Close
Faqja 31 prej 35 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 345
    Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Presidenti perfaqeson unitetin kombetar dhe ti duhet te flasesh me respekt edhe nese nuk eshte zgjedhja e deshirave te tua.
    Presidenti ne Shqiperi nuk perfaqeson dot unitetin e institucioneve shteterore dhe jo me ate kombetar. Mjafton te shohesh luften e shkuar mes Parlamentit, i perfaqesuar nga Kryetarja e tij, Kryeministrit, dhe perplasjet dhe akuzat me institucionin e Presidentit dhe me vete Presidentin ne person. Nje rremuje si ajo e 21 janarit, reflektoi se sa te unifikuar jane shqiptaret, ku akuzat per puc dhe grusht shteti u lane ne harrese dhe u kaluan si pa te keq, sikur Presidenti te ishte ndonje element i huaj armik e jo pjese e shtetit shqiptar.
    relata refero

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    Urrraaaa ! Parti Sali , uniteti nuk leviz !

Rrofte Republika e Bananeve te Shqiperise ! Rrofte populli multietnik i Shqiperise ! Rrofte sa malet shoku Sali ! Rrofte nena Parti ! Rrofte internacionalizmi antishqiptar mafiozo-racor !

Urrraaa.......

Moral shume i ulet ne rradhet e social-punistave !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin

Moral shume i ulet ne rradhet e social-punistave !!!
    Vetem fakti qe ti dhe Brari & Co i shani shume keta punistat , me ben te mendoj se ka mundesi qe te kene qene shume here me te mire dhe shqiptare patriote se juve ! Ne nje pikeveshtrim , ndoshta me vjen dhe keq qe s'i kam njof ........

Se per ty Saliun , Brarin e disa te tjere ketu , une e ve doren ne zjarr qe jeni antishqiptare , njerez qe i beni ysmet pares se huaj kunder interesave te Shqiperise , ndersa nga keta punistat nuk po njof asnji ......
    Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 26-06-2012 më 13:07

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Kaq të mjaftonte o Macor! Sepse nuk ma merr mendja që ke tru me aq kapacitet sa ta lexosh mendjen e tjetrit në distancë.

Po ta përsëris edhe një herë o malcor; lexoje mirë dhe bëj përpjekje ta kupotosh dhe aman mos u përgjigj nëse nuk e ke kuptuar:

Për mau në këtë shkrim dikujt duhet t'i.....
    1. o falsifikatorit ( kryetarit dmth )
    2. o shpifësit ( gazetarit )

Malcor, një herë je deklaruar se ke jetuar në një shtet të huaj, më vonë doli se ende je atje, por kjo pak ka rëndësi. E rëndësishme është se sikur në atë shtetin ku ke jatuar ( apo ende jeton ), po edhe në këtë Danimarkën ku jetoj unë, në këtë rast vërtet dikujt do t'i.... Po atje ka ligje dhe respektohet ligji dhe nuk është Shqipëri ku i kurdisin ligjet për vete dhe jo për popull.

P.S. Mblidh mend Malcor! E sheh Brari u largua nga kopeja juaj! E pa se ishte e turpshme kjo! Tash ke mbetur me një a me dy. Po e shohin njerëzit realitetin!

P.S.2. Në këtë temë më nuk përgjigjem, sepse e paskan bashkuar me një tjetër. S'ia vlen më të postoj këtu!!

bac nuk ka nevoje me qene shume i menqur per te pare ku rreh shkrimi dhe ku don te dale pruresi i shkrimit ne kete teme..jeni hidheruar tej mase kur me ne fund u zgjodh presidenti i shqiperise pasi e kishit fjetur mendjen se nuk do zgjidhej dhe do rrezohej berisha..ata qe ti mbeshtet o bace arriten deri aty sa ferkuan duart kur saliiiia shkoj ne spital per kontroll dhe paturperish permenden se aty kishin qene edhe ramiz alia dhe sabri godo..

nejse.

dicka me beri shume pershtypje bace ..sa poshte ke rene..duket kaq poshte te ka ulur nervozizmi jua..e kisha pare edhe dikur kur shpreheshe '' mos jua pafsha bojen ''..por kurre nuk kisha besuar se ata qe nuk mendojne si ti ti quaje '' kope ''..une nuk jam kope i dashur..as te tjeret ketu nuk jan kope..ne kope hyjne kafshet dhe krahasimi qe na ben ti me to me ben te kuptoj se kaq dinjitet ke..dicka duhet te kuptosh bace ..per ceshtje te ndryshme mund te kemi mendime te ndrushme por armiq nuk jemi..une te pakten nuk te kam armik por shume mik..ndoshta ti me ke dhe me mire me thuaj armik se sa kafshe..

gjithsesi mbetet ne dinjitetin tend qendrimi qe mban ndaj kopese..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    bac nuk ka nevoje me qene shume i menqur per te pare ku rreh shkrimi dhe ku don te dale pruresi i shkrimit ne kete teme..jeni hidheruar tej mase kur me ne fund u zgjodh presidenti i shqiperise pasi e kishit fjetur mendjen se nuk do zgjidhej dhe do rrezohej berisha..ata qe ti mbeshtet o bace arriten deri aty sa ferkuan duart kur saliiiia shkoj ne spital per kontroll dhe paturperish permenden se aty kishin qene edhe ramiz alia dhe sabri godo..

nejse.

dicka me beri shume pershtypje bace ..sa poshte ke rene..duket kaq poshte te ka ulur nervozizmi jua..e kisha pare edhe dikur kur shpreheshe '' mos jua pafsha bojen ''..por kurre nuk kisha besuar se ata qe nuk mendojne si ti ti quaje '' kope ''..une nuk jam kope i dashur..as te tjeret ketu nuk jan kope..ne kope hyjne kafshet dhe krahasimi qe na ben ti me to me ben te kuptoj se kaq dinjitet ke..dicka duhet te kuptosh bace ..per ceshtje te ndryshme mund te kemi mendime te ndrushme por armiq nuk jemi..une te pakten nuk te kam armik por shume mik..ndoshta ti me ke dhe me mire me thuaj armik se sa kafshe..

gjithsesi mbetet ne dinjitetin tend qendrimi qe mban ndaj kopese..
    as e kam vrarë mendjen se kush do bëhet kryetar, por jam lutur dhe lutem që në Qeverinë shqiptare të vijnë njerëz të denjë që e bëjnë Shqipërinë zonjë e ballëhapur para botës, e jo asi që e turpërojnë, sikur deri tash.

Që të jem i sinqertë si ngahera kur u bë ky postim, jo imi, por ky se u zgjodh kryetari i ri, e kam hapur rubrikën për të postuar, madje edhe kam shkruar kështu "ishalla kryetari na del sipas emrit ( bujar ) dhe jo sipas mbiemrit ( me nishana)", por e kam fshirë. Lëre i thashë vetes, hiqu kësaj pune, pse t'ia hap gojën dikujt... Fatkeqësisht shkrimi që postova unë solli të kundërtën... ,por kam thënë, në këtë temë, kështu të bashkur me temën tjetër, sipas titullit të saj, unë nuk përgjigjem më...

sa për punë të armiqësisë, unë nuk jam në armiqësi me askënd, përkundrazi gjatë jetës kam ndikuar që edhe armiqtë të bëhen miq...

sa për shprehjen "mos jua pafsha bojën" edhe sot qëndroj pas saj: kurrë mos ua pafsha bojën gjithë atyre që e djegin Shqipërinë dhe hyzmeqarëve të tyre!

Ta them miqësisht: hiq dorë nga kjo rrugë!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    unë nuk përgjigjem më...
    sa për punë të armiqësisë, unë nuk jam në armiqësi me askënd, përkundrazi gjatë jetës kam ndikuar që edhe armiqtë të bëhen miq...

sa për shprehjen "mos jua pafsha bojën" edhe sot qëndroj pas saj: kurrë mos ua pafsha bojën gjithë atyre që e djegin Shqipërinë dhe hyzmeqarëve të tyre!

Ta them miqësisht: hiq dorë nga kjo rrugë!
    sa mire do beje te mos pergjigjeshe me pasi sinqerisht i ben temat terkuze ku nuk merret vesh gje..ja e paske hape perseri nje teme te re kunder saliiiiiiiiiiiiiii berishes dhe jam i bindir se do ta besh terkuze edhe ate..sinqerish bace nuk e kuptoj ku i gjen keto shkrime mor aman..a nuk ke pune tjeter qe veq rremon cka ka then x-si apo cka ka pje.rdhe y-ni..duket merr fonde te majme nga qeveria daneze per radion dhe e shfrytezon kohen per te rremuar internetit..ndryshe ishe duke punuar per te siguruar mbijetesen e jo duke rremuar internetit..

flm per keshillen por duket me shume te shkon ty ajo keshille..hiq dore bace nga te sjellurit e shkrimeve idiote ne forum se bash na e bane per te vjelle forumin..fol he burre nje here me gojen tane e jo me te meros apo sherros apo te nanos..gazetat e revistat i lexojme te gjithe dhe ska nevoje me na i sjelle ti ketu..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    Vetem fakti qe ti dhe Brari & Co i shani shume keta punistat , me ben te mendoj se ka mundesi qe te kene qene shume here me te mire dhe shqiptare patriote se juve ! Ne nje pikeveshtrim , ndoshta me vjen dhe keq qe s'i kam njof ........

Se per ty Saliun , Brarin e disa te tjere ketu , une e ve doren ne zjarr qe jeni antishqiptare , njerez qe i beni ysmet pares se huaj kunder interesave te Shqiperise , ndersa nga keta punistat nuk po njof asnji ......

Hahahahaha Viola. Je shume dobet ketu.

Une e kam jetuar nje pjese se kohes se punistave, prindet e mi e kane jetuar komplet kohen e punistave, ndersa gjysherit e mi kane jetuar edhe kohen para punistave.

Dje po rishikoja Doktorr Zhivagon me O. Sharif. Eshte nje pjese kur Zhivagoja kthehet nga ushtria dhe shikon shtepine e tij te zaptuar nga nje biçim Komiteti Kuq i Lagjes. Te keshilloj te shikosh filmin me Zhivagon dhe do te kuptosh kush dhe si ishen Punistat.

Sigurisht ti mund t'a gjesh veten tek ndonje komisar apo brigadier dhe do te me thuash qe punistat paskan qene Mrekullia e Tete e Botes. Eshte vetem çeshtje kendveshtrimi dhe morali.

Per sa i perket antishqiptarizmit tim, bej kujdes se do te digjen te dyja duart sebashku. Ndoshta mund te vesh edhe kembet ne zjarr, por perseri do te percellohen.

Une vertet i bej yzmet paras se huaj, pasi jetoj jashte Shqiperise si qindra mijera shqiptare te tjere.

Por besoj se nuk ka me antishqiptare se ata qe rrethuan nje komb me klon, ata qe burgosen shqiptare ne kampe perqendrimi pse mendonin ndryshe, ata qe grabiten dhe syrgjynosen shqiptare pse puna dhe fati i kishte ndihmuar te ishin me te kamur.

Ky eshte antishqiptarizem o Viola.

Dhe une jam shume i sigurte, se ti dhe shume te tjere ketu ne FSH jeni pjella e pasardhes te ketyre antishqiptareve ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626

Une e kam jetuar nje pjese se kohes se punistave, prindet e mi e kane jetuar komplet kohen e punistave, ndersa gjysherit e mi kane jetuar edhe kohen para punistave.

Dje po rishikoja Doktorr Zhivagon me O. Sharif. Eshte nje pjese kur Zhivagoja kthehet nga ushtria dhe shikon shtepine e tij te zaptuar nga nje biçim Komiteti Kuq i Lagjes. Te keshilloj te shikosh filmin me Zhivagon dhe do te kuptosh kush dhe si ishen Punistat.

Sigurisht ti mund t'a gjesh veten tek ndonje komisar apo brigadier dhe do te me thuash qe punistat paskan qene Mrekullia e Tete e Botes. Eshte vetem çeshtje kendveshtrimi dhe morali.

Per sa i perket antishqiptarizmit tim, bej kujdes se do te digjen te dyja duart sebashku. Ndoshta mund te vesh edhe kembet ne zjarr, por perseri do te percellohen.

Une vertet i bej yzmet paras se huaj, pasi jetoj jashte Shqiperise si qindra mijera shqiptare te tjere.

Por besoj se nuk ka me antishqiptare se ata qe rrethuan nje komb me klon, ata qe burgosen shqiptare ne kampe perqendrimi pse mendonin ndryshe, ata qe grabiten dhe syrgjynosen shqiptare pse puna dhe fati i kishte ndihmuar te ishin me te kamur.

Dhe une jam shume i sigurte, se ti dhe shume te tjere ketu ne FSH jeni pjella e pasardhes te ketyre antishqiptareve ...

Pergjigje e merituar, je OK.
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991

Kjo qe ke shkruajtur eshte edhe me e dobet , madje pertoke fare !

Je duke bo propogande me Zhivagot dhe je duke i perdor si "argument " ?

Prandaj po i fshin postimet e mia , sepse ta heqin kallajin dhe te del fytyra ty apo kategorise tende ?

Po fshishesh pas "statusit te emigrantit" , kur ne sa te shkruaja me siper , nuk kishte te bente me para te huaj te nxjerre me pune gjak dhe djerse si emigrantet , por para e nxjerre nga gjaku i shqiptareve dhe sakrificat e ketij vendi , para te cilat te huajt qe nuk e duan kete popull , iu paguajne ty & Co dhe gjyshit tend & Co ne kohen e tij ?

Mos i fshi postimet e mia , se vetem veten tende genjen , sepse te gjithe njerezit e ndershem te ketij kombi , e dine shume mire se me cfare parashe jeni ushqyer juve fara e tradhetareve !

Fara e juve antishqiptareve me te eger te ketij kombi , edhe se greku dhe serbi , sepse dini te flisni edhe shqip dhe perfitoni te hidhni helmin tuaj duke perfituar dhe fshehur si "bashkekombas" !

Por nuk genjeni njeri ! Te jesh i sigurte ! Kjo eshte dhe siguria qe asnje qime e duarve te mia nuk digjet nga zjarri !
    Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 28-06-2012 më 13:22

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    per shokun violativ..

po dhe te tjere..

Faqja 31 prej 35 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •