Close
Faqja 20 prej 23 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 229
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Mos u ngut shoku, se sjemi ketu per t'u perlare, se ShBA nuk eshte shtet perfekt, por amerikanet tradicionale jane njerez te mire, me krejt amerikanet qe kam pas eksperience e qe i kam takuar kane lene tek une pershtypje te mire keshtu qe une smund te them se ShBA eshte shtet i keq e gjakatar vetem se nje ushtar del e mbyt nje femije ne afganistan. Edhe intervenimi ne Afganistan e Irak ka qene i provokuar nje kohe te gjate, ju vini e genjeni se USA vetem deshiron me vjedh nafte, por ne Kosove nuk ka nafte. Po t'i shikonte USA vetem interesat e veta atehere me mire i kish ra me lidh aleance me Rusine, do te ishin 2 superfuqi edhe kujt do shteti do ua thenin koken, bile edhe Kina skishte guxu me ngrit koke hiq se per keto vendet arabe qe ju keni simpati do t'i gjunjezonin brenda dites. USA nuk eshte shtet i keq, ka njerez te keqinje sic ka ne cilin do shtet por smund te themi se USA eshte shtet i keq.
    KA POLITIKAN TE KEQIJ por nuk mund te qendrojn ne pushtet me shum se 8 vjet si baca
    loku .enveri ,budallejt e penjanit .asad ,kadaf, ben ali ,mubarak,ahmadinexhad,putini,etj.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    KA POLITIKAN TE KEQIJ por nuk mund te qendrojn ne pushtet me shum se 8 vjet si baca
    loku .enveri ,budallejt e penjanit .asad ,kadaf, ben ali ,mubarak,ahmadinexhad,putini,etj.
    po, sepse ik i ati, vjen i biri.
    humb i shoqi, vjen e shoqja. lol
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    po, sepse ik i ati, vjen i biri.
    humb i shoqi, vjen e shoqja. lol
    i biri erdhi por iku ku syt kembet

ndersa e shoqa nuk erdhi se do ishte fantastike PRESIDENTJA E PAR e SHBA...

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    i biri erdhi por iku ku syt kembet

ndersa e shoqa nuk erdhi se do ishte fantastike PRESIDENTJA E PAR e SHBA...
    a thua nuk ka familje te tjera nje shtet me me shume se 300 milion banore???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Mos u ngut shoku, se sjemi ketu per t'u perlare, se ShBA nuk eshte shtet perfekt, por amerikanet tradicionale jane njerez te mire, me krejt amerikanet qe kam pas eksperience e qe i kam takuar kane lene tek une pershtypje te mire keshtu qe une smund te them se ShBA eshte shtet i keq e gjakatar vetem se nje ushtar del e mbyt nje femije ne afganistan. Edhe intervenimi ne Afganistan e Irak ka qene i provokuar nje kohe te gjate, ju vini e genjeni se USA vetem deshiron me vjedh nafte, por ne Kosove nuk ka nafte. Po t'i shikonte USA vetem interesat e veta atehere me mire i kish ra me lidh aleance me Rusine, do te ishin 2 superfuqi edhe kujt do shteti do ua thenin koken, bile edhe Kina skishte guxu me ngrit koke hiq se per keto vendet arabe qe ju keni simpati do t'i gjunjezonin brenda dites. USA nuk eshte shtet i keq, ka njerez te keqinje sic ka ne cilin do shtet por smund te themi se USA eshte shtet i keq.
    Amerikanet tradicional? Cilet, indianet?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    a thua nuk ka familje te tjera nje shtet me me shume se 300 milion banore???
    SHiko qe kan leshu i cik litarin populli i amerikes pas 90 dihet por do shterngohet ,sic po duken bathet e priftit...me ardhjen per se treti ne fuqi te putinit.

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    ushtrite sherbejne edhe per dicka qe me duket e paske harruar... VETEMBROJTJE...
    nese dikush te sulmon me arme, cfare to besh? do i pergjigjesh me lule???

paske lexuar shume gandhin me duket. haha.
    lexo pak edhe aurobindon qe te "zbresesh me kembe ne toke"!!!

S'hyn fare gandhi...jam kunder luftes..nese s'do kishte deklarata lufte, s'do kishe nevoje per mbrojtje.
    Me kembe ne toke jam une, po nese jap nje mendim, e jap te lire.
    Nese lufta eshte pjese e ketij sistemi dhe une vetem s'bej dot asgje per ta ndryshuar ate, me ler te pakten te te them si do te doja te ishte!

Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    Mos ndro argument. Tha njeri qe lufta eshte dicka e mire apo e bukur?
    Thjesht nuk duhen pergjithsuar gjerat, se si gjithmone pergjithsimi eshte shume i ceket.
    Ty po te pergjigjem me fjaline e fundit..
    Nese lufta eshte pjese e ketij sistemi dhe une vetem s'bej dot asgje per ta ndryshuar ate, me ler te pakten te te them si do te doja te ishte!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Robbery : 25-07-2012 më 18:35
    https://www.behance.net/robberysk1100

Citim Postuar më parë nga Robery Lexo Postimin
    Ty po te pergjigjem me fjaline e fundit..
    Do na shprehje te gatshme tjeter, apo nuk ke nevoje?

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Robery Lexo Postimin
    S'hyn fare gandhi...jam kunder luftes..nese s'do kishte lufte s'do kishe nevoje per mbrojtje.
    Me kembe ne toke jam une, po nese jap nje mendim, e jap te lire.
    po te mos ekzistionte e keqja, e mira nuk do kishte kuptim.
    ajo qe pretendon ti eshte dicka totalish ireale.

lufta nuk eshte vetem pjese e ketij sistemi, por eshte pjese e ketij planeti dhe nuk ekziston vetem nder njerez...

lufta ka ekzistuar, ekziston dhe do ekzistioje gjithmone...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Po mire sikur thashe te kunderten une..
    E di si eshte puna qe civilizimi yne eshte ndertuar me keto luftra..kemi perjetuar shume dhune qe te mos jemi te dhunshem, por te pakten te provosh te mendosh ne menyre tjeter dhe te mos i nenshtrohesh gjithmone asaj qe te eshte dhene si shembull me duket diçka me e zgjuar se te pranosh disa situata ashtu siç jane dhe te thuash: "Epo keshtu eshte!"
    https://www.behance.net/robberysk1100

Faqja 20 prej 23 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •