Close
Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 117 prej 117
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    e mori faqezez ku e merreni at te drejt ti kategorizoni shiptaret ne atdhetar e jo atdhetar po ku e din ti se ku kam qen un gjat luftes dhe kontributin e familjes sime pastaj ku keni drejt ju ti beni dallimet prishtin llap drenic dugagjin e kshtu me rradh per kundrazi ka qen uniteti i te gjith shiptarve dhe kontributi kush me shum e kush me pak per luften ton heroike per liri kurse sa per prishtin ju ne prishtin me keq ardhje pota them se ju viziten e par e keni bre pas luften e prishtine se pse ti ske aftesi ta njohesh shpirtin e prishtines
    Beni,pse e fute vehten tek thenja ime,,,,me faqe te zeze''?Athua ketu e gjete veten tende i nderuar,ani qe une nuk Ju thash ,,faqezi''
    Ajo ishte ,por vertet disa nga ta jetojn ,,me faqe te zeze''
    , Mbetsh me nder......
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Athua cfar i ,,dhuruan''Thaçit (PDK-s) ne ferizaj qe bindshem prin me vota??
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

e panjohura

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Athua cfar i ,,dhuruan''Thaçit (PDK-s) ne ferizaj qe bindshem prin me vota??
    deshe te thuash athua qka ju dha hasha votusve hashkali ne zarva te cilat ju shperndan ne per lagje te hashkalinve

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    deshe te thuash athua qka ju dha hasha votusve hashkali ne zarva te cilat ju shperndan ne per lagje te hashkalinve

Nese hasha punetoret e ti i kan jep 10 zarfa vetvendosja i ka jep 30 edhe prap ska pas sukses.

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Beni a nuk ishte e rruges qe te me kerkosh falje per at qe me quajte e mori faqezez ,pa asnje arsye?
    Vetevendosjes kurr nuk po i bijn tamam ,,rrobat''o Beni..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-02-2012
    Vendndodhja
    Drenic
    Postime
    52
    Po kjo puna e diplomes nuk ka lidhje, ai ma i shkolluni ne qeveri aktuale eshte kupa e ka marre diplomen e historise mas lufte. Krejt tjeret me ka pa diploma ska rendesi hiq, edhe kjo puna e ambasadorit hiq e zorshme nuk ish, si me dal te enjeten ne pazare te drenasit(edhe ata trup kosmaqit).

Athua more zot ku na mbeten elitat tana sikur Uka e te tjeret, haj medet per neve.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    E parendesishme.
    Disa dhjetra votues nuk ndikojne dukshem ne rezultatin e pergjithshem te zgjedhjeve, kur kandidati i pare ka 40% dhe i dyti 25%.
    Duhet ose numeri relativisht i madh i votuesve te manipuluar ose pjesemarrje mjaft e vogel ne zgjedhje dhe numer relativisht i vogel i votuesve te manipuluar.

Edhe nese kishte manipulime, gje qe me siguri mund te pohohet, ato nuk kane ndikuar ne rezulatin e pergjithshem, por vetem ne diferencen ne mes te rezultatit te kandidateve. Me rendesi eshte qe ne balotazh te pengohen manipulime masive, sepse aty mund te ndikojne edhe vetem disa dhjetra vota, nese rezultati eshte i ngushte dhe pjesemarrja ne zgjedhje teper e ulet.
    Sipas gjitha gjasave ne balotazh nuk do te marrin pjese me shume se 20.00 deri maksimalisht 25.000 votues. Sepse shumica e votuesve te Vetevendosje nuk do te dalin fare ne zgjedhje. Ngjashem do te veprojne edhe nje numer i konsiderueshem i adhuruesve te AKK dhe partive te vogla. Nje numer i votuesve te LDK-se gjithashtu nuk do te dalin ne zgjedhje, sepse gjasat per ta ndryshuar rezultatin ne favor te kandidatit te tyre jane absolutisht minimale. Gara e balotazhit do zhvillohet kryesisht ne mes te "militanteve" te PDK-se dhe LDK-se dhe me gjase te madhe do te perfundoje ne favor te PDK-se.

Problematika kryesore e keso zgjedhjeve, pavaresisht "fituesit", per mua qendron ne faktin se kryetari i nje komune qe ka mbi 100.000 banore zgjedhet nga vetem 7000 resp. 5000 votues.
    Kosovaret po e vertetojne perseri dhe vazhdimisht se nuk besojne fare ne demokraci dhe institucionet e shtetit demokratik. "Tradite" absolutisht e rrezikshme per te ardhmen e vendit dhe popullit.
    Kjo eshte me shqetesuese sesa gara e militanteve te partive antikombetare dhe hajduteve ne krye te tyre...

Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •