Close
Faqja 4 prej 18 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 179
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Kolonat mesa kam pare ne Tirane jane pak a shume imitim i McDonald's. Shume te shtrenjta me jane dukur cmimet. Nuk ka nevoje Shqiperia per McDonalds. Ka ushqimet e saj me te lira. Plus jashte nuk gatuajne si ne Shqiperi. Shumica e amerikaneve porositin dreken, nuk e sjellin nga shtepia si ne. Keta sikur e kane per turp. Une jam e vetmja qe sjell ushqim nga shtepia ne punen time. Koleget emia perdite hane McDonald's, Subway, Chili's, etj restorante qe kemi afer. Ne Shqiperi do falimentonin. Vetem adoloshentet do hanin ne to. Une ne McDonalds vete jave per jave me shume meqe kane dhe vend per te luajtur femijet, dhe e shumta kam porosit sallate, dhe fruit snack, femijet vetem chicken nuggets. As kam marr mundimin ti provoj ushqimet e tjera qe ofrojne. Junk food jane.
    Ne Amerike jane te lira ne krahasim me ushqimin qe mund te blesh ne vend tjeter, por ne Shqiperi do ishin me cmime skandaloze nese hapet nje McDonald. Sikur te ishin me cmimet me te uleta nga te gjithe, besoj se do kishin plot kliente dhe me ate ushqim ashtu cop cop qe kane.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Rendesi ka futja apo jo po ne nje vend, pak rendesi ka se si futen. Dhe jam i sigurte qe ka te beje me probleme nga ana e Shqiperise, perderisa keto kompani ofrojne cmime shume me te mira se ato aktualet ne vend.

Shume kompani te tjera kane problemin e kundert per vendet ne zhvillim, se nuk mund te konkurojne me cmimet ne keto vende.
    Tregu Shqiptar eshte i papjekur. Konsumatori Shqiptar eshte me i cuditshmi ne bote.

Pyet nje Shqiptar te thjeshte pse voton per PD-ne ose PS-se , e do te te jape nje pergjigje qesharake e aspak te zgjuar per arsyen , sepse faktikisht nuk ka ndonje arsye serioze per dhenien e votes si kudo ne bote.

E njejta gje ben vaki dhe ne tregun konsumator. Shumica e konsumatorit Shqiptar nuk eshte i edukuar qe te marre nje produkt sepse ai eshte me i miri por i qendron besnik nje firme pa pasur arsyen e qarte perse.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    AsianAir . Shko tek website i kesaj kompanie dhe tento te pronotosh , do kenaqesh nga cmimi qe ofron paraprakisht , mbasi ke bere pronotimin dhe je tek faza e pageses aty fillon klecka
    asianair?!?! mos eshte ndoshta air asia???
    kam udhetuar me kete kompani. kam fluturuar: kuala lumpur - kota kinabalu; 2 persona, vajtje ardhje, gjithsejt 788MYR...
    i thone me pak se 200 euro (100 euro per koke)... ke ku e ke klecken ketu???

p.s. air asia eshte kompania me e mire low cost ne bote. kjo sipas skytrax (sipas votave te pasagjereve)...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    kam udhetuar me kete kompani. kam fluturuar: kuala lumpur - kota kinabalu; 2 persona, vajtje ardhje, gjithsejt 788MYR...

p.s. air asia eshte kompania me e mire low cost ne bote. kjo sipas skytrax (sipas votave te pasagjereve)...
    Asia air po e sakte. E bere rezervimin online?

Klecka eshte ketu shikoje foton me poshte. Cmimet fillojne nga ..... ne fakt kur ben rezervimin te del tjeter shifer. shko beje prove
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Asia air po e sakte. E bere rezervimin online?

Klecka eshte ketu shikoje foton me poshte. Cmimet fillojne nga ..... ne fakt kur ben rezervimin te del tjeter shifer. shko beje prove
    po. online. e kam prere. ku qendron problemi?
    pse kur te thote NGA... pretendon te gjesh kete cmim ne daten qe ke qejf ti??? haha.
    ky cmim eshte i vendosur ne disa data qe e caktojne ata (zakonisht dite te marte e te enjte).
    kur thone: fluturo per ne berlin me cmim qe fillon nga 29 euro. bileta me 29 euro ke. nuk genjejne. thjeshte a je ti i zoti te besh qe te koincidojne datat kur do udhetosh ti, me daten qe ata vendosin kete cmim...
    me me pak se 13 euro do fluturoj ne budapest vajtje/ardhje une. shikoji pak cmimet http://www.ryanair.com/it/tariffe-per-l-europa

psh air one ka kete oferten. pra thote: vetem ardhje NGA 56 euro ne tirane.
    131 euro e prenotova une javen e kaluar per dike qe donte te ishte ne shqiperi per festen e pavarsise...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    pėrjashtuar
    Postime
    1,008
    *

the admiral
    po dukesh apo (me shume) po hiqesh si njeri shume i informuar.
    sido qe te jet (ne e kam gabim a jo) do te me interesonte mendimi yt se si vie saktesisht deri te keto "low cost" (cmime te lira, "me lire sa badihava" themi neve)?

*

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Kjo ndodh pasi aziatiket e kane shume te zhvilluar kulturen e dhenies se pershtypjeve pas nje sherbimi. Nuk mendoj se eshte aq low cost sa te krahasohet me ata cmimet qe solle ti.
    Une kam fluturuar 2 here me kete linje dhe tani sikur falas te ma ofrojne nuk e frekuentoj me.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    pse kur te thote NGA... pretendon te gjesh kete cmim ne daten qe ke qejf ti??? haha.
    ky cmim eshte i vendosur ne disa data qe e caktojne ata (zakonisht dite te marte e te enjte).
    kur thone: fluturo per ne berlin me cmim qe fillon nga 29 euro. bileta me 29 euro ke. nuk genjejne. thjeshte a je ti i zoti te besh qe te koincidojne datat kur do udhetosh ti, me daten qe ata vendosin kete cmim...
    me me pak se 13 euro do fluturoj ne budapest vajtje/ardhje une. shikoji pak cmimet http://www.ryanair.com/it/tariffe-per-l-europa

131 euro e prenotova une javen e kaluar per dike qe donte te ishte ne shqiperi per festen e pavarsise...
    Admiral ,eshte e vertete qe ka oferta te lira por ato jane me vende te kufizuara dhe duhet ti rezervosh disa muaj perpara ,ashtu siq e ke paraqit ti atehere keto kompani ne vend te kerozines perdorkan uje pusi per aeroplanat e tyre ,ndryshe nuk spjegohet llogaria e tyre ose jane kompani bamirese!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Shtoja edhe bagazhin 25 euro ..

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Admiral ,eshte e vertete qe ka oferta te lira por ato jane me vende te kufizuara dhe duhet ti rezervosh disa muaj perpara ,ashtu siq e ke paraqit ti atehere keto kompani ne vend te kerozines perdorkan uje pusi per aeroplanat e tyre ,ndryshe nuk spjegohet llogaria e tyre ose jane kompani bamirese!!
    Shtoja edhe bagazhin 25 euro ..
    pse 25 euro per bagazh??? nuk te mjafton nje bagazh dore? nuk ka peshe, vetem permasa. fut sa te duash aty. pastaj ka sa te duash menyra per te mos paguar per bagazhin. nejse.
    sdq ja bileta qe kam prenotuar 1 muaj perpara
    2 persona nga milano ne budapes, vajtje/ardhje 27,96 euro. e kam prenotuar para 3-4 ditesh.
    kjo me duket se eshte bileta me e lire qe kam gjetur ndonjehere.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 4 prej 18 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •