Close
Faqja 19 prej 23 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 229
    Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Citim Postuar më parë nga FreeByrd Lexo Postimin
    Jo, Ju lutem rishqyrtojë betimin tuaj.

SHBA nuk mund të vazhdojë pa ju.
    Ty sikur nuk te mori njeri ne konsiderate me duket .
    https://www.behance.net/robberysk1100

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga Robery Lexo Postimin
    Per ty eshte me i miri. Per mua jo.
    zonjush perpiqu te kuptosh esencen qe ka si shtet USA ,un spo e bej SHBA perfekt,por te sjell nji shembull, KOREN E VERIUT me ate te JUGUT e,dhe e kuptoj shum mir propaganden e bere kunder SHBA nga revolucjonar pa arsye ,ndoshta nga deshira per nji
    bot me te mir , te cilen ju dha rasti ta benin realitet por u kthye ne nji ferr te vertet per ata qe e provuan,un nuk kam frik nga SHBA per shum arsye ne krahasim me shtete te tjera.
    Perkundrazi shqiptaret duhet te jen sa me besnik ndaj ketij shteti,jo per tangerllik se eshte me i forti, por sps individit i jep me shum liri se cdo sistem tjeter.SHqiptaret e kan
    paguar shum shtrejt LIRINE ne krahasim me shtetet e tjera ne ballkan ku der ne 90 ishim
    korea e veriut e evropes....mos e harro kurr kete .....

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    por sps individit i jep me shum liri se cdo sistem tjeter.SHqiptaret e kan
    paguar shum shtrejt LIRINE ne krahasim me shtetet e tjera ne ballkan ku der ne 90 ishim
    korea e veriut e evropes....mos e harro kurr kete .....
    fjala LIRI nuk eshte patjeter pozitive, sepse fale kesaj "lirise" ky maskara beri ate qe beri...
    sdq nuk mendoj se SHBA eshte shtet me liberal se vendet e europes se veriut...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    fjala LIRI nuk eshte patjeter pozitive, sepse fale kesaj "lirise" ky maskara beri ate qe beri...
    sdq nuk mendoj se SHBA eshte shtet me liberal se vendet e europes se veriut...
    Admiral do ta kerkojm VLOREN dhe skemi per ta gjetur me kurr haha.

mos ishte amerikani dhe ta shikoje europen e veriut ,apo harron cfar beri stalini me finlanden...

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    Admiral do ta kerkojm VLOREN dhe skemi per ta gjetur me kurr haha.

mos ishte amerikani dhe ta shikoje europen e veriut ,apo harron cfar beri stalini me finlanden...
    te ishte apo mos te ishte, kjo eshte cshtje tjeter...
    si te thuash: po te mos ishte per europianet (dhe krimet e tyre ndaj vendasve), do e shikoje ameriken ti...

fakti eshte qe shoqerite dhe sistemet e vendeve veriore jane me liberale.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    te ishte apo mos te ishte, kjo eshte cshtje tjeter...
    si te thuash: po te mos ishte per europianet (dhe krimet e tyre ndaj vendasve), do e shikoje ameriken ti...

fakti eshte qe shoqerite dhe sistemet e vendeve veriore jane me liberale.
    po po por te mbrojtur nga flamuri AMERIKAN.....

Qenkemi kuptuar zemer.
    O Bamba, nese jam ne nje bote ku mbizoteron pushteti, dhuna dhe skllaveria nuk do te thote qe e pranoj. Jeta njerezore vlen me shume se çdo gje tjeter. Per çfare te diskutojme me tej, per ajer te skuqur?
    Lufta ne çdo rast eshte diçka idiote.
    Mos ndro argument. Tha njeri qe lufta eshte dicka e mire apo e bukur?
    Thjesht nuk duhen pergjithsuar gjerat, se si gjithmone pergjithsimi eshte shume i ceket.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Fakti eshte qe cfaredolloj ushtrie, afgane, shqiptare, amerikane, gjermane, italiane e cfare ***** te jete, stervitet per te ushtruar dhune dhe per te hequr liri.
    ushtrite sherbejne edhe per dicka qe me duket e paske harruar... VETEMBROJTJE...
    nese dikush te sulmon me arme, cfare to besh? do i pergjigjesh me lule???

paske lexuar shume gandhin me duket. haha.
    lexo pak edhe aurobindon qe te "zbresesh me kembe ne toke"!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Per ty eshte me i miri. Per mua jo.
    Mos u ngut shoku, se sjemi ketu per t'u perlare, se ShBA nuk eshte shtet perfekt, por amerikanet tradicionale jane njerez te mire, me krejt amerikanet qe kam pas eksperience e qe i kam takuar kane lene tek une pershtypje te mire keshtu qe une smund te them se ShBA eshte shtet i keq e gjakatar vetem se nje ushtar del e mbyt nje femije ne afganistan. Edhe intervenimi ne Afganistan e Irak ka qene i provokuar nje kohe te gjate, ju vini e genjeni se USA vetem deshiron me vjedh nafte, por ne Kosove nuk ka nafte. Po t'i shikonte USA vetem interesat e veta atehere me mire i kish ra me lidh aleance me Rusine, do te ishin 2 superfuqi edhe kujt do shteti do ua thenin koken, bile edhe Kina skishte guxu me ngrit koke hiq se per keto vendet arabe qe ju keni simpati do t'i gjunjezonin brenda dites. USA nuk eshte shtet i keq, ka njerez te keqinje sic ka ne cilin do shtet por smund te themi se USA eshte shtet i keq.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Une jam e peshtirosur nga disa komente ketu.
    Ne kete teme me siguri kane komentuar njerez qe kane vite me shume se une mbi shpatulla dhe te mos kene kuptuar akoma esencen e jetes eshte turp.
    Fakti eshte qe cfaredolloj ushtrie, afgane, shqiptare, amerikane, gjermane, italiane e cfare ***** te jete, stervitet per te ushtruar dhune dhe per te hequr liri.
    Shpresoj se kaq duhet te mjaftoje qe te filloni te flisni me shume per vleren qe ka jeta njerezore dhe jo per interesa apo mebeshtetje shtetesh!
    Ushtria Shqiptare 'ushtrohet per te ushtruar dhune e per te hequr liri'?! Cilin shtet e ka sulmuar Shqiperia me forcat e veta, tregome. Shtetet militariste e rrisin ushtrine deri ne % te madhe me banoret e vendit.

Po ta marr nje shembull. Gjate luftes ne Kosove u ushtrua dhune ndaj shqiptareve te Kosoves. Po te ishte Ushtria Shqiptare e Shqiperise e forte sa per te invaduar Beogradin, por Shqiperia nuk do ta kishte per qellim pushtimin e Serbise por vetem qe ta zbriste Milloshevicin nga pushteti a do te ishte ushtri pushtuese apo liriprurese sipas teje?! Vetem situate e imagjinuar, pergjigjmu sinqerisht.

Faqja 19 prej 23 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •