Hahahahaha Viola.

Je shume dobet ketu.
Une e kam jetuar nje pjese se kohes se punistave, prindet e mi e kane jetuar komplet kohen e punistave, ndersa gjysherit e mi kane jetuar edhe kohen para punistave.
Dje po rishikoja Doktorr Zhivagon me O. Sharif. Eshte nje pjese kur Zhivagoja kthehet nga ushtria dhe shikon shtepine e tij te zaptuar nga nje biçim Komiteti Kuq i Lagjes. Te keshilloj te shikosh filmin me Zhivagon dhe do te kuptosh kush dhe si ishen Punistat.
Sigurisht ti mund t'a gjesh veten tek ndonje komisar apo brigadier dhe do te me thuash qe punistat paskan qene Mrekullia e Tete e Botes. Eshte vetem çeshtje kendveshtrimi dhe morali.
Per sa i perket antishqiptarizmit tim, bej kujdes se do te digjen te dyja duart sebashku. Ndoshta mund te vesh edhe kembet ne zjarr, por perseri do te percellohen.
Une vertet i bej yzmet paras se huaj, pasi jetoj jashte Shqiperise si qindra mijera shqiptare te tjere.
Por besoj se nuk ka me antishqiptare se ata qe rrethuan nje komb me klon, ata qe burgosen shqiptare ne kampe perqendrimi pse mendonin ndryshe, ata qe grabiten dhe syrgjynosen shqiptare pse puna dhe fati i kishte ndihmuar te ishin me te kamur.
Ky eshte antishqiptarizem o Viola.
Dhe une jam shume i sigurte, se ti dhe shume te tjere ketu ne FSH jeni pjella e pasardhes te ketyre antishqiptareve ...
Krijoni Kontakt