Close
Faqja 10 prej 23 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 229
    he he hee... Maska e halla mine
    Anėtarėsuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojė
    Postime
    1,466
    Xhamija nuk eshte vend i kufizuar, imun dhe i paprekshem, ku nuk hyn hazreti xhebraili(apo vdekja). Ndryshe njerezit do jetonin me mija e qindra mija vjet(mjafton te qendrosh brenda) dhe ēdo objekt do te shenderrohej ne xhami. Kjo lloj krijese nuk do ishte me njeri, por diqka tjeter, ndoshta do te shenderrohej ne parazit nentokesor kanibal monstrum drakull.......etj, por jo njeri.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga halla mine : 18-08-2012 mė 05:19 Arsyeja: harrova me shkru edhe "drakull"
    Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Ka veteme nje shpjegim racional per kete qe ndodhi, islamistet jane aq rrace idiote dhe e ndyre saqe edhe vete Allahu eshte penduar qe i ka si adhurues, dhe here pas here i ben qe te vrasin njeri tjetrin ose kur ka deshire i shtyp personalisht si mizat.
    Hapu qiell se dua te tretem ne pafundesi, as nentoka nuk ka me vend..!!!

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    mire e ka xfiles.

a vihet bombe ne shtepine e zotit?!

qendro mysliman shqiptar se kto arabt po vrasin njeri tjetrin

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Po te gjitha temat jane idiote, por na e thuaj ti se pse aAllahu vret njerzit ne xhami dhe nuk priste te dilnin nga xhamia? ALLAHU E KISHTE DHE ATE MUNDESI, APO JO?
    Sepse po te dilnin nga xhamia, ata mund te kishin bere ndonje mekat ne aspektin moral ndoshta, sepse dihet se bota eshte mbushur nga femrat e civilizuara e te zhveshura neper rruge, civilizim ky i shek. XXI, ne krahasim me kafshet ne ishim shume mbrapa. Kafshet kishin qene me te civilizuara se ne me miliona vjet me pare, sepse ato kane qene gjithenje te zhveshura, interesante apo jo...?!

Ndersa, sipas fese te gjithe ne jemi ketu per shkak te nje mekati te bere miliona vjet me pare, atehere kur jetonim sebashku me engjujt dhe krijesat e tjera (jo te kesaj bote) ne parajse. Por pas atij mekati, ne, si denim ne njeren ane dhe ne anen tjeter si shance per permiresim te gabimit (mekatit) te bere u lindem ketu ne toke qe te permiresojme ate gabim duke iu nenshtruar VETEM PERENDISE. Mendoj se Perendia e gjeti momentin me te duhur qe ti mbys keta njerez ne nje xhami duke iu nenshtruar VETEM ATIJ dhe t'i shperblej me parajsen ne boten tjeter. Keta njerez pra e kane permiresuar ate gabimin e bere para miliona vitesh kur ishin ne parajse, tani ne kete bote dhe Perendia deshi t'i bej te vdesin ne ate menyre, duke iu lutur atij ne nje xhami.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    ... islamistet jane aq rrace idiote dhe e ndyre...

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    mire e ka xfiles.
    A e kuptoni ju fjalen 'rrace' cfare do te thote...?!

....mysliman shqiptar se kto arabt...
    A jane te gjithe Islamistet te nje rrace??!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 18-08-2012 mė 06:27

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    A e kuptoni ju fjalen rrace cfare do te thote...?!
    ....mysliman shqiptar se kto arabt...[/QUOTE]

A jane te gjithe Islamistet te nje rrace??![/QUOTE]

ka dhe beduin

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    ....mysliman shqiptar se kto arabt...

ka dhe beduin
    A e ka pasur mire, apo gabim ky xfiles, i nderuari Drague?

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    A e ka pasur mire, apo gabim ky xfiles, i nderuari Drague?
    njigjo Gon une nuk jam besimtar, por kam ne familje besimtar.

si thuhet ne kuran:

vrit e prit cfare te te dali perpara?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    njigjo Gon une nuk jam besimtar, por kam ne familje besimtar.

si thuhet ne kuran:

vrit e prit cfare te te dali perpara?
    Diskutimi yne filloi per dicka tjeter, ose ju nuk e kuptuat qellimin tim, une bera me shkronja te medha fjalet e xfiles, te cilat me preokupuan mua. Ne pyetje ishte dallimi ne mes te fese dhe rraces qe xfiles nuk di te bej i dashur Drague.

Tani ti fillove me Kuranin, se cfare na thote ai e cfare nuk na thote. Te lutem me gjej vargjet Kuranore te cilat na thone 'vrite e prit cfare te dali perpara', dhe ne se i gjen keto vargje, sigurisht se do te kete edhe nje arsye per 'vrit' e 'prit', andaj me sjell edhe arsyet e ketyre ne se mundesh, sepse edhe arsyet jane te shkruara ne ate Kuran...

Shendet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Ka nje arsye te mire pse perdora fjalen RRACE, sepse duhet te egzistoje patjeter nje tipar gjenetik i perbashket qe ben keta njerez jashtezakonisht injorante dhe idiot.

Kur une perdor fjalen Islamist perse e merrni per personale? Ti a je shqiptar? Nese je shqiptar nuk mund te jesh islamist.
    Ne shqiptaret e republikes se shqiperise per fat kemi vetem shqiptar te besimit musliman, ne nuk kemi islamiste, ne nuk kemi ekstremizem fetar, ne nuk i ndajme njerezit sipas fese, ne ulemi te gjithe bashke ne tavoline pa etiketime te llojit qe behen jashte kufijve tan.
    Drague eshte "musliman" me trashegimi fetare, une jam "i krishtere" me trashegimi fetare, por ne jemi shqiptar ne rradhe te pare dhe siē e pe ai nuk u ofendua nga komenti im.

Une vetem nje gje nuk kam kutpuar ende, si ka mundesi qe une shaj dhe tallem me ca bangladesha bythzinj qe nuk kane asgje te perbashket me ne dhe ketu ka njerez qe ofendohen dhe revoltohen nga kjo.
    Me sa di une ky eshte forum shqiptar, nuk eshte as forum nderkombetar dhe as ndonje grupimi apo etnie tjeter. Nese ketu kemi mysafir nga azia ose njerez qe e ndjejne se i perkasin asaj rrace le te dalin hapur qe te kemi kujdes here tjeter te mos i prekin ndjenjat zhulsave te azise jugore.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 18-08-2012 mė 07:07

Faqja 10 prej 23 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •