vajza t’i japë një përgjigje.

-Po sikur të dalësh ti vetë?

-Jo, nuk më ka lezet se më thonë je djalë komunisti, ke pasë babën njeri të afërt të Enver Hoxhës, kush rri i dëgjon ata fundërrina.

-Mirë, tha Flamuri i pezmatuar. Nuk do të flasë ky kuqoja, tha me vete.

Pas tij mori Rulin.

-Ore, do dalësh ti të bësh një deklaratë për këtë që ka thënë ky ambasadori, që ne ose duhet të flasim me ata fundërrinat, ose të ikim?

-Po mua më gjete ti xhano? Apo të më thonë pastaj ja doli dhe ky djali i Kadri Hazbiut se gati janë këta. Pastaj unë as që e kam dëgjuar fare këtë gjë. S’e kam idenë.

E mbylli dhe mori Arben Imamin.

-Shiko, ai Burri do që t’i japësh një përgjigje atij amerikanit që na vuri kusht të flasim me fundërrinat.

-Shiko, ti e di që unë jam i zënë me fundërrinat e ushtrisë së Hoxhës, po shesim skrapin, fishekët, ç’më ngatërron me ata. Le që do thonë pastaj, jo ai që ka luajtur filmin ‘Ilegalët’, ‘Ballë për ballë’, djalë komunisti… le mos më ngatërro.

Flamuri i dëshpëruar u kujtua për Bardh Kadillin.

-Dëgjo, më tha ai Burri të dalësh të flasësh për ata fundërrinat, tha, që mbron ambasadori amerikan.

-Aman të keqen më lër këtë radhë, i tha Bardhi, se del ai Blloshmi dhe më thotë që baba jot ka qenë në togën e pushkatimit të xhajës sim, dhe kush rri dëgjon gjithë fisin se mezi e kanë harruar.

-T’ëmën ç’më gjeti, tha Flamuri. Qenkan mbledhë gjithë komunistët në partinë tonë. Po provoj një herë Jozin, tha, se ajo nuk ia përton në këto raste.

Shkoi në zyrë dhe ia shpjegoi situatën.

-Po ti keke i marrë mer Flamur, i tha. Po Doktori të ka thënë me zbulu kush është spiun i amerikanëve, jo kush ka kenë komunist se ato i din më mirë se ty ai.

-Pu, pu, pu, tha Flamuri, si nuk e kuptova. Ma kanë hedhur pisat. Do t’i them atij Burrit që po ta dredhin.
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    edhe kete ma ndegjuan veshet,qe shqipetaret ne 91-in na u paskan arratisur sepse po vinte sali berisha ne pushtet hahaha

oo zott i madh se cfare plehut mban kjo tok
    Kur erdhi Sali Shpellari , shqiptaret filluan te iknin dhjetramijra me anije , por kur ndejti ne pushtet Sali shpellari , shqiptaret iken me miliona , me gomone , se dhe anijet shqiptare i shiti Sali Serbi !

Thuaj po deshe qe nuk eshte e vertete , sepse vetem veten tende do te diskretitosh ! Apo cfare diskretitimi oree ? Kur behet faqja sholle , diskretim eshte fjale nderi ! Ha...ha....ha....

Ti mendove se populli shqiptar , nuk do te ndalet nje dite dhe t'i beje faturen Sali Shpellar Serbit ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 21-10-2012 më 05:32

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga Mike Oldfield Lexo Postimin
    Ti padyshim si kelysh i pjellave te morrit te kuq nuk mund te kesh mendim tjeter nga foleja e kuqe ku je rritur, por jeni te pashprese ti dhe ata qe ju perkrahin...... deri ne 2021 aty do te mbeteni duke lehur si qente...... beji homazh enver B*THES!
    Vallaj nuk e kam ndermend , por me mire i bej "homazh" Enver B.ythes , sesa te lepij b.ythet e palara dhe te shqyera nga pallimi , te sherbetoreve te te huajve !
    Po te ishte shteti , vertet i kombit shqiptar , emri i tyre nuk do te zihej ne goje , ose do te permendej si semundja e zgjebes !

Nuk kemi cfare bejme , do te presim diten kur shteti shqiptar , do te jete vertete i shqiptareve ! Do Zoti nuk vonon !
    Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 21-10-2012 më 05:39

Kur erdhi Sali Shpellari , shqiptaret filluan te iknin dhjetramijra me anije , por kur ndejti ne pushtet Sali shpellari , shqiptaret iken me miliona , me gomone , se dhe anijet shqiptare i shiti Sali Serbi !

Thuaj po deshe qe nuk eshte e vertete , sepse vetem veten tende do te diskretitosh ! Apo cfare diskretitimi oree ? Kur behet faqja sholle , diskretim eshte fjale nderi ! Ha...ha....ha....

Ti mendove se populli shqiptar , nuk do te ndalet nje dite dhe t'i beje faturen Sali Shpellar Serbit ?
    dy her iken shqipot e ngrate me miliona,kur ju po jepnit shpirt ne 91-92-in dhe,kur e bet ate popull te dukej si leckaman,pas 50 vitesh torture...dhe ne 97-en kur futet terrorin ne gjithe vendin,e sidomos ne juge,ku kishit kontrollin e plote,me bijt e pjellen komuniste ne krye,e me bandat greke te tre gishtave.

ky maloku verior geg,ju beri qe sot te levizni si njerez pra,edhe pse ai i mencuri i juaj i kristaqit,beri cmos ti mbaj prap mbyllur shqipot...

rrace pisash paskeni ken,he ju shofte zoti faren...
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Vallaj nuk e kam ndermend , por me mire i bej "homazh" Enver B.ythes , sesa te lepij b.ythet e palara dhe te shqyera nga pallimi , te sherbetoreve te te huajve !
    pa na shiko njiher se kujt do i lepije bithen ti zotrote,qe rri duke shpif ne cdo shkrim per berishen si bashkpuntor i serbeve.

ky qe te palloje "momen" e trurin e cdo gje qe kishe te gjalle,ky si erdhi ne pushtet,kush e vuri aty ne krie te partis ???

duhesh ti dish mire keto gjera ti pjell e keqe...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    dy her iken shqipot e ngrate me miliona,kur ju po jepnit shpirt ne 91-92-in dhe,kur e bet ate popull te dukej si leckaman,pas 50 vitesh torture...dhe ne 97-en kur futet terrorin ne gjithe vendin,e sidomos ne juge,ku kishit kontrollin e plote,me bijt e pjellen komuniste ne krye,e me bandat greke te tre gishtave.

ky maloku verior geg,ju beri qe sot te levizni si njerez pra,edhe pse ai i mencuri i juaj i kristaqit,beri cmos ti mbaj prap mbyllur shqipot...

rrace pisash paskeni ken,he ju shofte zoti faren...
    Ke kerkon te genjesh ? Njerezit qe dine shume mire vete se kur kane marre udhen per tu larguar , apo mua ?

Mos i "perveteso" Geget ! Ai eshte thjesht nje tradhetar i kombit shqiptar ! Po na bohesh edhe i squt ti ...?!!??
    Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 21-10-2012 më 06:30

Faqja 56 prej 65 FillimFillim ... 6465455565758 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •