Close
Faqja 29 prej 35 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 345
    i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    unë mund t'i referohesha burimit "tema", por ky shkrim më ka ardhur direkt në adresën e radios. dhe kjo më ka "obliguar" për ta postuar dikund. Natyrisht në faqen e radios sonë nuk po postoj shkrime të tilla, për të mos ua prishur shijen dëgjuesve tanë!

respekt,
    Mos u lodh kot me kriminelet e Salise.
    Keta per Saline vrasin baben e nenen e vet ca pret ne diskutimet e tyre?
    Albania Uber Alles

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Mos u lodh kot me kriminelet e Salise.
    Keta per Saline vrasin baben e nenen e vet ca pret ne diskutimet e tyre?

Nuk e ka postuar per "kriminelet" e Salise. Nuk kane nevoje ata t'i tregoje kush eshte Sala nje ithtar i Dulles. Edhe ai, postuesi, e di se eshte i pafuqishem me genjeshtrat e meashtrimet mgjs talenti nuk i mungon.

E ka postuar per te mbajtur me gajret e shprese kriminelet e mercenaret e Vrromes e te PS. Ata kane nevoje per te tille material-ushqim ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Moderator
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    unë mund t'i referohesha burimit "tema", por ky shkrim më ka ardhur direkt në adresën e radios. dhe kjo më ka "obliguar" për ta postuar dikund. Natyrisht në faqen e radios sonë nuk po postoj shkrime të tilla, për të mos ua prishur shijen dëgjuesve tanë!

respekt,
    C'justifikim idiot!
    Degjuesve te tu s'ta mban t'ua prishesh shijen, po ketu ne forum s'prish pune te hedhesh lloj lloj plehrash.

Antaret ketu i lexojne vete gazetat, keshtu qe here tjeter mos u ndjej "i obliguar" te postosh cdo spam qe te vjen ne inbox. Lexoi e kenaqu per vete.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Njashtu o taj Projekto ..... ! Mos te shkoj ne mendie te shkrush ndoigjo ktu ne forum apo te na nji vend tjeter se ta kpusim mendien or taj ! Ta shkulim koken prej venit or taj ....!

Do te habitesh fare or taj (se te rre menia se di) , se sa gjona te bukra ka pase Gestapo ....! A muurre vesh or taj ?

kruje po ta majti bitha .....

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    Njashtu o taj Projekto ..... ! Mos te shkoj ne mendie te shkrush ndoigjo ktu ne forum apo te na nji vend tjeter se ta kpusim mendien or taj ! Ta shkulim koken prej venit or taj ....!

Do te habitesh fare or taj (se te rre menia se di) , se sa gjona te bukra ka pase Gestapo ....! A muurre vesh or taj ?

kruje po ta majti bitha .....

Jo or taj, jo. Projektit nuk i do trrapi me e postu aty ku ha buk, se e di qe njel pa buke ma vone. Nuk bohet shaka me audiencen or taj, jon rreglla t'forta biznezi ...

Ndersa ktu n'FSH Projekti mund t'vi sa her t'i doj trrapi dhe t'postoj lloj lloj gamorlliqesh qe i do qejfi.
    Pse ???

Sepse Audienca Gestapo ktu n'FSH nuk ekziston ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Te gjithe politikanet jane bere te shkolluar kur i kane hyre politikes. Ashtu dhe presidenti si shume te tjere, se i kane marre rresht diplomat ne lloj lloj fushash pas viteve 2000. Dhe nuk mendoj se ka njeri qe e beson me te vertete se keta politikane jane ulur ne bankat e universiteteve private dite per dite per te marre ate diplome.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Si perfundim si e ka marre masterin sna thate?! Se per ate Pune te gjithe papagalle copy/paste Jane.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Jo or taj, jo. Projektit nuk i do trrapi me e postu aty ku ha buk, se e di qe njel pa buke ma vone. Nuk bohet shaka me audiencen or taj, jon rreglla t'forta biznezi ...

Ndersa ktu n'FSH Projekti mund t'vi sa her t'i doj trrapi dhe t'postoj lloj lloj gamorlliqesh qe i do qejfi.
    Pse ???

Sepse Audienca Gestapo ktu n'FSH nuk ekziston ...
    Urrraaaa ! Parti Sali , uniteti nuk leviz !

Rrofte Republika e Bananeve te Shqiperise ! Rrofte populli multietnik i Shqiperise ! Rrofte sa malet shoku Sali ! Rrofte nena Parti ! Rrofte internacionalizmi antishqiptar mafiozo-racor !

Urrraaa.......

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Si perfundim si e ka marre masterin sna thate?! Se per ate Pune te gjithe papagalle copy/paste Jane.
    Masterin e ka marre o Pink ! Por pas masterit beri operacionin ne tru dhe bashke me "qelizat" e trurit qe operoi dhe hoqi , "fluturoi" dhe masteri ne mbetjet spitalore !

Keshtu qe tani duket sikur nuk ka bere master kurre .......

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Po pra PINK krejt problemi këtu është:
    të gjendet o falsifikatori o shpifësi.
    Po keta s'i bien andej!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Faqja 29 prej 35 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •