Close
Faqja 2 prej 18 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 179
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Nje eksperience te hidhur ne kete treg pati dhe Albania Arilines ku pergjate 15 viteve qe kooperoi ne tregun Shqiptar doli vetem me humbje dhe spati asnje suport prej shtetit Shqiptar.
    po pse mendon se mbylli albanian airlines???
    sepse i hoqen licencen mbylli. kjo ishte arsyeja.

Wow sa mire e mbake mend sa here paske fluturuar or burr i dheut
    Keta funksionoje si puna pilafit duke i shtu uje. Kam bere rezervime me keta linja ku cmimi fillonte me 100 $ e plus 50 taksa nga mbrapa te shkonte cmimi aty aty pothuajse , pagon dhe per bagazhin dhe per autobuzin per gjithcka.
    mjafton te hapesh nje profil tek flightmemory ose tek openflights dhe aty llogaritet cdo gje. di edhe sa milie ose km kam fluturuar dhe sa ore...

sa ke paguar??????????????? hahahaha. ta paskan futur me duket.
    me 13 nentor kam prenotuar nje fluturim per ne budapest. e di sa me ka kushtuar vajtje/ardhje? me pak se 14 euro.
    ne frankfurt kam qene me 13 euro nje here. ne paris me 25. etj etje ne mbare europen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 10-10-2012 mė 10:30
    Vasudhaiva Kutumbakam

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    15 vjet me humbje , a nuk te duket arsye e madhe per ta mbyllur?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin

mjafton te hapesh nje profil tek flightmemory ose tek openflights dhe aty llogaritet cdo gje. di edhe sa milie ose km kam fluturuar dhe sa ore...

sa ke paguar??????????????? hahahaha. ta paskan futur me duket.
    me 13 nentor kam prenotuar nje fluturim per ne budapest. e di sa me ka kushtuar vajtje/ardhje? me pak se 14 euro.
    ne frankfurt kam qene me 13 euro nje here. ne paris me 25. etj etje ne mbare europen.
    Ja pra ku me dole atje ku po i qendroj idese une. Imagjino 13 Euro nje fluturim. Me taksat qe paguan ne Shqiperi keta kompani falimentojne per 1 muaj

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Aktualisht Belle Air ka monopolin. Linjat me fitimprurese jane Italia dhe Anglia ku eshte numri me i madh i shqiptareve te cilet levizin me shpesh me avion. Konkurrentet e vetme jane BA dhe Alitalia, te cilat nuk jane kompani low-cost.

Kompanite e vetme low-cost jane GermanWings e cila kontrollohet nga Lufthansa dhe JetairFly. Kjo e fundit lidh Brukselin me Tiranen.

Kur operonte Albanian Airlines ēmimet e Belleair ishin shume te arsyeshme, ndersa tani jane ne nivelet e Alitalias, mgjs kualiteti i sherbimit eshte me i ulet.

Te vjen keq te mendosh tani qe me heqjen e vizave u pakesuan kompanite ajrore. Gjithkush do te mendonte te kunderten, me heqjen e vizave do te shtoheshin edhe kompanite ajrore ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

E ke pyetur veten ndonjehere pse nuk ka mc donalds ne Shqiperi?
    Besoj ngaqe eshte shume i shtrenjte per Shqiperine.

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Ja pra ku me dole atje ku po i qendroj idese une. Imagjino 13 Euro nje fluturim. Me taksat qe paguan ne Shqiperi keta kompani falimentojne per 1 muaj

Ēfare taksash paguajne kompanite ajrore ne Shqiperi ??? Te gjitha taksat paguhen nga udhtaret. Ne Shqiperi paguan taksa vetem Belleair ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Ēfare taksash paguajne kompanite ajrore ne Shqiperi ??? Te gjitha taksat paguhen nga udhtaret. Ne Shqiperi paguan taksa vetem Belleair ...
    Po pse keto taksa a nuk futen ne cmim kujton ti ?

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Besoj ngaqe eshte shume i shtrenjte per Shqiperine.
    Mc donalds kur kerkon te hape filial ne nje vend kerkon qe rrjeti i tij te shtrihet ne minimumin 200 ose me teper dyqane ne gjithe Shqiperine dhe e jete prezent pothuajse ne cdo qytet. Me thuaj ti mua a e blen katunari nje hamburger 6-7 dollare kur i fut nje sufllaqe per qejf sa i gjithe krahu per 1 dollare?

Mc donalds , KFC , Starbucks , pizza hut etj. e ruajne emrin e tyre dhe kur futen ne nje shtet te ri duan te jene te sigurte qe do kene sukses pasi nuk behet fjale vetem per humbjen por me teper per prestigjin e kompanise.

Mc donalds kur kerkon te hape filial ne nje vend kerkon qe rrjeti i tij te shtrihet ne minimumin 200 ose me teper dyqane ne gjithe Shqiperine dhe e jete prezent pothuajse ne cdo qytet. Me thuaj ti mua a e blen katunari nje hamburger 6-7 dollare kur i fut nje sufllaqe per qejf sa i gjithe krahu per 1 dollare?

Mc donalds , KFC , Starbucks , pizza hut etj. e ruajne emrin e tyre dhe kur futen ne nje shtet te ri duan te jene te sigurte qe do kene sukses pasi nuk behet fjale vetem per humbjen por me teper per prestigjin e kompanise.
    Pra jane shume te shtrenjta per Shqiperine sic thashe. Ndryshe nga kompanite low cost.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    mbijeton qe c'ke me te...
    mendon se do paguante me shume sesa paguan ne nje aeroport te madh ne europe??? haha. rinasi eshte aeroport provincial ne krahasim me to.

nje kompani low cost nuk do e linte avionin as 2 ore ne aeroport.
    avjoni mberrin nga nje X destinacion, zbresin pasagjeret, menjehere hipin te tjeret, dhe avioni niset per nje tjeter Y destinacion.
    ky eshte ndryshimi me kompanite "normale".
    i njejti avjin ben disa fluturime ne dite, deri sa mberrin tek aeroporti kryesor ku "kalon naten" dhe te nesermen ben te njejten gje.
    per te zvogeluar shpenzimet, kane personel shume te reduktuar, nuk te japin asgje te hash apo te pish. kane duty free ne avjon etj etj.

p.s. a me duket a the se kompanite low cost, cmimet i kane gadi njelloj si kompanite e tjera??? tani qe te them se kam prenotuar nje V/A me 13 euro, thua: "Ja pra ku me dole atje ku po i qendroj idese une. "
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 2 prej 18 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •