Close
Faqja 51 prej 76 FillimFillim ... 41495051525361 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 501 deri 510 prej 760
    i/e regjistruar Maska e Principat
    Anëtarësuar
    13-06-2009
    Postime
    165
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Lëvizja "Shqipëria e Re", ka organizuar sot marshin e madh në mbrojtje të dinjitetit të shqiptarëve të Kombit.

Protesta kishte nisur në orën 11, ndërsa mijëra veta që kishin hedhur mbi supe flamurin kombëtar shqiptar, protestuan para Ambasadës së Serbisë dhe të Maqedonisë.

Kryetari Edmond Vlashaj theksoi se shqiptarët nuk janë terroristë, duke shtuar se jemi paqedashës, por jemi për të mbrojtur të vërtetën dhe të drejtën e vëllezërve dhe motrave tona në Shkup dhe Preshevë. po ashtu janë ndëgjuar thirrje të ndryshme si " Ne s'jemi terrorist, Ne s'jemi vrasës'' ndërsa disa protestus kanë thënë se ne të gjithë jemi Shqiptare nuk na ndajn fet nga kombi por fet na bashkojn rreth kombit.

Marshimi vazhdoi drejt Sheshit “Skënderbeu”dhe më pas para Ambasadës së Maqedonisë, ku u nënshkrua peticioni që do i dërgohet Bashkimit Evropian kundër ministrave të brendshëm të Serbisë dhe Maqedonisë, Ivica Daçiç dhe Gordana Jankullovska.
    Ja kjo eshte protest paqeje zoteri ximi_abedimi, protest qe merr pergjigje pozitive nga nderkombetaret, proteste qe armiqet tane do pelcasin nga inati, proteste qe asgje nuk del jasht kontrolli, protest e njerezve dashamire te popullit te tyre per paqe...

Protestat nga ekstremistet fetar qe nxisin veq urretje!!

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Nese do kete dhe nje proteste si ajo e Shkupit, personalisht do merrja pjese me kete banner si me poshte, thjeshte per tu bere qejfin disave ketu qe pretendojne te dijne dhe lexojne ne gjuhe te huaj

Tani, di dikush se c'shkruan? Ndonje nga keta Amebat e forumit?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 07-05-2012 më 15:51
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Shum gabim qe kan dal me ato flamura me shkronja arabe, sepse e kan ma leht me thon Maqedonasit sllav qe shqiptaret jan pernime jan terrorista po spaku u dasht me dal me flamurin shqiptar se shqiptart nuk jena krejt musliman dmth aj flamur perfaqson gjith shqiptaret te cdo feje. Ndersa ato foto qe pi shof jo arabet taliban etj etj juve duhet me ju ardh marre se hiq ma mir se sllavt nuk jeni tu u sill, nvend se me bo kritik mi tregu qe nuk ben ashtu ju i hudhni edhe ma shum benzim zjarrin po flas per besimtart katolik shqiptar duke i cilsu arab shqiptaret.
    degjo or mik na u lodh dora tu e shkru e goja tu e than po e shkruj me te medhaja qe ta shihni me mir:-NUK ESHTE SE KUNDERVIHEMI KUNDER MYSLUMANEVE DHE ASNJERI KETU THA QE ESHTE KATOLIK DHE I NDERVIHET MYSLYMANEVE,NUK E EKZISTON NJE TEM E TILL ,KUPTONI JU APO JO????????MADJE SHUM KTU QE JAPIN MENDIMET TYRE PERFSHIRE DHE MUA VIJME NGA FAMILJE MYSLYMANE,NUK ESHTE PUNE FEJE MERRENI VESH ME NE FUND,PROBLEMI ESHTE SE DISA PER QESHTJE SHQIPTARE DALIN DHE BEJN PROTESTA ME FLAMUJ ARAB NE VEND TE ATIJ KUQ E ZI,LEQE ESHTE NJE GJEST QE SHQIPTARIT NUK I SHKON POR I JEP DHE PRETEKST SLLAVEVE PER PROPAGANDE,KAQ E VESHTIR ESHTE PER TA KUPTUAR?????E SHPJEGUAM KAQ HERE PO E THEMI PRAP,HAPNI SYT DHE LEXONI SIC DUHET, E THA DHE DARIUS KETU:
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=484
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 07-05-2012 më 15:56

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    degjo or mik na u lodh dora tu e shkru e goja tu e than po e shkruj me te medhaja qe ta shihni me mir:-NUK ESHTE SE KUNDERVIHEMI KUNDER MYSLUMANEVE DHE ASNJERI KETU THA QE ESHTE KATOLIK DHE I NDERVIHET MYSLYMANEVE,NUK E EKZISTON NJE TEM E TILL ,KUPTONI JU APO JO????????MADJE SHUM KTU QE JAPIN MENDIMET TYRE PERFSHIRE DHE MUA VIJME NGA FAMILJE MYSLYMANE,NUK ESHTE PUNE FEJE MERRENI VESH ME NE FUND,PROBLEMI ESHTE SE DISA PER QESHTJE SHQIPTARE DALIN DHE BEJN PROTESTA ME FLAMUJ ARAB NE VEND TE ATIJ KUQ E ZI,LEQE ESHTE NJE GJEST QE SHQIPTARIT NUK I SHKON POR I JEP DHE PRETEKST SLLAVEVE PER PRPOGANDE,KAQ E VESHTIR ESHTE PER TA KUPTUAR?????E SHPJEGUAM KAQ HERE PO E THEMI PRAP,HAPNI SYT DHE LEXONI SIC DUHET, E THA DHE DARIUS KETU:
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=484
    Ani bledi deshira e tyre ishte te protestonin ashtu duke kerku edhe ndihmen nga Zoti i plotfuqishem,ajo nuk ishte portest e dhunshme siq po thojn disa ketu as nuk kishte flamuj arab e palestinez por ato ishin flamuj islam , sepse ne ilirid u fy islami u etiketuan se kinse vrasjen e kan be ekstremistet islamik , dhe qdo njeri ka te drejt te protestoj ashtu siq ka deshir ai, ai eshte identiteti i tyre fetar e kombtar, une dhe ti e kemi obligim ti ndihmojm dhe sepaku ti perkrahim moralisht e jo ti ofendojm kete nuk guxojm ta bejm as une as ti se kemi te njejtin gjak ,e di se e keni shum veshtir ta kuptoni dhe te dalloni fen dhe kombin kur te mesoni edhe vet do ti perkrahni

Nuk eshte e moralshme te fyejm ashtu siq po fyeni kete e bejn vetem njerzit e dobet injorantat

Nese ata paskan gabu do ishte mir ti keshilloni dhe jo ti ofendoni, sepse sju kan ber asgje per te meritu gjith ato ofendime ata jetojn ne token e tyre qe ju ka len gjyshi

Keta paskan gabu ne kemi nevoj ende per protesta sepse dhuna sllave do vazhdoj ende , nese keta paskan gabu ju keni rastin ta permirsoni gabimin e tyre qe te organizoni edhe nje protest ne Ilirid , nese nuk mundeni sepaku heshtni dhe mos dilni kunder vellezerve tuaj ,

Shum shpejt do deshmohen patriotat shpresoj qe te mos na deshprojn patriotat e forumit ,ju ftoj qe ju te filloni kushtrimin mos ja lini kete nder muslimaneve
    Ndryshuar për herë të fundit nga ximi_abedini : 07-05-2012 më 16:09
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Njoni po thojka "te hajme turpin me buke" ... Nje gote vere mbrapa, pune e madhe ! Sa te vjetra po sa aktuale keto fjale.

Demi qe eshte shkaktuar xim, eshte katastrofik. Nuk ka gje qe e rregullon.
    Askush ketu nuk shan myslimanet, as edhe fene islame por "Injorancen" me te cilen neperkemben nje ceshtje tipike politike duke i veshur vellon e fese. Pak a shume kjo eshte ajo qe diskutohet ketu, e me vjen keq qe disa akoma nuk e kuptojne.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Ani bledi deshira e tyre ishte te protestonin ashtu duke kerku edhe ndihmen nga Zoti i plotfuqishem,ajo nuk ishte portest e dhunshme siq po thojn disa ketu as nuk kishte flamuj arab e palestinez por ato ishin flamuj islam , sepse ne ilirid u fy islami u etiketuan se kinse vrasjen e kan be ekstremistet islamik , dhe qdo njeri ka te drejt te protestoj ashtu siq ka deshir ai, ai eshte identiteti i tyre fetar e kombtar, une dhe ti e kemi obligim ti ndihmojm dhe sepaku ti perkrahim moralisht e jo ti ofendojm kete nuk guxojm ta bejm as une as ti se kemi te njejtin gjak ,e di se e keni shum veshtir ta kuptoni dhe te dalloni fen dhe kombin kur te mesoni edhe vet do ti perkrahni

Nuk eshte e moralshme te fyejm ashtu siq po fyeni kete e bejn vetem njerzit e dobet injorantat

Nese ata paskan gabu do ishte mir ti keshilloni dhe jo ti ofendoni, sepse sju kan ber asgje per te meritu gjith ato ofendime ata jetojn ne token e tyre qe ju ka len gjyshi

Keta paskan gabu ne kemi nevoj ende per protesta sepse dhuna sllave do vazhdoj ende , nese keta paskan gabu ju keni rastin ta permirsoni gabimin e tyre qe te organizoni edhe nje protest ne Ilirid , nese nuk mundeni sepaku heshtni dhe mos dilni kunder vellezerve tuaj ,

Shum shpejt do deshmohen patriotat shpresoj qe te mos na deshprojn patriotat e forumit ,ju ftoj qe ju te filloni kushtrimin mos ja lini kete nder muslimaneve
    1.feja dhe kombi,cila fe????mos valle e vetmja fe e kombit esht islami??????
    sigurisht qe jo ,mbi te gjitha jemi shqiptar,pastaj dhe secili ka fen e tij,por kurr feja nuk mund te vihet mbi SHQIPTARINE
    2.sna kan bere gje????jo personalisht asgje,por ne pergjithsi i kan bere dem gjith shqiptareve,e shpjegova me lart pse,po eshkruaj prap i jep pretekst atij tjetri te te rras tabelen e terroristit,dhe te behesh lajm ne gjith boten.nuk me duket dem i vogel..
    3.dhuna sllave do shtohet kur ti me gjestet tua i jep te drejten,dhe po i tha njeri gje ,do i thojn mos na ngacmoni sepse dhuna jon eshte kunder terroristeve,e shikon pra cilet jane demet??
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 07-05-2012 më 16:49

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Njoni po thojka "te hajme turpin me buke" ... Nje gote vere mbrapa, pune e madhe ! Sa te vjetra po sa aktuale keto fjale.

Demi qe eshte shkaktuar xim, eshte katastrofik. Nuk ka gje qe e rregullon.
    Askush ketu nuk shan myslimanet, as edhe fene islame por "Injorancen" me te cilen neperkemben nje ceshtje tipike politike duke i veshur vellon e fese. Pak a shume kjo eshte ajo qe diskutohet ketu, e me vjen keq qe disa akoma nuk e kuptojne.
    Mir ata pra paskan gabu i paskan hidhru disa shqiptar, ata sot kan nevoj me shum se kurr per ndihmen ton ,e ne ne vend se ti perkrahim ne po i ofendojm dhe duke i ofendu ata ne po dalim ne anen sllave dhe po ju lehtesojm punen sllaveve per spastrimin e shqiptarve ,

Ne ato parulla nuk ka ekstremizem radikalizem, nuk quhet radikalizem nese thua se Zoti eshte nje nuk ka tjeter pos tij apo Zoti eshte me i madh

Shoku jem sot kemi nevoj me shum se kurr per bashkim ,nuk duhet ta shikojm kishen dhe xhamin dhe kjo nuk duhet te jet penges per bashkimin ton ,eshte koha tja shtrijm doren njeri tjetrit dhe te mos e pysim se qfar besimi ka ,eshte koha te deshmojm veten si komb dhe kete mund ta bejm vetem nese bashkohemi dhe ja duam te miren njeri tjetrit perndryshe do jemi keshtu siq kemi qen deri sot nder kombet me te prapambetura ne bot qe sjan te aft te qeverisin asnje shtet pa ndihmen e te tjerve

Ofendimit nuk na ndihmojn asgje andaj do ishte mir ti lem anash se sja vlen ta ndytesh gjuhen sepse sdo fitosh asgje , duke ofendu ne njeri tjetrin e gezojm dhe forcojm edhe me shum armikun

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    1.feja dhe kombi,cila fe????mos valle e vetmja fe e kombit esht islami??????
    sigurisht qe jo ,mbi te gjitha jemi shqiptar,pastaj dhe secili ka fen e tij,por kurr feja nuk mund te vihet mbi SHQIPTARINE
    2.sna kan bere gje????jo personalishrt asgje,por ne pergjithsi i kan bere dem gjith shqiptareve,e shpjegova me lart pse,po eshkruaj prap i jep pretekst atij tjetri te te rras tebelen e terroristit,dhe te behesh lajm ne gjith boten.nuk me duket dem i vogel..
    3.dhuna sllave do shtohet kur ti me gjestet tua i jep te drejten,dhe po i tha njeri gje ,do i thojn mos na ngacmoni sepse dhuna jon eshte kunder terroristeve,e shikon pra cilet jane demet??
    Nuk eshte me rendesi me rendesi eshte ta kuprosh qka eshte feja dhe qka eshte kombi dhe ta kuptosh se feja nuk ta ndryshon asnjeher kombsin edhe nese deshiron ta besh nje gje te till nuk do mundesh

Nese evropa dhe bota e quan Islamin terrorist ather le te me quan edhe mu nuk eshte problem ,evropa e ka deshmu veten se eshte kunder shqiptarve andaj nuk duhet te na interesoj qka mendon ajo

Nese miqt tan na duan le te na duan keshtu siq jemi ne tash smundemi te detyrojm askend qe te ndrroj fen per hater te evropes

kaq posht keni ra te quani terrorist nje njeri pse deshmon se zoti eshte nje vetem prej jush e desgjoj Zoti ju ndihmoft

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Nuk eshte me rendesi me rendesi eshte ta kuprosh qka eshte feja dhe qka eshte kombi dhe ta kuptosh se feja nuk ta ndryshon asnjeher kombsin edhe nese deshiron ta besh nje gje te till nuk do mundesh

Nese evropa dhe bota e quan Islamin terrorist ather le te me quan edhe mu nuk eshte problem ,evropa e ka deshmu veten se eshte kunder shqiptarve andaj nuk duhet te na interesoj qka mendon ajo

Nese miqt tan na duan le te na duan keshtu siq jemi ne tash smundemi te detyrojm askend qe te ndrroj fen per hater te evropes

kaq posht keni ra te quani terrorist nje njeri pse deshmon se zoti eshte nje vetem prej jush e desgjoj Zoti ju ndihmoft
    SHQIP FLASIM E VESH SPO MERRENA.

Faqja 51 prej 76 FillimFillim ... 41495051525361 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •