Close
Faqja 52 prej 76 FillimFillim ... 242505152535462 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 511 deri 520 prej 760
    Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Fyle në Shkup: “Maqedonia ka shënuar përparim”

Isak Ramadani | Shkup

Komisioneri për Zgjerim i Bashkimit Evropian Shtefan Fyle qëndroi sot në Shkup, për dialogun e nivelit të lartë me qeverinë e Maqedonisë, për të parë arritjet e këtij vendi në kuadër të përpjekjeve për integrim në BE. Komsioneri Fyle tha se Maqedonia ka shënuar përparim të dukshëm. Ai përsëri do të vijë në muajin shtator për të bërë vlerësime, të cilat do të zënë vend në raportin e progresit për Maqedoninë.

Nese arrestimet , vrasjet, diskriminimet jan progrese per nje shtet. Qe sot duhet te fillojm dhe ne me kete praktike si te Maqedonise. Ja pse si kam ne qejf Evropianet aspak.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    SHQIP FLASIM E VESH SPO MERRENA.
    Nuk merr vesh se tjeter kush ta ka mbush koken

Mas pasri eshte dasht me pyt se qfar shkruan ne ata flamuj e pastaj ti cilesosh si ekstremist e radikal ,e jo te veprosh symbyllur dhe ti degjosh armiqt se qfar mendojn per ta

Une asnjeher skam mesu se jan te rrezikshme per kombin dhe atdheun fjalet Zoti eshte nje dhe askush nuk meriton te adhurohet pos tij dhe fjala Zoti eshte me i madhi ,kete e degjoj vetem nga ju

Qdo njeri i dobet kur te perballet me nje tiran i thot se Zoti eshte mi i madh se ti
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Nuk eshte me rendesi me rendesi eshte ta kuprosh qka eshte feja dhe qka eshte kombi dhe ta kuptosh se feja nuk ta ndryshon asnjeher kombsin edhe nese deshiron ta besh nje gje te till nuk do mundesh

Nese evropa dhe bota e quan Islamin terrorist ather le te me quan edhe mu nuk eshte problem ,evropa e ka deshmu veten se eshte kunder shqiptarve andaj nuk duhet te na interesoj qka mendon ajo

Nese miqt tan na duan le te na duan keshtu siq jemi ne tash smundemi te detyrojm askend qe te ndrroj fen per hater te evropes

kaq posht keni ra te quani terrorist nje njeri pse deshmon se zoti eshte nje vetem prej jush e desgjoj Zoti ju ndihmoft
    Jo nuk i quaj unë ata terroristë por i quaj budallë, se pa kokërr mendje në krye dolën dhe ia bënë qejfin asaj shkinës. Dhe nuk e ndjejë veten poshtë hiq që i thërras ata budallë me plotëkuptimin e fjalës. Pse nuk dolën edhe protestuesit e Shqipërisë me parulla në gjuhën arabe edhe pse gjithashtu ata protestuan kundër të njëjtës çështje?
    Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808

Mas pasri eshte dasht me pyt se qfar shkruan ne ata flamuj e pastaj ti cilesosh si ekstremist e radikal ,e jo te veprosh symbyllur dhe ti degjosh armiqt se qfar mendojn per ta

Une asnjeher skam mesu se jan te rrezikshme per kombin dhe atdheun fjalet Zoti eshte nje dhe askush nuk meriton te adhurohet pos tij dhe fjala Zoti eshte me i madhi ,kete e degjoj vetem nga ju

Qdo njeri i dobet kur te perballet me nje tiran i thot se Zoti eshte mi i madh se ti
    Te na thojnë: "sipas vendit edhe kuvendi". Deklarimet fetare le të bëhen në vendet fetare si xhami dhe kisha e jo në mes të rrugës.
    Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë

i/e regjistruar Maska e Principat
    Anëtarësuar
    13-06-2009
    Postime
    165
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    SHQIP FLASIM E VESH SPO MERRENA.
    Lere se eshte e kote, keta njerez full-shqip po tregojne se nuk ja ndien per popullin e tyre, ata me pare do shkonin te shpetonin popullin arab se ate shqiptar!! per shkak kultures arabe qe e pelqejne, keta fejen me kulturen e kane perzie!!!

Ate mbishkrim qe eshte ne flamur, e kane ne zemer!! une nuk i kuptoj pse duhet ne qdo protest ta perdorin!! ose perdorne, por perdorne me shkronja latine ne gjuhen shqipe a angleze, ne menyre qe ta kuptojne te gjithe!! se jo te gjithe e kuptojne ashtu, e kan keqinterpretue fal mediave keqdashese!! prandaj behuni me te zgjut!!

Nese jeni ofendue me fe, edhe pse ata vetvetes ja bejne!!
    ca te keqe ka me shkronja latine dhe ne gjuhen shqipe?
    kur Kurrani eshte perkthyer, pse jo dhe flamuri te perkthehet!?

Eshhedu en la ilahe il-lall-llah Ve eshhedu
    enne Muhammeden abduhu ve resuluhu

Besoj dhe deklaroj se vetëm All-llahu është Zot dhe besoj e
    deklaroj se Muhammedi është rob dhe pejgamber i Tij.
    Une po them se ju fejen me kulturen e keni perzie!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Ximi_a nuk e sheh se vetem ti ke mbetur duke diskutuar me keta? Leri le ti shesin mend njeri tjetrit,keta thojn: ne skemi asgje me muslimanet as me islamin,neve na pengon pse me flamuj te huaj te dalin ne protesta! ju beson ti ketyre fjaleve? keta ekan ne palc te shpirtit urrrejtjen ndaj islamit,dhe cdoher do e ekene nje te tille andaj mos e ha veten shum sepse cka flasin disa e cka shkaravisin ketu neve nuk na ndalen te ardhurat

PAtriotet pas pc-ve jan me te rrezikshmit,patriotet e amerikes e te europes qe per komb e atdhe as 2 dollar nuk kan dhen,te dalin ne forum e te shesen mend! Sidoqofte cdo kush ka bindjet e tija,une per vete kuptoi disa antar qe shkruajn me urtesi e me sinqeritet,mirepo ka shum prej atyre qe jan veshur me lekur te ujkut e ata me acarojn mese shumti!

P.S- ju garantoi juve Islam/musliman urrejtesve,behuni rehat sepse aq sa skeni ju gje kunder islamit dhe muslimanve ne kete proteste,aq kan edhe protestuesit dic kunder shqiptarve,thjesht ata me flamurin islam deshen ti tregoin shkaut se ne jemi shqiptar dhe musliman krenar,ne nuk e fshehim besimin tone,por ne sjemi ata qe vrasim-nese e lyp koha dhe nevoja gjithsesi,jemi aty ku kemi qen cdoher kur eshte dashur,e nuk kemi tregu trimeri para pc-se duke pertyp kikirika!

Darius-te njoh re mos mu shtir kinse une....ska nevoj te me replikosh!
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar Maska e Principat
    Anëtarësuar
    13-06-2009
    Postime
    165

Ne po mundohemi tju mbushim koken se si eshte realiteti, si e kuptojne te tjeret (nderkombetaret) ate flamure, por ju spo kuptoni!! beni si injorant!!

P.S. kjo eshte hera fundit qe ju citoj!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Principat : 07-05-2012 më 17:32

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Fyle në Shkup: “Maqedonia ka shënuar përparim”

Isak Ramadani | Shkup

Komisioneri për Zgjerim i Bashkimit Evropian Shtefan Fyle qëndroi sot në Shkup, për dialogun e nivelit të lartë me qeverinë e Maqedonisë, për të parë arritjet e këtij vendi në kuadër të përpjekjeve për integrim në BE. Komsioneri Fyle tha se Maqedonia ka shënuar përparim të dukshëm. Ai përsëri do të vijë në muajin shtator për të bërë vlerësime, të cilat do të zënë vend në raportin e progresit për Maqedoninë.

Nese arrestimet , vrasjet, diskriminimet jan progrese per nje shtet. Qe sot duhet te fillojm dhe ne me kete praktike si te Maqedonise. Ja pse si kam ne qejf Evropianet aspak.
    HAHHA me te vertet me bane me qesh ,shume naiv qenke ,shqiptaret ishin ata qe mbanin mbishkrime te nje feje qe thirre ne eliminim te ketyre evropianeve ndersa ti pret ende te kemi "perkrahjen" e evropianeve?!!

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623

Ne ato parulla nuk ka ekstremizem radikalizem, nuk quhet radikalizem nese thua se Zoti eshte nje nuk ka tjeter pos tij apo Zoti eshte me i madh

Isha ne dijeni qe protesta ka qene kundra shpifjeve ndaj shqiptarve, ndaj arrestimeve te padrejta. Pse s'na vute ne dijeni qe ka qene proteste per Zotin!

Po harxhojme frymen kote per protesta Zotash.

ps. Ke lajthit

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    HAHHA me te vertet me bane me qesh ,shume naiv qenke ,shqiptaret ishin ata qe mbanin mbishkrime te nje feje qe thirre ne eliminim te ketyre evropianeve ndersa ti pret ende te kemi "perkrahjen" e evropianeve?!!

Po te mos kishte diskriminime nuk do te vinte puna deri tek protestat hic.

Faqja 52 prej 76 FillimFillim ... 242505152535462 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •