Close
Faqja 22 prej 26 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 259
    Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Ne cilin "spital" jevgjish ta paskan bere kete pyetje ty ne Itali, mer jahu, se mua asnjehere s'ma kane bere nje pyetje te tille; madje as qe i shkon ndermend ndonje mjeku ta parashtroje nje çeshtje te tille?!!!!
    Broçkulla islamuci......!
    Ja se ç'shkruhet ne faqen e Ministrise se Shendetesise Italiane mbi rrethprerjen:Va sottolineato come in Italia non sia prevista l’assistenza da parte del SSN per coloro che vogliano sottoporsi alla circoncisione per motivi rituali; ciò comporta il ricorso a pratiche incongrue da parte di persone delle varie Comunità religiose non preparate da un punto di vista tecnico alla corretta esecuzione dell’intervento ma soprattutto incapaci di far fronte a complicanze quali le emorragie prepuziali.

Dal punto di vista economico bisogna considerare che i chirurghi pediatri sono spesso chiamati a correggere, spesso in condizioni di urgenza, gli esiti di tali pratiche; in questi casi il SSN, si trova a coprire costi di degenze considerevolmente superiori rispetto a quelli sostenuti per un intervento eseguito in day surgery secondo procedure idonee.

http://www.salute.gov.it/dettaglio/pdPrimoPianoNew.jsp?id=185&sub=5&lang=it

Ja edhe nje broçkull tjeter!! Ne fillim na tregove perrallen se te gjithe amerikanet qe njeh, qenkan rrethprere(medemek i paske intervistuar te gjithe),pa na nxjerre ne shesh se jane te gjithe myslimane; tashi po na tregon arat babait e po na perrallis per te krishteret e rrethprere!!! Po nje çike turp, nuk te vjen more djale??!

Kur dishepujt e pyeten Jesusin nese eshte e keshilluar rrethprerja per te qene i dashur ne syte e Atit, ai u pergjigj : "nese rrethprerje do te ishte diçka e mire ne syte e Atit, ai do t'i kishte krijuar bijte e vet qe ne gjeneze, rrethprere"!!!
    Nese nuk praktikohet nga ndonje popullate e prapambetur me qellim higjiene, apo nga nga ndonje popullate e perparuar per tradite fetare, rrethprerja behet vetem ne raste problemesh fizike!!
    Ky shoku yt urolog, ka shume mundesi te jete veteriner, madje jo dhe aq i zoti!!
    Ne rastin qe po shqyrtohet ketu, ndalimi i rrethprerjes eshte i vlefshem vetem nese kerkohet per arsye fetare, prandaj, plasi syte e lexo mire e mos na hap barkun me llogje!!
    Jar trimi,
    shoku im,

Tek djali i madh i imi u dash nje nderhyrje kirurgjike per nje herni (djali i kish 1,5 vjet)......mjeku duke kryer operacionin me mori ne telefon nga salla e operacionit(kurse une isha me nuhicen ne kafiteri, dhe bile edhe u trembem kur me thane se me thir operatori), dhe me pyeti keshtu: e pash shoqen tende me mbulese, dhe mendoj se jeni musliman, a deshironi te ja u bejm djalin synet pasiqe ashtu keshtu eshte ne narkoze ???....une per vete i kisha than ne sekund, amin, por kur e kuptoj nuhica meselen, gati me gelltiti, nuk vjen ne rrend ajo pune....synetimi behet me dasem....mori fund kjo pune !!!

Rrrehtprerja ne islam, NUK KA ARSYE FETARE !!!, edhe gjetiu jo, andej edhe praktikohet nga pjesa dermuese e njerezve te "civilizuar"........ndalesa e rrethprerjes nuk mund te ARGUMENTOHET !!!, andaj edhe nder qindramije gjyqtare perendimore "me" prapavija ose "pa" prapavija politike, vetem nje dilber ka mare ate vendim, qe edhe kuptueshem, do te ja raskapitin ne ajer.

tungi
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Pasiqe jame me ramazan, do ti permbahem komentit te merituar dhe do te le tjeret te folin:

http://www.youtube.com/watch?v=Avl8Af5OzXo

http://www.youtube.com/watch?v=KnrRy...feature=relmfu

tung

PS: per hajr muaji i ramazanit !!!

PPS: tek 0:47 (inglourious basterds) shihet Gedeon Burkhard, sternipi i aleksander moisit....
    Per ta bere dikend te lumtur, mjafton t`ia percjellesh Ndjenjen atij qe ta kupton se ti mendon mire per te, e te mos flasim, t´i thuash e t`i bëjshë dicka te mire.

E njejta vlen edhe per te kunderten...(per ta bere dikend jo te lumtur, duhet se paku te mendosh keq per te, e ta kuptoj ai).

Mesazhet e tua, me lart, jane mjaft te qarta, per ata qe duan te kuptojne.

E keqja eshte se, ne keto kohe te fundit, nuk ka flexibilet ne personalitetin e njeriut, ose me mire; veshtire te gjesh ndonjeri te tille...

Te qofte i lehte Agjerimi, Musë!

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Sonte në KTV mund të ndiqni: *** 17:25 Talk ® *** 18:00 Top Koha Music ® *** 19:00 LAJMET E MBRËMJËS *** 19:40 Koha për muzikë *** 20:05 Living Famously: Alfred Hitchcock *** 21:05 Monochrom *** 22:55 Marketing *** 23:00 KOHA E LAJMEVE ...

Qeveria gjermane mbështet synetin
    Artikujt tjerë

Publikuar: 13.07.2012 - 13:30

Berlin, 13 korrik - Qeveria gjermane dëshiron të sigurojë që prindërit hebre dhe ata myslimanë të mund të vazhdojnë t’i bëjnë synet fëmijët e tyre pavarësisht vendimit të një gjykate lokale, sipas të cilës kjo praktikë hyn në radhët e dëmtimeve kriminale të trupit.

Një zëdhënës i kancelares gjermane, Angela Merkel, theksoi përkushtimin e qeverisë në mbrojtjen e lirisë fetare përfshirë praktikën e lashtë të synetisë, transmeton REL .

Shtefen Zajbert u tha të premten gazetarëve në Berlin se qeveria është në kërkim të një zgjidhjeje të shpejtë për këtë çështje.

Përfaqësuesit e hebrejve dhe të myslimanëve protestuan, ditë më parë, kundër vendimit të gjykatës në Këlln lidhur me një rast të synetisë së një djali katër vjeçar, gjatë të cilit kishte pasur komplikime.

Kreu i Asociacionit Gjerman të Mjekësisë u rekomandoi mjekëve, këtë javë, ta ndërprenë bërjen synet deri në qartësimin me ligj të kësaj çështje.
    ANTI : SHKA, RRUS, GREK DHE VLLEZERVE TE TYRE

Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Multimedia
    Bundestagu gjerman miratoi sot një rezolutë, me të cilën prindërve myslimanë e hebrejë u jepet e drejta për t’i bërë synet djemtë e tyre. Rezoluta, e aprovuar me shumicë votash, nuk ka efekt obligues juridik. Mirëpo, me të synohej të qetësohej bashkësia ndërkombëtare pas reagimeve të ashpra që pasuan vendimin e një gjykate në Këlln.

MOS U MERZITNI SE TJETERKUSH VENDOS

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    Multimedia
    Bundestagu gjerman miratoi sot një rezolutë, me të cilën prindërve myslimanë e hebrejë u jepet e drejta për t’i bërë synet djemtë e tyre. Rezoluta, e aprovuar me shumicë votash, nuk ka efekt obligues juridik. Mirëpo, me të synohej të qetësohej bashkësia ndërkombëtare pas reagimeve të ashpra që pasuan vendimin e një gjykate në Këlln.

MOS U MERZITNI SE TJETERKUSH VENDOS
    Ta marton fmine 10 vjet e te thote mire eshte me bo kete 'martese' se eshte ligj i Zotit. Ku eshte ligj i Zotit me u martu me femi zoteri mysliman pejani?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Jar trimi,
    shoku im,

Tek djali i madh i imi u dash nje nderhyrje kirurgjike per nje herni (djali i kish 1,5 vjet)......mjeku duke kryer operacionin me mori ne telefon nga salla e operacionit(kurse une isha me nuhicen ne kafiteri, dhe bile edhe u trembem kur me thane se me thir operatori), dhe me pyeti keshtu: e pash shoqen tende me mbulese, dhe mendoj se jeni musliman, a ..une per vete i kisha than ne sekund, amin, por kur e kuptoj nuhica meselen, gati me gelltiti, nuk vjen ne rrend ajo pune....synetimi behet me dasem....mori fund kjo pune !!!

tungi
    Ska pas faj ,dasma eshte menyra e vetme e femrave si ajo te shprehin natyren e lindur femerore,te duket bukur, me fustanat e blere neper shoping center-at e Vienes
    Kete muaj isha ne Viene e Paris dhe ajo qe me ka ra ne sy neper shoping center-at e ketyre dy qyteteve ishte numri i madh i frekuentusve femra muslimane,une nuk i kuptoja se pse blenin e shikonin fustana kur jane te mbuluara por tani e kuptova nga ti Nuh

P.S Nuh .pse ju andej nga Vienna u mbuloni edhe gojen femrave?!!

Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ta marton fmine 10 vjet e te thote mire eshte me bo kete 'martese' se eshte ligj i Zotit. Ku eshte ligj i Zotit me u martu me femi zoteri mysliman pejani?
    paske dhembje koke djalosh,

ma mire te kishe shkru diqka per kosmodist,

ose me reklamu kosmodiskun, osht i mire per kurriz

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Ska pas faj ,dasma eshte menyra e vetme e femrave si ajo te shprehin natyren e lindur femerore,te duket bukur, me fustanat e blere neper shoping center-at e Vienes
    Kete muaj isha ne Viene e Paris dhe ajo qe me ka ra ne sy neper shoping center-at e ketyre dy qyteteve ishte numri i madh i frekuentusve femra muslimane,une nuk i kuptoja se pse blenin e shikonin fustana kur jane te mbuluara por tani e kuptova nga ti Nuh

P.S Nuh .pse ju andej nga Vienna u mbuloni edhe gojen femrave?!!
    Njeriu eshte i lumtur ateher kur ai mendon/beson se i ka arritur te gjitha ne jeten/boten/shpirtin e tij personale, pa u interesuar fare per tjetrin se, sa ka? ...dhe si i ka bere? ...pse i ka bere? ...e qfare bene aktualisht, apo qfare thote? ...etj. etj... me nje fjale pa ia qajt dertin (tek ne thone: "pa i bajt gajlen ") dikujt.

E ty, ç`te hyne ne pune (pse ia ban gajlen) se qfare bejne ata/ato nga Viena, Londra, Parisi Hong-Kong-i...intersehosh akoma edhe per qytete tjera te botes? Apo nuk e ke shpirtin te qete, per shkak se nuk i ke ato qe te duhen per shpirtin tende?

Sa per informim, me qe nuk qenke mire e informuar, se edhe kendej nga Shtutgarti, e andej nga Nju Jorku, mbulohen shume femra nga goja. Qeshtje e tyre personale, apo jo?

P.S. Sipas Simptomeve qe ke shprehur me larte, Diagnosa eshte shume e qarte: Te
    dridhen/dobesohen kembet shpesh, te fluturojn fluturat ne barke, nuk ke pothuaj
    fare kontroll psiqik ne raste te shpeshta te caktuara, perfundimisht ke shpirtin e tra
    zuar (ndoshta nga lakmia qe te tjeret kan shpirtin e qete).

Sa me shpejt te keshillohesh...

Mire bene te mos me citosh apo pergjigjesh, sepse kursen kohe te cmueshme...une as qe do te te interesohem me, per Injorancen dhe Ironine tende...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Njeriu eshte i lumtur ateher kur ai mendon/beson se i ka arritur te gjitha ne jeten/boten/shpirtin e tij personale, pa u interesuar fare per tjetrin se, sa ka? ...dhe si i ka bere? ...pse i ka bere? ...e qfare bene aktualisht, apo qfare thote? ...etj. etj... me nje fjale pa ia qajt dertin (tek ne thone: "pa i bajt gajlen ") dikujt.

E ty, ç`te hyne ne pune (pse ia ban gajlen) se qfare bejne ata/ato nga Viena, Londra, Parisi Hong-Kong-i...intersehosh akoma edhe per qytete tjera te botes? Apo nuk e ke shpirtin te qete, per shkak se nuk i ke ato qe te duhen per shpirtin tende?

Sa per informim, me qe nuk qenke mire e informuar, se edhe kendej nga Shtutgarti, e andej nga Nju Jorku, mbulohen shume femra nga goja. Qeshtje e tyre personale, apo jo?

P.S. Sipas Simptomeve qe ke shprehur me larte, Diagnosa eshte shume e qarte: Te
    dridhen/dobesohen kembet shpesh, te fluturojn fluturat ne barke, nuk ke pothuaj
    fare kontroll psiqik ne raste te shpeshta te caktuara, perfundimisht ke shpirtin e tra
    zuar (ndoshta nga lakmia qe te tjeret kan shpirtin e qete).

Sa me shpejt te keshillohesh...

Mire bene te mos me citosh apo pergjigjesh, sepse kursen kohe te cmueshme...une as qe do te te interesohem me, per Injorancen dhe Ironine tende...
    Hahahah ,muslimani kur merr mundin te luaj rolin e psikologut
    Nuk te mbaj inat per tentim fyerjen sepse ke sindromen e ramazanit,muajit te "bekura" gjate te cilit nervat e njeriut ngrihen ne maksimum
    A je ne mend ,si mund te lakmoj hijet ?!!
    Duke i pare ato edhe une ndjehesha e fyer si femer dhe nese nuk beson ndjeja edhe dhimbje per to e ti me flet per qetesi shpirterore ,kane qetesi shpirterore njerezit e nencmuar e te roberuar ?!!Hyrja e tyre ne mase neper qendrat tregtare tregon se ne cfare gjendje shpirterore jane ,me nje fjale islami eshte kunder natyres njerezore e ne veqanti asaj femerore!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    paske dhembje koke djalosh,

ma mire te kishe shkru diqka per kosmodist,

ose me reklamu kosmodiskun, osht i mire per kurriz
    Me te drejte e ke zoteri musliman, me mire me debatu per reklama sesa per ceshtje qe na prekin krejve.

Faqja 22 prej 26 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •