Close
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 117
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    po ti me "dijetarin" cka kuptoni?

ju jeni ne gjendje flaken tja veni cdo seni veq hashimi mos te ngucet

ju keni hashimin mbi gjithcka.

bajram rexhepit meritat qe fitoj gjat luftes nuk ja mulojn deshtimet e te sotshme. lufta ka 13 qe ka maru e hala sot ne kosov pydykyja hec me iden qe na luftum (qe kan luftu ne hamam) e tash kemi te drejt te bojm cka te dum.
    Ku Ju dhimti Juve o derjansi??
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Pershendetje, a thua ku nuke e kuptove postimin tim ? klm
    E kam kuptuar,jo vetem ket postim ,por shum te tjera ,por me erdhi keq qe po ofendoni pa arsye,ketu secili ka te drejt ta shpreh mendimin e vet,pasi ketu nuk po debatoni si nji shqiptar i pa anshem por si nje tifoz partiak,don te thot qe nuk eshte e rendesishme se a punon partia X mir a keq ,e rendesishme eshte qe gjithqysh ta perkrah at parti qe kemi qen adhurues i kesaj partie,pa marr parasysh se qfar pune ajo ben.Un psh. kam qen adhuruese e Dr.Rugoves ,por pas vdekjes se ti un nuk jam me adhurues i asnji partie apo lideri ,punen e kurtit e percjelli por nuk don te thot qe edhe e votoj ,edhe R.Haradinajn nuk mendoj keq per te por ne votime nuk votoj as per te ,e sa u perket tjereve nuk ka qe e meritojn te drejtojn popullin.

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678

ju jeni ne gjendje flaken tja veni cdo seni veq hashimi mos te ngucet

ju keni hashimin mbi gjithcka.

bajram rexhepit meritat qe fitoj gjat luftes nuk ja mulojn deshtimet e te sotshme. lufta ka 13 qe ka maru e hala sot ne kosov pydykyja hec me iden qe na luftum (qe kan luftu ne hamam) e tash kemi te drejt te bojm cka te dum.
    - por edhe jemi duke vepruar qfar po dojm.
    Vv - Palaço+LISBA :D

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Ku Ju dhimti Juve o derjansi??
    e panjohur mu nuk em dhimti kerkun, duhet ta kuptoni qe ky asht forum e kemi te drejt te pergjigjemi kur te dum e kujt te dum.

nuk te kan hije kto lloj pergjigjesh.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    - por edhe jemi duke vepruar qfar po dojm.
    ekzaktesisht

po vidhni, po rreni, po vritni po e knaqni kosoven krejt

shum mir qe pranon shoki. kjo tregon se kurr me zemer spaski luftu vec ini mcef neper rognera e therra, neper prita me vra luftaret e vertet me prit rastin em plaqkit.

mos e vet se te kallxon vet.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    e panjohur mu nuk em dhimti kerkun, duhet ta kuptoni qe ky asht forum e kemi te drejt te pergjigjemi kur te dum e kujt te dum.

nuk te kan hije kto lloj pergjigjesh.
    Ja kjo me shtyri
    Kur doni te me citoni urdhero,e jo keshtu ne shumes....
    E dyta,as nje fjale ofenduese nuk Ju shkrova!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Lere pash besen,keta kuptojn vetem cfar shkruan,,Bota Sot''
    Me falni ,askund nuk e tregove ne postimet tuja se per qfar shkruan ,ju vetem po e mbani nje vij ,per te cilen nuk keni asnji fakt ,por jeni nje militante e PDK-s dhe nuk thua diq tjeter ,detyra jote eshte ketu qe me gjitha mjetet ta kundershtosh diken ,pa e llogaritur se a e ka me te drejt apo jo,ju po e bani nje pun sikur te jesh nje puntore ne nje fabrik qe ta marresh pagen ne fund te muajit,por gjithnji duke u munduar qe ta bejsh punen shkel e shko ,pa e llogaritur qe me sabotime qe ben ti ,ajo fabrik do te bankroton ,e ti do te mbetesh ne rrug.

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Ja kjo me shtyri

Kur doni te me citoni urdhero,e jo keshtu ne shumes....
    E dyta,as nje fjale ofenduese nuk Ju shkrova!
    un thash ti dhe dijetari pra

ty dhe dijetarit ju drejtova direkt. ku asht problemi ktu qe mu duhet me me dhimt dicka?

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Ne ket tem po diskutohet ,per qashtjen e korrupcionit qe po ndodh ne kosov ,kurse ju e pa njohur dhe disa tjer po mundoheni ta mbroni me cdo qmim ,a mundeni ta mohoni ket gje qe paria qe e udheheq kosoven nuk eshte e korruptuar deri ne 100%,don te thot qe nuk kan mundesi me teper me qen te korruptuar,flm.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Kure femija fillon me ndje veten adoleshent,ai i gjori femi edhe vdes adoleshent,sepse mendon se edhe ne ket forme rrin ende adoleshent
    Ja po ju citoj edhe ketu ,per nje, pse e ofendoni ket person ,kur ai nuk te tha asgje te keqe??

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •