Close
Faqja 20 prej 26 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 259
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Parimisht edhe operimi i hundes, zmadhimi i gjirit etj, etj... do te ishin "vepra penale", nese behen tek personat e mitur. Pra, syneti si i tille nuk mund te jete veper penale, por vetem nderhyrja kirurgjike ndaj nje personi te mitur, pa mundesine qe ai te vendose vete.

Nese dikush me vetedeshire vendose te behet synet, d.m.th. nje person i moshes madhore, atehere asnje ligj normal i botes nuk mund ta ndaloje nje gje te tille...
    ja fut dhe ti kaiher si kau peles.

behet fjale per minoren

Legjendi i Shqiperise
    Anëtarësuar
    08-07-2012
    Vendndodhja
    Ne mergim----Amerike
    Postime
    59
    Gjermania shume mire ka bere syneti eshte nje akt makaber dhe primitiv. Muslimanet dhe cifutet qe e kan shume merak le te shkojne ne vendet e tyre ta bejne operacione ose te presin deri sa femija eshte 18 vjec.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    ne itali qe eshte nje nder vendet me katolike ne bote, ne spital i pyesin prinderit e femijeve te porsalindur nese duan qe djali i tyre te behet "synet".
    Ne cilin "spital" jevgjish ta paskan bere kete pyetje ty ne Itali, mer jahu, se mua asnjehere s'ma kane bere nje pyetje te tille; madje as qe i shkon ndermend ndonje mjeku ta parashtroje nje çeshtje te tille?!!!!
    Broçkulla islamuci......!
    Ja se ç'shkruhet ne faqen e Ministrise se Shendetesise Italiane mbi rrethprerjen:Va sottolineato come in Italia non sia prevista l’assistenza da parte del SSN per coloro che vogliano sottoporsi alla circoncisione per motivi rituali; ciò comporta il ricorso a pratiche incongrue da parte di persone delle varie Comunità religiose non preparate da un punto di vista tecnico alla corretta esecuzione dell’intervento ma soprattutto incapaci di far fronte a complicanze quali le emorragie prepuziali.

Dal punto di vista economico bisogna considerare che i chirurghi pediatri sono spesso chiamati a correggere, spesso in condizioni di urgenza, gli esiti di tali pratiche; in questi casi il SSN, si trova a coprire costi di degenze considerevolmente superiori rispetto a quelli sostenuti per un intervento eseguito in day surgery secondo procedure idonee.

http://www.salute.gov.it/dettaglio/pdPrimoPianoNew.jsp?id=185&sub=5&lang=it

gjithashtu ne amerike nje perqindje shume e larte e meshkujve (te krishtere) behen synet.
    Ja edhe nje broçkull tjeter!! Ne fillim na tregove perrallen se te gjithe amerikanet qe njeh, qenkan rrethprere(medemek i paske intervistuar te gjithe),pa na nxjerre ne shesh se jane te gjithe myslimane; tashi po na tregon arat babait e po na perrallis per te krishteret e rrethprere!!! Po nje çike turp, nuk te vjen more djale??!

Kur dishepujt e pyeten Jesusin nese eshte e keshilluar rrethprerja per te qene i dashur ne syte e Atit, ai u pergjigj : "nese rrethprerje do te ishte diçka e mire ne syte e Atit, ai do t'i kishte krijuar bijte e vet qe ne gjeneze, rrethprere"!!!
    ti po lidh kete nderhyrje me fene. nuk eshte ceshtje feje, por shendeti.
    dhashe me lart shembullin e nje shoku qe eshte italian dhe urolog. djalin e ka bere synet.
    Nese nuk praktikohet nga ndonje popullate e prapambetur me qellim higjiene, apo nga nga ndonje popullate e perparuar per tradite fetare, rrethprerja behet vetem ne raste problemesh fizike!!
    Ky shoku yt urolog, ka shume mundesi te jete veteriner, madje jo dhe aq i zoti!!
    je shume larg. cdo gje do e lidhesh me fene. te eshte erresuar shikimi dhe nuk sheh as 1 pellembe nga hunda.
    Ne rastin qe po shqyrtohet ketu, ndalimi i rrethprerjes eshte i vlefshem vetem nese kerkohet per arsye fetare, prandaj, plasi syte e lexo mire e mos na hap barkun me llogje!!
    Jarigas

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Dhe ti dole ta gjykosh Angelen, tani? Phius...ste vjen turp pak nga vetvetja...mor djal?
    Haha...mendja myslymane - " Eshte turp te komentohen veprimet e politikaneve " !

Gjersa synetimi te femrat eshte i ndaluar rreptesisht,te meshkujt ,mungon vullneti politik i udheheqesve evropian qe ti mbrojne qytetaret e tyre.
    Koha eshte qe te permiresohet ky gabim.
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 14-07-2012 më 17:35
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Haha...mendja myslymane - " Eshte turp te komentohen veprimet e politikaneve " !

Gjersa synetimi te femrat eshte i ndaluar rreptesisht,te meshkujt ,mungon vullneti politik i udheheqesve evropian qe ti mbrojne qytetaret e tyre.
    Koha eshte qe te permiresohet ky gabim.
    Po te mos kishe qeshur ne fillim, do ta kisha marr edhe kete, qe ke shkruar me lart, seriozisht (do te vazhdonte inati tutje). Pra, mire qe ke qesh...se edhe une qesha pak...mire eshte kur qeshim..."hajde per te mire"...une do e kisha cakrru nje, me ty edhe pse ti ndoshta jo me mua...kam pershtypjen se ma ke inati akoma. Une e hoqa inatin ndaj teje...me bere te qeshi...
    Ah edhe dicka se gati harrova; leri ato shprehje, si ajo "mendje myslimane"...etj., se...te teperta jane...beso! Sikur une ty te thoja "mendje e krishtere apo ateiste, qafire apo, apo...cfare kuptimi ka kjo? Hiq, zero!!!

P.S.Nje korrigjim te vogel; nuk e ke komentu veprimin/qendrimin e Angeles, por vet Angelen e ke quajt "pakurrizor", apo e kam gabim?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sami Hyseni : 15-07-2012 më 02:24

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Pe fat te keq qe keni ju kundershtart e te drejtes,
    Gjermanija ka vendos, per mos pengimin e synetit, kalluni tash
    ANTI : SHKA, RRUS, GREK DHE VLLEZERVE TE TYRE

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    ja fut dhe ti kaiher si kau peles.

behet fjale per minoren
    Nuk e verejta, sepse nuk me ka interesuar tema...

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    Pe fat te keq qe keni ju kundershtart e te drejtes,
    Gjermanija ka vendos, per mos pengimin e synetit, kalluni tash
    Tha Mullai, Prifti dhe Anxhela e Gropes.

Ne republikat parlamentare, e drejta vendoset ne parlament... qe do te thote, anxhela dhe pejani34 duhet te bejne projektligj qe te miratohet ne parlament. Me te-thash-e-me-the vetem hoxha dhe prifti funksionojne.
    Thjeshte, nje mesim demokracie :P

Hajt shnet.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Parimisht edhe operimi i hundes, zmadhimi i gjirit etj, etj... do te ishin "vepra penale", nese behen tek personat e mitur. Pra, syneti si i tille nuk mund te jete veper penale, por vetem nderhyrja kirurgjike ndaj nje personi te mitur, pa mundesine qe ai te vendose vete.

Nese dikush me vetedeshire vendose te behet synet, d.m.th. nje person i moshes madhore, atehere asnje ligj normal i botes nuk mund ta ndaloje nje gje te tille...
    Po, por a sheh ti si i ndolli djalit te rritur nga syneti, u nda nga jeta....

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Reagon Angela Merkel - "Angela Merkel intervenes over court ban on circumcision of young boys.
    Spokesman says right to circumcision must be restored as a matter of urgency, after Cologne court's ruling against practice .... "

Nje hap para,dy mbrapa.Si gjithnje politikanet pakurrizor.
    http://www.guardian.co.uk/world/2012/jul/13/angela-merkel-intervenes-ban-circumcision
    Askush nuk eshte mbi ligjin, as Angela Merkel s'mund te dale mbi ligjin.

Faqja 20 prej 26 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •