Close
Faqja 11 prej 23 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 229
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Ka nje arsye te mire pse perdora fjalen RRACE, sepse duhet te egzistoje patjeter nje tipar gjenetik i perbashket qe ben keta njerez jashtezakonisht injorante dhe idiot.

Kur une perdor fjalen Islamist perse e merrni per personale? Ti a je shqiptar? Nese je shqiptar nuk mund te jesh islamist.
    Ne shqiptaret e republikes se shqiperise per fat kemi vetem shqiptar te besimit musliman, ne nuk kemi islamiste, ne nuk kemi ekstremizem fetar, ne nuk i ndajme njerezit sipas fese, ne ulemi te gjithe bashke ne tavoline pa etiketime te llojit qe behen jashte kufijve tan.
    Drague eshte "musliman" me trashegimi fetare, une jam "i krishtere" me trashegimi fetare, por ne jemi shqiptar ne rradhe te pare dhe siē e pe ai nuk u ofendua nga komenti im.

Une vetem nje gje nuk kam kutpuar ende, si ka mundesi qe une shaj dhe tallem me ca bangladesha bythzinj qe nuk kane asgje te perbashket me ne dhe ketu ka njerez qe ofendohen dhe revoltohen nga kjo.
    Me sa di une ky eshte forum shqiptar, nuk eshte as forum nderkombetar dhe as ndonje grupimi apo etnie tjeter. Nese ketu kemi mysafir nga azia ose njerez qe e ndjejne se i perkasin asaj rrace le te dalin hapur qe te kemi kujdes here tjeter te mos i prekin ndjenjat zhulsave te azise jugore.
    Kur perdor termin 'Islamist', ne forme fyerje apo lavderimi, pa mare parasysh se si, atehere te gjithe ata besimtar qe i perkasin fese Islame perfshihen ne kete term, qofshin ata bullgar, apo sllav, apo amerikan, apo shqiptar, apo aziatik. Dhe ne kete rast, te gjithe keta te permendur nga une, nuk i takojne nje rrace, por i perkasin nje feje, e cila quhet 'Islam'. Pastaj brenda Islamit jane krijuar sekte te ndryshme, ku disa nga ato perkrahin vetem paqen dhe disa edhe dhunen, disa mysliman jane me te bute dhe disa jane me te rrept. Ketu asesi nuk mund te hyjne tiparet gjenetike. Ne se ju kembengulni ne kete mendimin tend, atehere me e kapshme do te ishte kjo; "Te gjithe ata qe perkrahin dhunen, qofshin mysliman, katolik, ortodoks, apo judaist, keta mund te kene tipare gjenetike te perbashketa", sepse dihet se ka nga te gjitha fete aso njerez qe perkrahin dhunen dhe terrorin. Prandaj po te them se une jam kryekeput shqipetar i paster qe i perkas besimit Islam, jetoj ne Kosove dhe nuk kam te bej asgje me Islamistet e te tjera etnive. Feja zgjidhet ne menyre individuale dhe mua askush nuk mund te ma imponoj se cilin fe une duhet te zgjedh. Ajo fe qe mua me duket me e drejte, ate e zgjedh une, e jo te tjeret te jene ata qe mua te me tregojne se cila fe eshte me e drejte.

Kur thoni se te gjithe islamistet jane te ndyre, injorant dhe idiot, atehere ju keni perfshire te gjithe shqipetaret e shqiperise qe i perkasin fese Islame. Terthorazi, kur une them se te gjithe krishteret jane te ndyre, injorant dhe idiot, atehere edhe une kam perfshire edhe ata shqipetar qe i perkasin fese krishtere. Apo si duket ju nuk e kuptoni termin 'Islamist', ju kete e perdorni si term i cili perfaqeson vetem dhunen dhe kriminelet..?! Eh, por je gabim ne se mendon keshtu, sepse sikur edhe une ta perdorja ne te njejten menyre termin 'Krishterim', sigurisht se edhe ty do te ngelte hatri. Pos asaj, ju i nderlikoni gjerat edhe me teper, sikur nuk keni sy ne ball, nuk llogjikoni, ose nuk dini te lexoni! Drague tha "une nuk jam besimtar, por kam njerez te familjes qe e praktikojne besimin" dhe ne se ai e thote kete, ai nuk mund t'i takoj besimit Islam apo mysliman, si te duash mund ta quajm, ai thjesht eshte nje ateist, por qe ne familje te tij ka anetar te cilet jane besimtare.

Ne radhe te pare, ne se i thua vetes besimtar, ti duhet te dishe se ne te gjithe jemi njerez, pa dallim, si nga Azia, Afrika, Turqia, Anglia, Serbia, Shqiperia, Greqia etj., por qe dallojme nga 'rraca' dhe etnia tani, e qe dikur, ne nje kohe shume larget ne ishim nje familje. Prandaj po te them se cdo njeri me ndjenja te pasterta njerezore reagon furishem kur nje ndodhi tragjedi mirret per tallje, sic eshte kjo e Bangladeshit tani. Ka ndodhur kur ne kete forum eshte sulmuar sllavizmi, i cili na preu e na ngriu dhe shume besimtare shqipetare te besimit ortodoks kane dalur ne mbrojtje te tyre, vetem e vetem se i takojne besimit te njejte. Ndersa, po te krahasojme sllavistet me bangladeshianet, keta nuk kane asgje te perbashket dhe dallojne ne raport me shqipetaret. Ndryshe nga sllavet, nga keta te Bangladeshit ne shqipetaret nuk kishim asnje te mire dhe asnje te keqe i dashur xfiles...

Paqe miku im

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Asgje nuk na kane bere,pyetja eshte ci ben ata allahut ti denoj !

Me vjen keq qe nuk te dhurova nje pergjigje me komplekse.
    Keshtu eshte ne filozofi dhe ne logjiken formale ,"Ose je ,ose nuk je " > Tertium non datur

Prsh
    Ne fakt pyetje shume inteligjente dhe aspak provokuese nga hapsi/a e temes :P
    Atehere po keta /o ēfare i kane bere krishtit qe kane 30 vjet qe gjakosen me njeri-tjatrin ...problem rracash dhe ketu

L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

he he hee... Maska e halla mine
    Anėtarėsuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojė
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Paqe miku im
    Mik se ke hiq.. po nejse
    Ne fakt paqja behet me armiq, pra.. Paqe armiku im!
    Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga halla mine Lexo Postimin
    Mik se ke hiq.. po nejse
    Ne fakt paqja behet me armiq, pra.. Paqe armiku im!
    Deri sa i takon etnise 'Shqiptar', ai per mua do te jete edhe mik edhe vella dhe asnjehere armik, pa mare parasysh ideve rreligjioze te kunderta qe ne te dy i kemi. Ndersa sllavistet per mua do te jene tere jeten armiq, me ta nuk do te kem Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!

Pershendetje halla Mine
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 18-08-2012 mė 08:47

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Ka nje arsye te mire pse perdora fjalen RRACE, sepse duhet te egzistoje patjeter nje tipar gjenetik i perbashket qe ben keta njerez jashtezakonisht injorante dhe idiot.

Kur une perdor fjalen Islamist perse e merrni per personale? Ti a je shqiptar? Nese je shqiptar nuk mund te jesh islamist.
    Ne shqiptaret e republikes se shqiperise per fat kemi vetem shqiptar te besimit musliman, ne nuk kemi islamiste, ne nuk kemi ekstremizem fetar, ne nuk i ndajme njerezit sipas fese, ne ulemi te gjithe bashke ne tavoline pa etiketime te llojit qe behen jashte kufijve tan.
    Drague eshte "musliman" me trashegimi fetare, une jam "i krishtere" me trashegimi fetare, por ne jemi shqiptar ne rradhe te pare dhe siē e pe ai nuk u ofendua nga komenti im.

Une vetem nje gje nuk kam kutpuar ende, si ka mundesi qe une shaj dhe tallem me ca bangladesha bythzinj qe nuk kane asgje te perbashket me ne dhe ketu ka njerez qe ofendohen dhe revoltohen nga kjo.
    Me sa di une ky eshte forum shqiptar, nuk eshte as forum nderkombetar dhe as ndonje grupimi apo etnie tjeter. Nese ketu kemi mysafir nga azia ose njerez qe e ndjejne se i perkasin asaj rrace le te dalin hapur qe te kemi kujdes here tjeter te mos i prekin ndjenjat zhulsave te azise jugore.

Nqs e ke me mua ato lojrat e fjaleve per te hequr kryezitetin ty... i perkas rraces humane... e me vjen keq dhe per nje kafshe dhe jo me per ato njerez te varfer e injorant ,qe fatkeqsisht ka ne te gjith vendet e botes dhe jo shume larg andej nga banon ti ...
    para se te besh arrogantin duke e quajtur'' veten super race ''dil mbro bashkfshataret e tu, qe plehra injorant mendjemedhenj italian ( si puna jote me aziatiket zhulsa )e trajtojne'' super racen'' ne divjake ...
    Te djeg kur te trajtojne ne te njejten menyre e ?
    Eshte shkruajtur ne bibel ''mos i bej tjetrit ate qe nuk don te ta bejne ty ''
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Eshte edhe nje thenie Biblike, goxha e lezetshme:

"Mos e shiko qimen ne syrin e dikujt tjeter, por shiko traun qe ke ne syrin tend"

Keshtu dicka ka qene me duket

he he hee... Maska e halla mine
    Anėtarėsuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojė
    Postime
    1,466
    Deri sa i takon etnise 'Shqiptar', ai per mua do te jete edhe mik edhe vella dhe asnjehere armik, pa mare parasysh ideve rreligjioze te kunderta qe ne te dy i kemi. Ndersa sllavistet per mua do te jene tere jeten armiq, me ta nuk do te kem Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!

Pershendetje halla Mine
    Etnise shqiptare nuk i takojne krejt shqipfolesit. Une dhe ky shqipefolsi, meqenese nuk kemi dallime fetare(ateist) atehere mendoj se u takojme etnive te ndryshme. Ky eshte kundr bashkimit te shqiptareve kategorikisht(qe nenkuptohet zhdukjes se tyre), une jam per. Zgjidhe vet cili i takon etnise tande nga ne dy!
    Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Pershendetje halla Mine
    Sa gjynah qe je kaq naiv. Ka Shqiptar qe jane me te keqij se Serbi dhe kete ta kane deshmuar fare mire duke te te share jevg , gabel , afgan e arab. Ka disa te tjere qe te thane kur nuk bjen nje bombe e te te shfarose fare nderkohe ti akoma ke ura Tares. Shqiptar per mua eshte ai cili njeh tolerancen dhe vellazerine pamvarsisht fese. Do preferoja Serbin 100 here me mire se disa plehra ketu ne forum.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Nqs e ke me mua ato lojrat e fjaleve per te hequr kryezitetin ty... i perkas rraces humane... e me vjen keq dhe per nje kafshe dhe jo me per ato njerez te varfer e injorant ,qe fatkeqsisht ka ne te gjith vendet e botes dhe jo shume larg andej nga banon ti ...
    para se te besh arrogantin duke e quajtur'' veten super race ''dil mbro bashkfshataret e tu, qe plehra injorant mendjemedhenj italian ( si puna jote me aziatiket zhulsa )e trajtojne'' super racen'' ne divjake ...
    Te djeg kur te trajtojne ne te njejten menyre e ?
    Eshte shkruajtur ne bibel ''mos i bej tjetrit ate qe nuk don te ta bejne ty ''
    Nuk me pelqejne lojrat e fjaleve dhe nuk i drejtohem askujt ne veēanti, sidomos nuk kaloj asnjehere ne sulme personale dhe nuk marr asgje per personale. Njerezit te cilet respektoj ne forum jane shume pak dhe e dine vete, perveē tyre nuk jap dhe nuk pres respekt nga askush.
    Hera e fundit qe te pergjigjem, diskutim te kendshem.

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Vullneti i lire (ate qe te mbeta borxh)
    -Kur nuk do te ishte vullneti i lire,te shenjtit nuk do ishin te tille e as kriminelet nuk do quheshin kriminel.
    Kjo mendoj qe eshte arsyeja kryesore pse njerezit e rendomte (Aka @Ximi Abedini hahah) nuk e pranojne qe vullneti i lire nuk egziston....une do thoja qe NE jemi plotesisht te determinuar (vullnetit i mbetet 0%),por kjo asesi nuk do thote qe NE nuk mundemi te sjellim vendime,ti arrisim qellimet tona dhe te kenaqemi ne kete jete.POR,NE nuk vendosim cfar duam,a do te kemi sukses ne ato deshira,cka vleresojme te mire etj....krejt kjo eshte jashte mundesive tona !

Mendoj qe duhet te plotesohen dy kushte qe nje njeri te behet fanatik i "vullnetit te lire".Nje duhet ti kete ne vetvete disa aspekte psiqike te karakterit te tij si -ikja nga pranimi i fajit,ikja nga marrja e pergjegjesive ,psikopat i lindur,neurotik,jointelegjent,i ikin pergjegjesise se veprimeve te veta,kerkojne ti perkedhelin dhe ti ofrojne arsyetime per veprimet e veta.Apo personi i tille i ka disa aspekte te karakterit qe fitohen nga rrethanat si -mazohizem,sociopatia,alkoholizmi etj.mandej duhet te kete nje pjese te zhvilluar te trurit ,apo instinkt i lindur i cili ia mundeson qe te kuptoje qe sjellja e meparshme eshte e keqe (e pa pranueshme) dhe kjo krijon konflikt te mbrendshem.Qe te rrit mundesine e zgjidhjes se konfliktit psiqik ,atehere ai person formon iluzionin e vullnetit te lire.Apo vetmotivohet qe te aktivizoj aftesine qe te mos perserit "veprimet e keqija" dhe te tentoj qe te jete me i mire sec eshte.
    Por,rezultati final do te ju mvaret atij personi vetem nga ajo -cilin instinkt e ka me te forte te parin apo te dytin ! As ketu nuk kurrfare LIRIE ,do te fitoje ai instinkt i cili eshte i paracaktuar te fitoje.
    Ne anen tjeter,personi i cili eshte i kenaqur me vehten e vet,nuk i duhet vullneti i lire dhe ai BESON qe cilesit e mira te tij dhe vendimet jane te determinuara,ose nuk ka munde te jete NDRYSHE ashtu sikur eshte tani.
    Cdo njeri qe eshte i kenaqur me veten (qetesi shpirterore) ka gjasa shume te medha qe te jete determinist.Jo vetem i determinuar por edhe gjenetikisht i determinuar ( i ashtequajturi determinizmi gjenetik !).
    Pra,neqoftese je i determinuar nga,rrethi,kultura atehere je pjese e mases,karakteri yt dhe botekuptimet mvaren nga ajo kulture ( te ti feja) qe do te kap e para dhe do ta shperlaj trurin (BRAINwashing).Neqoftese je i determinuar nga gjenet ateher te pakten ke nje bastion ne natyre,me lindjen je i destinuar per ndonje opcion !
    Shiqo Nuh Musa,nuk eshte e rastesishme qe te gjithe filozofet qe kane qene te kenaqur me veteveten ( ndergjegja e paster) dhe kane pasur dinjitet - e kane REFUZUAR vullnetin e lire te njeriut ( Jo lirine - ka dallim te madh ketu !).Ndersa ne anen e atyre qe e perkrahin kete koncept mandej edhe midis filozofeve p.sh. Paul Sarter ka qene shkurtabiq i deformuar,mazohist,alkoholist kronik,narkoman dhe tabletomanijak.!!!
    Jemi te determinuar nga gjenet dhe rrethi Nuh Musai,te kishe lindur ne Tibet sot do ishe Budist dhe do bertiteshe JING-JANG ,Xhing-Xhang ,Xhunga-Xhing hahaha apo ne Bombaj do dileshe ne shesh dhe do te bertiteshe "Hare,Hare ,Hare Krishna " ..por,ke lindur ne rrethin musliman (Derven ,50% ende analfabet ) dhe natyrisht qe bertet "Allahu Ekber".(te pakten te bertiteshe SHQIP Perendija eshte me e madhe ).Allahu me i madhe > me i madh se kush Nuh >? edhe nje paradoks nga Islami hahaha.
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Te ta bej me dije, se perseri gjith shkrimi i jot eshte nje "reagim", shpresoj se nuk i referohesh ketu Shopenhauerit dhe "artit" per te patur te drejte ne cdo kusht dhe situate, por e ke nga vet natyra jote, thjesht, nje sjellje nga sinqeriteti !!!
    E Shopenhauerin ju Islamiket duhet ta dueni,jo per gje por ka pasur qendrim negativ ndaj Gruas,femres,pra ka nje te perbashket me Kuranin ...arsye shtese qe ta duash !
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Une ta potencoj, se foli per nje "koncept", i cili rrezullton nga "nevoja" e njeriut qe ja kushtezon aftesia e tij e te "menduarit", edhe qendrimi i jot nuk eshte gje tjeter, vetem se nje "koncept" qe e kushtezojn te njejtat parakushte, une sa her te kerkoj argumente per "dallimet" e tyre, kurse ti meresh me intencionin tim (ai nuk eshte me rrendesi, po qe se me rrendesi, do te zhvillohej ki muhabet ndryshe), qe ne fakt NUK MUND TI GJEJSH ngase jane inekzistente, me shume qe mund te bejme, eshte te afrohemi njeri ndaj tjetrit qe me ne fund te kuptojm se, PO, nuk dijm, se paku nuk dijm, qe konceptet e lartpermendura ti quajm "koncepte" ne kuptimin e fjales, e jo sic i shohim ne sot, zgjedhje mes te "asgjejes" dhe "asgjejes" !!!.......andaj folim per "besime", edhe "koncepti" yt eshte nje forme e besimit......kur da kuptosh kete, do te kuptosh edhe "ikjet" e mia ndaj pyetjeve te tua......pse muslimani shkateroj WTC-ne ???.........pergjigja e vetme dhe e sakte eshte: sepse bindja e NJE PERZONI (ne kete rast e identifikojm si Bin Laden), e cila eshte e formuar dhe pjekur ne "konceptin e islamit" ja mundesoj ate akt. Kuptueshem se Bin Ladeni po te ish kan nje playboy si Hugh Heffner, nuk do ti kish ik mendja te ngrej gjith ate plan per nje akt mizore. Kete une e dij, dhe nuk mirem me kete pyetje per NJE ARSYE, ajo eshte, MUNGESA e nje argumenti adekuat, qe do te ma deshmonte perparesine e veprimit te George Bushit karshi Bin Ladenit. Edhe ketu nje citat: "vrave nje, je vrases, vrare 1000, je hero !!!".........pra, eshte argument, se George Bush vret me legjitimitete ligjore, e Bin Ladeni me legjitimitete kriminele ???.........kjo me intereson mua, e jo se Bin Laden ja ka fillu meseles me Bismilah, e me Elhamdulilah u qetesua kur i pa kullat duke u rrezuar. Natyrisht se "qendrimi im" ne kete pike eshte i "papershtatshem" ne saje te rrethanave kohore, por une foli mundesisht gjithperfshires, dhe mundesisht afer te "vertetes absolute"..........andaj edhe pyetja vijuese, pse mos ta bente Bin Ladeni ate qe e beri ???, dhe pse mos te shkateronte regjimi i bushit Saddamin ??? (edhe pse pranvera arabe na deshmon, se bushi thjesht e ka bere per interesse, ngase popujt arab jane vuajtesit me te madh te atyre rrethanave qe kane zoteruar, e diku edhe zoterojn akoma).
    .....citimet qe i perdori une jane natyrisht fraza te nxjerura nga konteksti, por si te tilla sherbejn si aforizma, anektoda, synonyme etj., dhe e kane "te drejten" e tyre per t'u perdore ne situata te pershtatshme, ngase kjo eshte nje praktike e njohur, dhe e pranuar ne diskutime te ketilla. Per teje eshte me rrendesi qe une te njoh trurin e Voltaire apo Descarte, per te perdore perfundimet e tyre ???, nese mund te ma sqarosh nevojen, atehere diskutojm per kete.
    Nese ke argumente per te me bind se koncepti i islamit eshte ne rrang dytesore karshi nje tjetri, jam i gatshem te filloj te mirem me holleisht me ate se cka mendon ti, ose me nihilizmin tend special qe mendon se nuk eshte ai shkollare (qe ne fakt eshte).....
    Per ta plastifikuar problemin:
    Une e llogariti siperfaqen e katrorit me formulen "a*b", kurse ti e llogarit me formulen "r²*pi". Kuptueshem se edhe ti do ti afrohesh me formulen e rrethit "barazimit"(duke i pershkruar rrethe figures brenda kufijve deri ne pafundesi), por ai barazim eshte relativ, kurse tek une barazimi eshte absolut. Deri ketu ne rregull ???........kurioziteti eshte ketu: nje barazim i "pafund" ne parakushte "absolute"......kontroverze ?, PO, reale ?, PO......
    Koncepti i islamit eshte po ky, nje formule qe na afron tek barazimi, por gjithsesi nuk na jep rrezullat ABSOLUT, ngase do te ndaleshim ti pershkruajm rrethe figures, qe ta gjejm barazimin absolut, njekohesisht aman e dijm, se nuk do ta gjejme KURRE ate barazimin absolut, ngase formulen e kemi jo te pershtatshme (edhe kete e dijm, vet Allahu na thot).....ngase kjo eshte ne vullnetin e Atij qe i ka ngrejt keto "lojera", mund te thuash se nuk eshte "fair"....mirepo, kete patjter duhet ta marim si REALITET, ngase e dijm saktesisht, se duhet te ngrejm llogari, perndryshe nuk do te kish nevoje te "mendojm".....ose ndryshe, aftesia e te menduarit ne menyre na "dhunon" deri ne kete perfundim. Por per te ta bere qejfin nje perfundim klassik, Allahu alem.......

Tung

PS: pse mendon se dua te te misionarizoj ???...........ate "llogari" e ke me Allahun, cka me hin mua ne pune ???
    Nuh,hap nje teme ne nenforumin e Filozofise dhe atje bisedojme.Kjo eshte krejt OFF Topic.
    Vetem te them,qe mua nuk me intereson Islami nominal qe ti e ngrit ne qiell,per mua Islami jane njerezit qe e prezentojne MUSLIMANET.
    Po mos te egzistojne fare Muslimanet ,ku mbetet Islami ?..pra,per Islamin reference jane Muslimanet !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 19-08-2012 mė 11:42
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Faqja 11 prej 23 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •