Close
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 117
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Jo asesi,por njimend me dukeni ,,me vale te shkurtera''!Nuk e kuptuat thelbin fare...
    Ani ti merreu me val te gjata te polareve dhe me prrallat.Se un thelbin e kuptoj kur ai te ekzistoj,por te ju nuk pati thlb, ishte vetem nje shkarravitje.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Hajt se keto qe t'i kapi mendja pas kohe nuk po t'i komentoj fare...Pak si te vonuara
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Hajt se keto qe t'i kapi mendja pas kohe nuk po t'i komentoj fare...Pak si te vonuara
    ashtu ashtu ,nuk po thua asgje.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    He morre balush.....,une e thashe duke u bazuare ne keto shkronja o balushe.....UQK,USHTRIJA QLIRIMTARE E KOSOVES,po ti nuke ke mundesi meme tregu ,sepse une shum me mirre se ti edi se shumica e atyre qe i thojne bukes buke e ujit uje kan qene pjes aktive e luftes ne kosove ,por ti je ai qenuk i pranone luften dhe luftetaret e gjalle si pjesemarres ne lufte ,ti je ai qe ben dallime duke fye gjdo gje te gjalle ...o baleooo.
    E paske vu vehtes emnin e mir ,e punen??? Keshtu eshte kur nje operacion kirurgjik e fillon kirurgu dhe pas kercnimit qe krimineli i ben kirurgut qe do ta vras pacientin ne se ti nuk me lejon qe un(krimineli) ta operoj pacientin,e pasi e kreu krimineli, vetem sa te merr paret e te pasunohet ,u desht qe operacioni te perseritet ,kjo eshte gjeja me e tmerrshme kur merren ne pergjegjesi punet qe nuk ke aftesi ,kjo po ndodh me Kosoven ,po nevoitet intervenimi i dyt kirurgjik mbreneda nje intervali te shkurter.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga LeNiMaDe Lexo Postimin
    E paske vu vehtes emnin e mir ,e punen??? Keshtu eshte kur nje operacion kirurgjik e fillon kirurgu dhe pas kercnimit qe krimineli i ben kirurgut qe do ta vras pacientin ne se ti nuk me lejon qe un(krimineli) ta operoj pacientin,e pasi e kreu krimineli, vetem sa te merr paret e te pasunohet ,u desht qe operacioni te perseritet ,kjo eshte gjeja me e tmerrshme kur merren ne pergjegjesi punet qe nuk ke aftesi ,kjo po ndodh me Kosoven ,po nevoitet intervenimi i dyt kirurgjik mbreneda nje intervali te shkurter.
    Ket qe e ke cituar ,ky nuk e ka ber qe nuk e din qe kirurgu eshte me i aft se polari te kryej intervenime kirurgjike,por keti i shkon per interesi se ky i takon asaj grupe qe me heret kan kryer operacione duke e kercnuar kirurgun...

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Beni33, pse ore zoteri po e ofendon Bajram Rexhepin, kur ai ka qene ushtar i UÇK, dhe ndihma qe ai ka dhane per ushtare njeashtu edhe popullates civile, duke sheruare plage dhe ndihem grave ne lindjen e tyre. Mos ore se shoket e tij, ne ate kohe ne Prishtine rrishin neper podrume dhe kafene duke pire birra te buta s'bashku me armikun duke rujture Vellaznim-bashkimin, te keshe respekte per ata qe ja kthyen pushken shkinise
    Sepse gjdo gje shqiptare ky zotnija ka me ofendu,kshtu ja don shpirti kti ...
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Ket qe e ke cituar ,ky nuk e ka ber qe nuk e din qe kirurgu eshte me i aft se polari te kryej intervenime kirurgjike,por keti i shkon per interesi se ky i takon asaj grupe qe me heret kan kryer operacione duke e kercnuar kirurgun...
    Kure femija fillon me ndje veten adoleshent,ai i gjori femi edhe vdes adoleshent,sepse mendon se edhe ne ket forme rrin ende adoleshent
    [COLOR="Blue"][/COLO

Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga LeNiMaDe Lexo Postimin
    Pershendetje, a thua ku nuke e kuptove postimin tim ? klm
    [COLOR="Blue"][/COLO

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Pershendetje, a thua ku nuke e kuptove postimin tim ? klm
    Lere pash besen,keta kuptojn vetem cfar shkruan,,Bota Sot''
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    po ti me "dijetarin" cka kuptoni?

ju jeni ne gjendje flaken tja veni cdo seni veq hashimi mos te ngucet

ju keni hashimin mbi gjithcka.

bajram rexhepit meritat qe fitoj gjat luftes nuk ja mulojn deshtimet e te sotshme. lufta ka 13 qe ka maru e hala sot ne kosov pydykyja hec me iden qe na luftum (qe kan luftu ne hamam) e tash kemi te drejt te bojm cka te dum.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •