une nganjihere po vi , koha spo premton , tani per tani po i adhuroj udhetimet , pushimet ....po ju si jeni ?
NB nderhyra se nuk lejoj te quhen njerzit kafsh nese s'asht nevoja te quhen. kesaj i thojn , keqesi falas.pa pas nevoj zduhet te shahet askush e me pak nji jjeri qfaredo te esht sidomos ne troje te tina ...na po i ngacmojm banglladeshet e jo ata neve ! te rrim korrekt.
pershendetje
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Shih tani se kush mbeti te me tregoj se cfare kam bere une, e cfare duhet te bej para se te behem dicka...!!!
Sa keq qe nuk e njeh fare Kuranin, Ai thote se te gjithe myslimanet jane vellezer "per nga feja". Ndersa te afermit 'kane perparesi', ndoshta dikur pendohen...
Agmokio mendon se une jam naiv, mirepo nuk e di se nganjehere naiviteti mund te krijohet ne menyre artificiale qe i sherben pozitivizmit.
Ndersa Qeveria Blu, mendjen e llogarit si nje 'instikt', sa absurde. Ja, ky pra eshte naiviteti...
..ose shtirje e 2fytyresi mund t'a cilesosh me mire!
Njerezit qe shtiren mbeten te neveritshem dhe nuk jane prej muslimaneve! Feja Islame me keto ide qe ke ti nuk ka vend per ty. Shiko mos gjen ndonje karrige tek zionistet me mire...
Vellezer jane muslimanet e vertete, te cdo kombesie (perfshire edhe serbet)! Armiqte e mi jane armiqte e fese sime, te Vertetes dhe te KOMBIT tim (dhe keta nuk jane muslimane sepse ne Islam nuk ka vend per imperializem dhe agresivitet mes popujve)! Jam shqiptar dhe krenohem se pari qe Allahu me ka ndricuar dhe me ka dhuruar Islamin, Fe!
Shiko ti rradikalist i ndyre (me detyron te shprehem ne kete menyre), une kete nuk e quaj dyfytyresi, kete qe e kam bere me larte, une thjesht perdori naivitetin per gjera pozitive dhe serbi mysliman mund te jete vella me mua vetem per nga feja deri ne momentin qe nuk me sulmon, por ne se me sulmon, ai eshte armiku im deri ne fund te jetes time. fundja, te paket jane ata serb qe i perkasin besimit islam. Shumica e vende myslimane kane qene ne perkrahje te sllavizmit e jo te vellezerve te tyre mysliman 'shqipetar' (nga feja), por per mua nuk bene problem kjo, sepse une fene e kame zgjedhur ne menyre individuale (tek e fundit) apo jo?! Dhe une kete fe e praktikoj ne ate menyre se si e kuptoj une, kuptimin e kesaj feje nuk mund te ma tregojne te tjeret. Kjo qe ke thene, eshte munges intelekti (diturie) qe ti ke, e posaqerisht per fene Islame fatkeqesisht. Ti tani je prezantuar identik si nje njeri i cili i takon besimit ortodoks, per te cilin nuk ka rendesi kombi, dhe aj sekt Islam qe ngjan me se shumti me ortodoksizmin eshte selefizmi. sigurisht se ti qenke ne mesin e tyre, te uroj suksese 'vella i dashur'.
Ps. Feja yte dhe asnje fe tjeter nuk ka asgje te bej me kombin tende dhe keto dyja nuk guxon t'i perziesh asesi me njera tjetren.
KUJDES plako!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 20-08-2012 mė 19:26
Krijoni Kontakt