Edhe xhamijat duhen te vejne rrufe pritesa .
Mos valle ka qene ndonje terrorist islamik,e ja kane mveshur rrufese!!!!...
po dielli njejte si puna e 9/11![]()
Shiko @G.D,ti me quajte "gomar qe pellet" dhe diskvalifikime tjera publikisht,pa te provokuar dhe hyre ne bisede si parashutist.Une duke respektuar bontonin qe te mos felliqen faqet e forumit me kesi idiotsira,te shkrova ne P.M ,te sugjerova: Fyerjet qe ben duhesh t`ja thuash njeriut ne fetyre,ne jeten reale atehere do e perjetosh reagimin e vertet,e jo te ofendosh nga anonimati.
Ti me the para te gjitheve "Gomar" ,Une te thash vetem teje "PIS I NDYRE".E sheh vetem pastrim hesapesh,"SY per SY,DHEMB per DHEMB"..Bibla.
MEKA - qendra e botes > ja argumentimi "miku im" permes ikonave,ashtu sic e meriton pretendimi i ngritur.,
,
.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 08-09-2012 mė 16:08
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Konteksti ku mbeshtetesh eshte komprimitues deri ne fund dhe naivitet edhe ate siperfaqesor...Kur mban qendrime filozofiko/teologjike dhe shperblen "pejgamberin" me tituj bombastik atehere duhesh te dish qe duhet te bisedohet per koncepte ne esence TE PASTERTA.
Pyetje per muslimanet e mencur:
Mundesh qe JEZU KRISHTIT ti thuash "vjedhes karavanesh dhe urrdher dhenie vrasje" ?
Perse NUK MUNDESH ?
A do ti grabitke Jezu Krishti armet e armikut dhe ti numeronte devet e vjedhura te karavaneve ?
Cilat rrethana do ta detyronin Jezu Krishtin te vriste krijesa te zotit ?
Shume pyetje tu kan bere z. Nuh Musa pa pergjigje,edhe kjo tregon dic.
Mungesa e pergjigjeve dhe mungese shqyrtimi metafizik i temes nga bashkebiseduesi gjithmon me shpie ne konkluzion qe behet fjale per nje Musliman siperfaqesor.Si te mos jet keshtu kur vet pikenisja e ajeteve shihet qe nuk ka prejardhje transcedentale,ku te mbeshtet atehere Robi i Allahut.
Gandi therriste popullin ne rebelim,Sokrati fyente besimin dhe pushtetmbajtesit por asnjerit nuk i shkonte ne mendje qe as vet te vrasin,as te tjereve ti lejojn e as te numerojne placken !
Ata qe kane delikatese ne keto pyetje shohin qe "Pejgamberi" ka qene adhurues pushteti me tregime te permbledhura ne stilin e "1001 net"..Gjithcka profane !
Haha..tentim te hidhet topi ne nje territor me te gjere,qe ti iket jorehatise per krimet e bera ne nje qytet.Gjasme pastrimi i nje qyteti te tere nga te huajet (Jo harapet) nuk eshte Pastrim Etnik...sikur te thoje qe Serbet nuk ben pastrim etnik te Kosoves ani qe nuk lane asnje SHQIPTAR ne Prishtine....hahahArgumentoma ekzistencen e cifuteve ne mes te territorit arab tash e 1400 vjet verzus perfundimit qe shkruan "PASTRIM ETNIK"....hajt locka jem, te shoh si do kercesh tash....
Prishtina BOSH,Kosova e stermbushur- cka nuk te ben Apologjizmi pa mend !
Definim i ri krimit nga Nuh Musa > "Pastrimi etnik nuk eshte krim po nuk perfshiu nje territor te tere,ne qoftese eshte i lokalizuar atehere...."
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 08-09-2012 mė 23:18
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
[QUOTE=qeveriablu;3482035]Shiko @G.D,ti me quajte "gomar qe pellet" dhe diskvalifikime tjera publikisht,pa te provokuar dhe hyre ne bisede si parashutist.Une duke respektuar bontonin qe te mos felliqen faqet e forumit me kesi idiotsira,te shkrova ne P.M ,te sugjerova: Fyerjet qe ben duhesh t`ja thuash njeriut ne fetyre,ne jeten reale atehere do e perjetosh reagimin e vertet,e jo te ofendosh nga anonimati.
Ti me the para te gjitheve "Gomar" ,Une te thash vetem teje "PIS I NDYRE".E sheh vetem pastrim hesapesh,"SY per SY,DHEMB per DHEMB"..Bibla.
Topi nuk i lun fjalet e tua ,por perse nuk tregohesh se kush je qe te dime trimerine tende) apo sta mban
![]()
"Abstrakte". Por jo me abstrakte se egzistenca e fese ne shek e 21
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
..........shkruaj metej ketu, ngase kete teme e kam hapur pikerisht per muhabete te ketilla, ku deshiroja te trajtoja tema te ndryshme ne frymen e pikepamjeve te diskutuesve....
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=136396
....keto dy dite nuk do kem kohe te replikoje....saber pra
albanish by nature
Krijoni Kontakt