Close
Faqja 18 prej 23 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 229
    Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Citim Postuar më parë nga user010 Lexo Postimin
    Sa për drogën kam edhe unë shqetësime.. sa lojëra luan CIA me punën e drogës.. sa pisllëqe të tjera ka bërë kur bashkëpunonte me ata që tani i quan terroristë????

Tjetra.. sikur plot me të fajshëm të jetë poshtë aeroplanit kush është ai person-autoritet që korrë jeta njerëzish.. kush e vendos cili i fajshëm vdes dhe cili çohet në gjyq..

Është bukur të tallesh në kurrizin e tjetrit.. por sikur të vinte dikush në Shqipëri dhe të korrte jeta njerëzish me aeroplan me justifikimin se ka Shqiptarë që trafikojnë drogë.. atëherë do na pritej qejfi për të bërë gallatë.

Pastaj ka dhe ca grek që mendojnë ashtu siç flisni disa prej jush.. ata thonë pse nuk futemi nja gjysmë ore brenda e ti shuajmë fare Shqiptarët..

Nejse nuk dua të kundërshtojë me dikë, thjeshtë dua të paraqes edhe anën tjetër.

Sa për Kosovën.. fakti që akuzojmë shtetin amerikan për pisllëqe nuk do të thotë fare se nuk njohim dhe nuk gëzohemi për ç'farë mbështetje ka pasur Kosova nga Amerika, gjërat janë të ndara, kur shteti amerikan bën diçka të mirë, qoftë për interes, nuk kemi pse mos ta njohim dhe ta mbështesim.

Ajo që unë besojë se duhet është të zgjerojmë mendimin tonë më shumë.
    ................
    Ndryshuar për herë të fundit nga Robbery : 25-07-2012 më 00:20
    https://www.behance.net/robberysk1100

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    S'kam asgje kundra kritikes sepse ne kete menyre vihen ne pah gabimet per tu permiresuar. Jam e mendimit qe duhet te tregojme kujdes kur kritikojme mos te themi gjera qe s'jane te verteta sic aty ku te citova "I kuptoj ata që shajnë këta njerëz vetëm për faktin që janë musliman, ndërsa shumë të rrallë janë ata që e mendojnë edhe veten e tyre në pozitën e atyre që rrihen dhe vriten atje pa pik faji. -RapSoul"... sepse ne te vertete ka shume ushtaret qe vijne nga lufta te depresuar, po ashtu ushtria amerikane ka edhe ushtar qe jane te fese myslimane.

Nejse, neqoftese te kam kuptuar gabim, atehere mbaj pergjegjesi. Shendet pac.
    Pikërisht s0ni, ata që janë të depresuar pse quhen kuadro të kualifikuara për në luftë? Për këtë kritikova amerikanët sepse nuk tërheqin trupat, individët apo kolektivët të cilët janë të depresionuar dhe të paaftë për të kryerë detyrën siç duhet, ato keqtrajtime të civilëve vin pikërishtë nga kta të "çmendur" në njëfar mënyre, andaj duhet të kuptosh që kritikat dikush i ka shumë direkte dhe nuk ka hamendje fare për ti shprehur ato drejtpërdrejt në opinion.

shnet
    Sui generis

Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Une jam e peshtirosur nga disa komente ketu.
    Ne kete teme me siguri kane komentuar njerez qe kane vite me shume se une mbi shpatulla dhe te mos kene kuptuar akoma esencen e jetes eshte turp.
    Fakti eshte qe cfaredolloj ushtrie, afgane, shqiptare, amerikane, gjermane, italiane e cfare ***** te jete, stervitet per te ushtruar dhune dhe per te hequr liri.
    Shpresoj se kaq duhet te mjaftoje qe te filloni te flisni me shume per vleren qe ka jeta njerezore dhe jo per interesa apo mebeshtetje shtetesh!

Citim Postuar më parë nga Robery Lexo Postimin
    Ne kete teme me siguri kane komentuar njerez qe kane vite me shume se une mbi shpatulla dhe te mos kene kuptuar akoma esencen e jetes eshte turp.
    Fakti eshte qe cfaredolloj ushtrie, afgane, shqiptare, amerikane, gjermane, italiane e cfare ***** te jete, stervitet per te ushtruar dhune dhe per te hequr liri.
    Shpresoj se kaq duhet te mjaftoje qe te filloni te flisni me shume per vleren qe ka jeta njerezore dhe jo per interesa apo mebeshtetje shtetesh!
    O ti shoqja peace & love...shko pyet shqiptaret ne Kosove dhe hajde flasim perseri. Shko pyet Boshnjaket e Hercegovinasit....shko pyet ato vende qe popullsia autoktone rrezikonte gjenocid....dhe pastaj hajde e flasim per ushtrite qe sterviten per te ushtruar dhune.

Nejse se jam jashte teme, e nuk e di as per cfare flet tema!

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Fakti eshte qe cfaredolloj ushtrie, afgane, shqiptare, amerikane, gjermane, italiane e cfare ***** te jete, stervitet per te ushtruar dhune dhe ]per te hequr lir[ Shpresoj se kaq duhet te mjaftoje qe te filloni te flisni me shume per vleren qe ka jeta njerezore dhe jo per interesa apo mebeshtetje shtetesh!
    Americans won their independence and freedom by shooting down British soldiers on the battlefield. The Russians halted the Nazi plans to enslave and murder their own people by shooting down soldiers of the Wehrmacht We stopped the murder and genocide in Kosovo by blowing up the tanks, artillery and soldiers of the Serbian military.

There are times when the peace, love and understanding of Gandhi and Mother Teresa are not enough to stop a holocaust. Remember it was the violence of the armies of the Allies and Russians that liberated the Nazi Death Camps.

Amerikanët fituan pavarësinë e tyre dhe lirinë nga të shtënat poshtë ushtarë britanikë në fushën e betejës. Rusët ndalur planet naziste të mbaheshin në skllavëri dhe vrasje popullin e tyre nga të shtënat poshtë ushtarë të Wehrmacht. Ne ndaloi vrasjen dhe gjenocidin në Kosovë duke defekt deri tanke, artileri dhe ushtarë të ushtrisë serbe.

Ka raste kur paqja, dashuria dhe mirëkuptimi e Gandit dhe Nënë Tereza nuk janë të mjaftueshme për të ndaluar një holokaust. Mos harroni se ishte dhuna e ushtrive të Aleatëve dhe rusët që çliroi kampet naziste vdekje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 25-07-2012 më 09:25
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Tamam! Shtet gjakatar!
    Mos ishte ky shteti gjakatar ti dhe un e te tjere me radhe do vinim ne jete vendimet e
    udheheqesit ton te lavdishem.USA vertet eshte nji shtet jo perfekt si gjith te tjeret por
    eshte me i miri sot per sot nuk ka tjeter,krahasoje me ke te duash ne te gjithe kontinentet,...

Pas masakren ne Kolorado, eshte rritur ndjeshem shitja e armeve ne Amerike. Arsyeja mendohet te jete vete mbrojtja por edhe mundesia e ndryshimit te ligjit per armet qe mund ta beje me te veshtire per te blere arme legalisht.

http://www.newsday.com/news/nation/d...ales-1.3859237

Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    Mos ishte ky shteti gjakatar ti dhe un e te tjere me radhe do vinim ne jete vendimet e
    udheheqesit ton te lavdishem.USA vertet eshte nji shtet jo perfekt si gjith te tjeret por
    eshte me i miri sot per sot nuk ka tjeter,krahasoje me ke te duash ne te gjithe kontinentet,...
    Per ty eshte me i miri. Per mua jo.

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Per ty eshte me i miri. Per mua jo.
    Jo, Ju lutem rishqyrtojë betimin tuaj.

SHBA nuk mund të vazhdojë pa ju.
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    O ti shoqja peace & love...shko pyet shqiptaret ne Kosove dhe hajde flasim perseri. Shko pyet Boshnjaket e Hercegovinasit....shko pyet ato vende qe popullsia autoktone rrezikonte gjenocid....dhe pastaj hajde e flasim per ushtrite qe sterviten per te ushtruar dhune.

Nejse se jam jashte teme, e nuk e di as per cfare flet tema!
    Qenkemi kuptuar zemer.
    O Bamba, nese jam ne nje bote ku mbizoteron pushteti, dhuna dhe skllaveria nuk do te thote qe e pranoj. Jeta njerezore vlen me shume se çdo gje tjeter. Per çfare te diskutojme me tej, per ajer te skuqur?
    Lufta ne çdo rast eshte diçka idiote.

Faqja 18 prej 23 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •