Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
As une nuk e besoj edhe me rane gishtat tu shkru qe nuk jane ata por kam fillu te dyshoj te them te drejten pse . sepse partit politike Shqiptare qe jane ne qeveri heshtin !
Sikur me duket e dine ata mire qe keta do te dalin , pastaj ky kryemut.i sllave ne Maqedoni thote kemi fakte te 100% qe keta jane ?
Edhe ky eshte nje shembull tjeter :
Po shpreoj akoma qe nuk jane ......Vrasësit nuk kanë pasur mjekra e as “Omega” të kuqe
Adnan Zeneli nga lagja Gazi Babë thotë se vëllai i tij Artan Zeneli është dëshmitar i vrasjes së pesëfishtë te liqeni në afërsi të fshatit Smilkovc. Duke folur për mediat gjatë protestës së ditës së premte para qeverisë, Adnan Zeneli tha se vëllai i tij ka dëshmuar edhe në polici se vrasësit nuk kanë qenë me veturë “Opel Omega” të kuqe por me një veturë të llojit “Opel” me ngjyrë metalike... (tekstin e plote mund ta lexoni ne numrin e neserm te gazetes "Lajm")
http://lajmpress.com/lajme/maqedoni/13841.html
un qellimkeq???/hahhahahahah,rri o se u beri gaz i botes,un skam asnje gje me fen myslimane sic nuk kam me asnje fe,te njejtat do thoja per cdo fe ne qofte se ajo do vihej para shqiptaris,por ti nuk kupton,ti kujton se problemi im eshte feja myslymane,skam pse te pyes feja islame apo ndonje fe tjeter,sepse secili e ka lart fene e vet,ajo qe thjesht pyes esht KOMBI SHQIPTAR apo feja???-cila do fe te jet ajo un nuk bej dallime myslymane apo krishtere,po e perseris per te shumten here se feja cila do qofte eshte nje gje krejt persponale e njeriut dhe se ajo nuk mund te vihet kurr mbi kombin.
Per mu shqiptaret jan gjith njelloj pamvaresishe se ne c'Zot ata besojne.
Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 06-05-2012 më 05:16
Hajde me gjakftohtesi,ta bejme nje krahasim-
Protestat ne Shkup
Dhe protestat ne Presheve..
Cila eshte protest Shqiptare?
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
keni ndegju e lexu per internacionalen komuniste,edhe keta zhylsat kerkojne te na fusin ne ate internacionalen e tyre te zhylsave kamikaz...
por shpresoj e uroje qe te dalin sa me pare nga ajo kllapi qe i ka rrok,se taksirat e kem pas !![]()
Keta te Kosoves Lindore e kishin nje qellim te kjarte dhe keta i perkrah e gjithe SHQIPTARIA dhe e gjithe bota demokrate, kurse ata te Shkupit ishin nje turme qe nuk dinin se çka kerkonin.
Mendoj qe ne Shkup u be nje tradhti e mireorganizuar nga sherbimi sekret duke shfrytezuar kokboshet qe i kishin vu ne balle te protestes.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Ne ilirid u shah u ofendu kombi dhe feja e shqiptarve dhe keta protestuan ne mbrojtje te fes dhe te kombit ,ndersa ne lugin protestuan per arrestimin e ish ushtarve qe luftuan ne mbrotjen e lugines ,po qese te etiketoheshin te arrestuarit ne lugin si ekstremista islamik po qese te ofendohej besimi i tyre siq ndodhi ne ilirid, edhe ne lugin do valviteshin flamujt me deshmin se ska zot tjeter ai eshte nje ,keni harru apo ndoshta po ju vjen rend te thoni te verteten se edhe ne lugin jan shqiptart me besimtar se ata ne ilirid edhe ne lugin praktikohet shum feja islame
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
po lej more prallat e mos u mundo me arsyetu magarlleqet qe bani ju,se musliman jane dhe turqit e terbeshet,po sguxon kush ti prek me dore,por sllavet po tallen me shqiptar trushplar.
shqipetari qe asht shqipetare,ka vetem nje flamur,e lej ma lojnat e fjalve,jo dolem si musliman kesaj hera se me demek po ju mohon kush fen !
Krijoni Kontakt