Close
Faqja 18 prej 18 FillimFillim ... 8161718
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 179 prej 179
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344

Pėr: Pse nuk futen kompanite e medha ajrore low cost ne Shqiperi?

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    vajtje/ardhje washington - stamboll me ndalese ne amsterdam, pas nje muaji 587$ (432€).
    Te lutem shume me jep mua nje nr tel te kesaj kompanie qe ia ke prer ti biletat kaq lire ....,kam degjuar dhe une per nje kompani te tille , ne mos gaboj eshte turke dhe eshte e lire ,por kaq e lire jo ...Aman te keqen na ndihmo se u qethem nga leket ,sa iken njeri , vjen tjetri Tani biletat i gjen tek 850-900$ vajteje ardhje ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344

Lum ti Pink,une ka pasur rasti dhe 2 here ne vit ,ca te bei kesaj here se ma ka mbledhur bebja se eshte ftoht andej dhe nuk udhetoj dot .Sme rrihet sidomos kur jane festat dhe te dish qe familjen dhe njerzit me te afert i kam ne usa ...Sa mbledhim nje kokerr dollari do i shpenzojme se eshte gjynah ti mbajme

Duhet nje kompani e madhe ,por besoj se nuk ka investim dhe siguri dhe deri ateher kush e di ca ndodh ...

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Lum ti Pink,une ka pasur rasti dhe 2 here ne vit ,ca te bei kesaj here se ma ka mbledhur bebja se eshte ftoht andej dhe nuk udhetoj dot .Sme rrihet sidomos kur jane festat dhe te dish qe familjen dhe njerzit me te afert i kam ne usa ...Sa mbledhim nje kokerr dollari do i shpenzojme se eshte gjynah ti mbajme

Duhet nje kompani e madhe ,por besoj se nuk ka investim dhe siguri dhe deri ateher kush e di ca ndodh ...
    tybestikfa lol dy her ne vit? tka ra llotarija ty moj cuc lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Te lutem shume me jep mua nje nr tel te kesaj kompanie qe ia ke prer ti biletat kaq lire ....,kam degjuar dhe une per nje kompani te tille , ne mos gaboj eshte turke dhe eshte e lire ,por kaq e lire jo ...Aman te keqen na ndihmo se u qethem nga leket ,sa iken njeri , vjen tjetri Tani biletat i gjen tek 850-900$ vajteje ardhje ...
    nuk eshte ndonje kompani e caktuar. mjafton te kapesh ofertat. i kane te gjitha.
    here me lufthansa, here me klm, here air berlin, here me united. mund te gjesh nje oferte me nje X kompani ne vajtje e nje oferte me nje tjeter ne ardhje. duhet te jesh fleksibel, dhe te kesh nje karte krediti. interneti ben mrekullira.

p.s. une ia kam prere me air berlin.
    Vasudhaiva Kutumbakam

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Po c'ben 2 here ne vit mi Alnosa? Mua dhe pa pare te mi japin tickets aq shpesh nuk shkoj. Sme shkon mendja.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    nuk eshte ndonje kompani e caktuar. mjafton te kapesh ofertat. i kane te gjitha.
    here me lufthansa, here me klm, here air berlin, here me united. mund te gjesh nje oferte me nje X kompani ne vajtje e nje oferte me nje tjeter ne ardhje. duhet te jesh fleksibel, dhe te kesh nje karte krediti. interneti ben mrekullira.

p.s. une ia kam prere me air berlin.
    Sikur lexova lufthacen se me keto te tjerat sma mban shume ,megjithate sic kane vajtur biletat ne kup te qiellit do shikoj ndonje oferte ,jo se skam pare po nuk i kam besuar se te thon kaq pastoj tax per kete ,per ate dhe ne fund taxsen e pergjithshme dhe aty aty me ka dale .....

PINK & derjansi si puna e jevgut dhe une kur bejme 2 leke lyhemi pastaj hapim syte, ska pushime

Nuk kam vajtur gjithmone per qef ,me eshte dashur te vete ,por ne vere 3 jave ne himare nuk e di pse me shtojne jeten dhe marr fuqi per 1 vit te tere pune

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Sikur lexova lufthacen se me keto te tjerat sma mban shume ,megjithate sic kane vajtur biletat ne kup te qiellit do shikoj ndonje oferte ,jo se skam pare po nuk i kam besuar se te thon kaq pastoj tax per kete ,per ate dhe ne fund taxsen e pergjithshme dhe aty aty me ka dale .....
    leri menjane keto mite. ta mban e s'ta mban, nuk ka te beje kompania ajrore sa ka te beje avjoni. (boeing, airbus etj, jo lufthansa, emirates apo air france)
    nje komani e panjohur mund te perdori avjone me te mire se nje kompani prestigjoze.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

duke folur per fluturime........ po nisem per ne aeroport se me pret nje ne 6 te mengjesit. pas 3 oresh.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 18 prej 18 FillimFillim ... 8161718

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •