Close
Faqja 11 prej 27 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 267
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Me kot hyni ne kete forum dhe beni propaganda bajate,...mbani Kosoven me mire se mos ua marrin (LOL), ne i dime vete punet tona...se qe ketu jeni te pabesueshem dhe duket thjesht se eshte propagande.., po te shihen postimet e mia duket qarte se nuk ka ekzistuar ndonjehere nje Kishe me kete emer... "fjala" kombetare eshte kunder kanoneve te Kishes Orthodhokse...me nje fjale perralla me mbret..une e dokumentova me dokumenta nr. e date se kur eshte njohur KOASH-i, nga Patriarkana..me 1937..cdo dokument para ketij viti eshte i paligjshem..., mendoj se niveli eshte deri ne kete shkalle sa te kuptohet kjo, (per ata qe duan)....
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 07-06-2012 më 03:06
    Duaje te afermin tend si veten

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    nje keshille o biri i zotit.

nuk ofendohen sherbetoret e zotit o Ilia.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Me aq sa kam lexuar dhe kuptuar, Janullatos erdhi ne Shqiperi me 1991-shin me fjalet: Jam nje zevendes, eksark, me nje detyre te perkohshme...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gon! : 07-06-2012 më 08:14

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Me kot hyni ne kete forum dhe beni propaganda bajate,...mbani Kosoven me mire se mos ua marrin (LOL), ne i dime vete punet tona...se qe ketu jeni te pabesueshem dhe duket thjesht se eshte propagande.., po te shihen postimet e mia duket qarte se nuk ka ekzistuar ndonjehere nje Kishe me kete emer... "fjala" kombetare eshte kunder kanoneve te Kishes Orthodhokse...me nje fjale perralla me mbret..une e dokumentova me dokumenta nr. e date se kur eshte njohur KOASH-i, nga Patriarkana..me 1937..cdo dokument para ketij viti eshte i paligjshem..., mendoj se niveli eshte deri ne kete shkalle sa te kuptohet kjo, (per ata qe duan)....
    Wowwww... madje shprehesh me te qeshur angleze!! Nuk eshte per te qeshur kjo cfare thua ti o njeri-
    mbani Kosoven me mire se mos ua marrin (LOL)
    por eshte per te ardhur turp se cfare flet, sepse punet tona jane edhe punet e juaja dhe punet e juaja jane edhe punet tona, nese e ndieni veten shqipetar sepaku.

Nuk ke faj ti jo, sigurisht edhe paraardhesit tu paskan qene njesoj si ty dhe per faj te tyre sot eshte Cameria nen zgjedhen e Greqise dhe Kosova qe ne duart e Serbise.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Wowwww... madje shprehesh me te qeshur angleze!! Nuk eshte per te qeshur kjo cfare thua ti o njeri- por eshte per te ardhur turp se cfare flet, sepse punet tona jane edhe punet e juaja dhe punet e juaja jane edhe punet tona, nese e ndieni veten shqipetar sepaku.
    .
    Kush shqiptar Ilia ?? Nese eshte ky shqiptar ateher une jam prej Marsi lol

Ky vet eshte deklaruar qe eshte grek .

Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Me aq sa kam lexuar dhe kuptuar, Janullatos erdhi ne Shqiperi me 1991-shin me fjalet: Jam nje zevendes, eksark, me nje detyre te perkohshme...
    Po! dhe me pas me kembenguljen tone, te komunitetit orthodhoks dhe me deshiren e Patriarkanes u vendos si Kryepiskop,...duhet perputhja e deshires sone me ate te Patriarkanes..gje qe ka ekzistuar ne vitet 1991-1992 dhe ekziston dhe sot e kesaj dite..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Kush shqiptar Ilia ?? Nese eshte ky shqiptar ateher une jam prej Marsi lol

Ky vet eshte deklaruar qe eshte grek .
    Pasi qe nuk kam lexuar ndonje shkrim te tij me pare ne forum, sepse thjesht nuk me ka rene ne sy deri tani, une nuk e di se cfare eshte deklaruar ky njeri. Mendova se eshte thjesht nje rradikalist fetar orthodoks, i cili gjakun e ka shqiptar, por per hater te fese e mohon kombin e vete!

Gjithsesi, te faleminderoj per informim, tani e tutje do te jem me sy hapur lol .

Milkway, me sa kuptova, ketu mund te futen edhe anetar te cilet i perkasin kombesise greke, por qe jetojne ne Shqiperi dhe flasin gjuhen shqipe? Pra, ata nuk mund te dallohen ne bised dhe dukje fizike?! Me beso, jam duke bere pyetje te sincerte, sepse kam ndegjuar se ekziston komuniteti grek ne Shqiperi, a eshte kjo e vertete?!

Ps. Jam shume i hutuar, sepse ka njerez te cilet per shkak te fese e shpallin veten joshqiptare, cila eshte e verteta?!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Te lutem i/e nderuar Ilia Spiro a mund te me tregosh nje gje, cili eshte me i afert per ju, ai nga gjaku, apo ai nga feja?!

Ma sqaro kete thenje, ne cfare kuptimi e keni perdorur ?!

Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Nuk e di nese jane me te vertete shqiptare keta qe na hiqen ketu, dhe na jepkan mendimin se kush eshte shqiptar e kush grek...Ne jemi brenda prej gjysem shekulli banore te Shqiperise, por politika juaj e do qe cdo orthodhoks ta paraqitni si grek...puna juaj..jeni juve ofsite ne kete forum or..ti..i keshillit...., ju kjo gjuuhe ju pelqen, sepse edukaten tone ju e merrni per dobesi...

Ata qe mbrojne Kryepiskopin jane 90 % shqiptare e 10 % greke,...kete politike te dashur nuk e hane shume ne Shqiperi se i ka dale boja,..por ne Kosove ngjit, sepse nuk e njohin situaten ne terren realisht

nuk marr leje se cilin mbroj une, por ..ju vazhdoni ti ..... sic keni bere deri me sot,..mos harroni se ne dime edhe gjuhe tjeter,..ju ne fakt ashtu e meritoni,...por pikerisht per ate qe thua se "e dua te afermin si vetveten"..eshte pikerisht ajo qe une nuk ngjasoj me ty dhe nuk ta kthej gjuhen tende rrugacerore me te njejten gjuhe, sepse e konsideroj njeriun si ikone e Perendise....

por ju s`hani fort nga keto qe them,..sepse keni tjeter qellim
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 07-06-2012 më 09:42

Faqja 11 prej 27 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •