Close
Faqja 30 prej 35 FillimFillim ... 202829303132 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 345
    Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    ...
    të gjendet o falsifikatori o shpifësi.
    ...
    as falsifikatori as shpifesi nuk ka pse te gjenden - ata dihen e njihen.

deri tashit ai ishte minister i perbrendshem ... shoqja e bulevardit ka mare udhezim te mos ndihet ...

ja edhe nje gozhde ku mund te kapen miqte dhe armiqte e bujar presidentit ...

salijev e edver nuk jane te interesuar per te verteten, sepse iu prishet "konkordi" ...

i vetmi qe mund ta zgjidhe kete problem mbetet fatjos nanos - a nuk e mbani mend se si kreu katharsis me aq efikasitet per ricklimin e fytyres se vet ...

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Po pra PINK krejt problemi këtu është:
    të gjendet o falsifikatori o shpifësi.
    Po keta s'i bien andej!
    nuk eshte ky problemi o bac..problemi eshte te njollosesh nje figure qe e kane zgjedhur per president..as ti as une e askush tjeter nuk ka fuqine te vertetoje nese e ka marre ne menyre te rregullt apo te parregullt diplomen dikush..eshte gjykata ajo qe e vendos nje gje te tille..kete e di ti mire por e di mire edhe ai qe e ka ngrite si problem..problemi eshte shpif shpif se dicka do mbetet..kur e pate se nuk u rrezua saliiiia me zgjedhjen e presidentit , kur e pate se sala zgjodhi ate qe deshi u turret ta perbaltni tani presidentin e ri .. duket jeni ne kulmin e urrejtjes dhe nuk keni as me te voglen njerezillek perderisa permendni edhe problemet shendetesore te nje njeriu..nuk e di por shume pak dinjitoze jeni si ai qe e ka shkruar artikullin dhe ti qe e ke prure ketu...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    Masterin e ka marre o Pink ! Por pas masterit beri operacionin ne tru dhe bashke me "qelizat" e trurit qe operoi dhe hoqi , "fluturoi" dhe masteri ne mbetjet spitalore !

Keshtu qe tani duket sikur nuk ka bere master kurre .......
    Duhet te te vije pak rrende te flasesh per semundjen e tjetrit.. Neser mund ta pesosh edhe ti te njejten gje,,, nuk je imun.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    nuk eshte ky problemi o bac..problemi eshte te njollosesh nje figure qe e kane zgjedhur per president..as ti as une e askush tjeter nuk ka fuqine te vertetoje nese e ka marre ne menyre te rregullt apo te parregullt diplomen dikush..eshte gjykata ajo qe e vendos nje gje te tille..kete e di ti mire por e di mire edhe ai qe e ka ngrite si problem..problemi eshte shpif shpif se dicka do mbetet..kur e pate se nuk u rrezua saliiiia me zgjedhjen e presidentit , kur e pate se sala zgjodhi ate qe deshi u turret ta perbaltni tani presidentin e ri .. duket jeni ne kulmin e urrejtjes dhe nuk keni as me te voglen njerezillek perderisa permendni edhe problemet shendetesore te nje njeriu..nuk e di por shume pak dinjitoze jeni si ai qe e ka shkruar artikullin dhe ti qe e ke prure ketu...
    Kaq të mjaftonte o Macor! Sepse nuk ma merr mendja që ke tru me aq kapacitet sa ta lexosh mendjen e tjetrit në distancë.

Po ta përsëris edhe një herë o malcor; lexoje mirë dhe bëj përpjekje ta kupotosh dhe aman mos u përgjigj nëse nuk e ke kuptuar:

Për mau në këtë shkrim dikujt duhet t'i.....
    1. o falsifikatorit ( kryetarit dmth )
    2. o shpifësit ( gazetarit )

Malcor, një herë je deklaruar se ke jetuar në një shtet të huaj, më vonë doli se ende je atje, por kjo pak ka rëndësi. E rëndësishme është se sikur në atë shtetin ku ke jatuar ( apo ende jeton ), po edhe në këtë Danimarkën ku jetoj unë, në këtë rast vërtet dikujt do t'i.... Po atje ka ligje dhe respektohet ligji dhe nuk është Shqipëri ku i kurdisin ligjet për vete dhe jo për popull.

P.S. Mblidh mend Malcor! E sheh Brari u largua nga kopeja juaj! E pa se ishte e turpshme kjo! Tash ke mbetur me një a me dy. Po e shohin njerëzit realitetin!

P.S.2. Në këtë temë më nuk përgjigjem, sepse e paskan bashkuar me një tjetër. S'ia vlen më të postoj këtu!!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-02-2012
    Postime
    55
    Nncncncncnc loje femijesh

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Duhet te te vije pak rrende te flasesh per semundjen e tjetrit.. Neser mund ta pesosh edhe ti te njejten gje,,, nuk je imun.
    Nuk me vjen hic fare rende ! Ne rast se eshte i semure te shkoje ne spital dhe jo te drejtoje shtetin tim , aq me pak te me perfaqesoje mua ......

Apo eshte duke u realizuar "profecia" e Salicevicit qe iu thoshte atyre te shkreteve , femijve handikapate qe :" Ju jeni e ardhmja e Shqiperise !"

Prandaj je bo kaq e "dhimbsur" ti ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Nuk me vjen hic fare rende ! Ne rast se eshte i semure te shkoje ne spital dhe jo te drejtoje shtetin tim , aq me pak te me perfaqesoje mua ......

Apo eshte duke u realizuar "profecia" e Salicevicit qe iu thoshte atyre te shkreteve , femijve handikapate qe :" Ju jeni e ardhmja e Shqiperise !"

Prandaj je bo kaq e "dhimbsur" ti ?
    Ty vetem Edi Rama mund te te perfaqesoje, por fatkeqsisht ai nuk eshte i zoti as per vete e jo per ty. Presidenti perfaqeson unitetin kombetar dhe ti duhet te flasesh me respekt edhe nese nuk eshte zgjedhja e deshirave te tua.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    Ty vetem Edi Rama mund te te perfaqesoje, por fatkeqsisht ai nuk eshte i zoti as per vete e jo per ty. Presidenti perfaqeson unitetin kombetar dhe ti duhet te flasesh me respekt edhe nese nuk eshte zgjedhja e deshirave te tua.
    Unitetin e cilit komb perfaqeson ? Unitetin e shqiptareve pa tru ? Mos do te thuash se i gjithe kombi shqiptar eshte pa tru ?

Edi leshin lere menjeane se nuk eshte pjese e diskutimeve !

Kjo eshte dhimbja e diskutimeve te mia se shikoj qe jo vetem je "dakord" , por dhe ithtar i nje Kryeministri skizofren , i nje kryetari opozite qe ka ngrene leve pas koke dhe nje sy i ka mbetur çakshi dhe i nje presidenti me nderhyrje kirurgjikale ne tru ..... Ata te perfaqesojne denjesisht TY !

Siç e shikon , bashke nuk kemi asgje te perbashket ne pelqimet per drejtuesit , mendoj qe nuk ke gje te perbashket as me ndonje nga shqiptaret normale ....
    Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 26-06-2012 më 06:50

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Unitetin e cilit komb perfaqeson ? Unitetin e shqiptareve pa tru ? Mos do te thuash se i gjithe kombi shqiptar eshte pa tru ?

Edi leshin lere menjeane se nuk eshte pjese e diskutimeve !

Kjo eshte dhimbja e diskutimeve te mia se shikoj qe jo vetem je "dakord" , por dhe ithtar i nje Kryeministri skizofren , i nje kryetari opozite qe ka ngrene leve pas koke dhe nje sy i ka mbetur çakshi dhe i nje presidenti me nderhyrje kirurgjikale ne tru .....

Siç e shikon , bashke nuk kemi asgje te perbashket ne pelqimet per drejtuesit , mendoj qe nuk ke gje te perbashket as me ndonje nga shqiptaret normale ....
    shqiptaret normale sipas teje jane vetem ata qe jane si ti.

je shum larg mundesive te gjykosh shqiptaret. me vjen keq per ty
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    shqiptaret normale sipas teje jane vetem ata qe jane si ti.

je shum larg mundesive te gjykosh shqiptaret. me vjen keq per ty
    Joooo ....! Mendoj se nje shqiptar "normal" nuk do te pranonte kurre te drejtohej apo te perfaqsohej nga njerez te "goditur" ne TRU ! Dhe kjo jo me "shaka" , por prej verteti !

Faqja 30 prej 35 FillimFillim ... 202829303132 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •