Close
Faqja 49 prej 76 FillimFillim ... 39474849505159 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 481 deri 490 prej 760
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

Tirane: Nuk na ndajn fet nga kombi, por fet na bashkojn rreth kombit

Lëvizja "Shqipëria e Re", ka organizuar sot marshin e madh në mbrojtje të dinjitetit të shqiptarëve të Kombit.

Protesta kishte nisur në orën 11, ndërsa mijëra veta që kishin hedhur mbi supe flamurin kombëtar shqiptar, protestuan para Ambasadës së Serbisë dhe të Maqedonisë.

Kryetari Edmond Vlashaj theksoi se shqiptarët nuk janë terroristë, duke shtuar se jemi paqedashës, por jemi për të mbrojtur të vërtetën dhe të drejtën e vëllezërve dhe motrave tona në Shkup dhe Preshevë. po ashtu janë ndëgjuar thirrje të ndryshme si " Ne s'jemi terrorist, Ne s'jemi vrasës'' ndërsa disa protestus kanë thënë se ne të gjithë jemi Shqiptare nuk na ndajn fet nga kombi por fet na bashkojn rreth kombit.

Marshimi vazhdoi drejt Sheshit “Skënderbeu”dhe më pas para Ambasadës së Maqedonisë, ku u nënshkrua peticioni që do i dërgohet Bashkimit Evropian kundër ministrave të brendshëm të Serbisë dhe Maqedonisë, Ivica Daçiç dhe Gordana Jankullovska.
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    sa shum ka ketu qe vjellin vrere ndaj muslimaneve,ajo qe te habit me teper eshte fakti se i quajn shqiptaret qelbesira ndytesira arab turq taliban etje,vetem se jan musliman! kjo tregon se sa shqiptar jeni ju,ai zjarri me lart edhe shahet ne nje menyre-ptuu fare e keqe! kujt i thot fare keqe? gjith atyre shqiptarve ne proteste apo? walla me fare e keqe se shqiptari qe shan shqiptarin nuk ka apo mos jam gabim? apo do me perjashtosh o zjarr?Turp sa te pakontrolluar qe jeni me mllefin ndaj muslimaneve,sidoqoft vijn dite mete mira per ne mos keni dert!
    Jetë e rëndë.......!!!

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Lëvizja "Shqipëria e Re", ka organizuar sot marshin e madh në mbrojtje të dinjitetit të shqiptarëve të Kombit.

Protesta kishte nisur në orën 11, ndërsa mijëra veta që kishin hedhur mbi supe flamurin kombëtar shqiptar, protestuan para Ambasadës së Serbisë dhe të Maqedonisë.

Kryetari Edmond Vlashaj theksoi se shqiptarët nuk janë terroristë, duke shtuar se jemi paqedashës, por jemi për të mbrojtur të vërtetën dhe të drejtën e vëllezërve dhe motrave tona në Shkup dhe Preshevë. po ashtu janë ndëgjuar thirrje të ndryshme si " Ne s'jemi terrorist, Ne s'jemi vrasës'' ndërsa disa protestus kanë thënë se ne të gjithë jemi Shqiptare nuk na ndajn fet nga kombi por fet na bashkojn rreth kombit.

Marshimi vazhdoi drejt Sheshit “Skënderbeu”dhe më pas para Ambasadës së Maqedonisë, ku u nënshkrua peticioni që do i dërgohet Bashkimit Evropian kundër ministrave të brendshëm të Serbisë dhe Maqedonisë, Ivica Daçiç dhe Gordana Jankullovska.
    E shikon ndryshimin Xim Talebani ...
    Ja po ta bej pakez zoom qe te kuptosh se per c'flasim... toc

What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Citim Postuar më parë nga Njoni-Ch
    sa shum ka ketu qe vjellin vrere ndaj muslimaneve,ajo qe te habit me teper eshte fakti se i quajn shqiptaret qelbesira ndytesira arab turq taliban etje,vetem se jan musliman! kjo tregon se sa shqiptar jeni ju,ai zjarri me lart edhe shahet ne nje menyre-ptuu fare e keqe! kujt i thot fare keqe? gjith atyre shqiptarve ne proteste apo? walla me fare e keqe se shqiptari qe shan shqiptarin nuk ka apo mos jam gabim? apo do me perjashtosh o zjarr?Turp sa te pakontrolluar qe jeni me mllefin ndaj muslimaneve,sidoqoft vijn dite mete mira per ne mos keni dert!
    Mu drejto me emer ti butak se edhe ironine e ben te trashe. Nuk ka mllef ndaj myslimaneve po mllef ndaj disa kermave qe vetequhen shqiptar por dalin neper protesta me flamuj arab. Kaq te indoktrinuar jeni sa as nuk dini te lexoni qarte, lere me te kuptoni se cfare shkruhet. Ke thene qe fare me te keqe se shqiptari qe shan shqiptarin nuk ka. Une te them qe fare me te keqe se shqiptari qe si ka mbetur asgje shqiptare nuk ka. Pijani lengun flamurit jeshil me krrabat qe shkruhen aty, pijani lengun dhe ulerimave per xhihad. Cfare te mbjellesh, do korresh.

p.s. Here tjeter merru me temen dhe jo cfare shkruan njeri apo tjetri antar.

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Popoll qe smerito lirine

Nje popull qe smeriton lirin ngren lart permendore pushtusve te vet.
    Arberi e dardanet jane nipert e Gjon kastriotit,Muzakaj,Lek dukagjini,Teodor Muzakes,Balshaj,Millosh Nikolles,Arianitet,Karl Topis etj.
    Flamurin kuq e zi duhet te mbajshit ne krye o gjak prishur ,flamurin e gjegj kastriotit.
    E do e shifnit se si do dridheshin serbo bullgaret.
    Ju jeni kanceri i veshtir per tu kuruar.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga altint71 Lexo Postimin
    Arberi e dardanet jane nipert e Gjon kastriotit,Muzakaj,Lek dukagjini,Teodor Muzakes,Balshaj,Millosh Nikolles,Arianitet,Karl Topis etj.
    Flamurin kuq e zi duhet te mbajshit ne krye o gjak prishur ,flamurin e gjegj kastriotit.

Pare e madhe eshte derdh nga dikush per keto protesta Po shqiptari mashtrohet me pak.

Sa per informacion shteti i 95-të është palestina qe "njohu" Kosoven si shtet te pavarur dhe sovran. :

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga altint71 Lexo Postimin
    E pame ne atdhetaret prej dites qe iku komunizmi se cfare ndihme kishin shqiptaret e Maqedonise nga ju (Internet Warrior) , aq me keq qe e pa edhe shkau dhe filloi definitivishte te tallet me shqiptaret brenda por edhe me gjere .
    As 1 milion nuk u shkon numri , edhe me gjithe fqinjet eshte armik , s'ka mik.
    Nuk jeni as ju per tju lavderuar , ndaj rri anash dhe shiqo futbollin prej stadiumi se sje as ti me i mire edhe shumica jeni te njejte .
    Ku ishit me heret kur dilnin shqiptaret me flamujsh kombetar 30 vitet e fundit ?

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Qetash me ju than drejt spo di ka me ja majt... krejt po mdoket qe e keni mire.
    Ama une sjam tu dite a e kam mire.

A me tregon dikush pse shqiptaret si do kush perveq Amerikaneve ata na cilesojn si besnik edhe me te drejt e kan edhe pse e dijn qe so sen puna jone.

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukës i thonë bukë, e ujit - ujë
    Postime
    838
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin

Keshte u mbrojten dhe u perkrahen shqiptaret e ilirides ne Tiran ,andaj nuk duhet te merzitemi se qka thojn keta ne forum qe jan shum pak por me shum nika, plus tjetra nuk dihet kombsia e tyre ndoshta nuk jan shqiptar por vetem shqipfols shpresojm te jen te till , nuk di a ka ma keq nuk di a gjen ndonje popull tjeter ne bot qe dalin ne anen e armikut dhe kunder vellezerve te tyre vetm pse besojn ndryshe nga ta

O Zot udhezoj injorantat mundesojav ta njohin te verteten ,dhe mos ma mundeso kurr ne jet te takohem me shqiptar qe vjellin vrer ndaj vellezerve te tyre per shkak te besimit
    Shqiptaret kane zakonet, traditat, veshjet dhe sjelljet e tyre qe dallohen ne tere bote, por te gjitha keto nuk kane aspak ngjashmeri me zakonet, traditat, veshjet dhe sjelljet e talebaneve dhe gabeleve qe pame ne protesten e Shkupit. Mjafton te shikosh se kush eshte ne balle te protestes se Shkupit dhe asaj te Tiranes dhe Presheves per te kuptuar se kush eshte injoranti ketu. Ti dhe ata talebanet qe ishin ne balle te protestes se Shkupit jeni ca shpiune e ca teper naiv per te kuptuar se cfar demi i keni bere imazhit te kombit tone.
    Ate qe serbia nuk arriti ne Kosove per 20 vite, jankullovska e arriti vetem per dy dite, fale tradhetareve te fshehur nen petkun dhe maskave talibane dhe atyre mjeranave qe ju shkojne pas.

Toleranca fetare e shqiptareve eshte krenari kombetare, nje gje qe neve na kane zili e tere bota. Por ju mashtroheni nese mendoni se mund te fshiheni pas kesaj krenarie te kombit shqiptar. Per talebanet, gabelet dhe atyre qe ju shkojne pas nuk ka vend ne shoqerin shqiptare dhe toleranca per ju eshte ZERRO.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Qetash me ju than drejt spo di ka me ja majt... krejt po mdoket qe e keni mire.
    Ama une sjam tu dite a e kam mire.

A me tregon dikush pse shqiptaret si do kush perveq Amerikaneve ata na cilesojn si besnik edhe me te drejt e kan edhe pse e dijn qe so sen puna jone.
    Nuk dihet kush ekziton pas ketyre protestave , nuk ka organiztor , nuk e merr askush pergjegjesin .. filloi me pak radikale :
    Mbaroi me shume shqiptare duke u futur nga rruga qe kalonin pa e ditur cfare po ndodh , te etur per lufte http://www.youtube.com/watch?v=hA3Ql...ayer_embedded#
    Dhe na koft per hajr , na vrau shkau me nje plumb dy here .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Genti.. : 07-05-2012 më 15:17

Faqja 49 prej 76 FillimFillim ... 39474849505159 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •