Close
Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 117
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

I dhuroi banesë Hashim Thaçit, të bëhet ambasador

Akan Ismaili i sapoemëruar ambasador i Kosovës në SHBA i dhuroi banesë Hashim Thaçit, të bëhet ambasador

Akan Ismaili pa diplomë reale fakulteti u bë ambasador. Jo vetëm kaq, ky është ortakë në biznes me serbët e veriut, atje ku shqiptarët po vriten.

Per me shume BotaSot.info
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Sa gjynah prej Kryeministrit qe ishte pa kulm mbi koke....Nuk dij a e dijn edhe vet gazetaret qe keto jane genjeshtra te kulluara,po ai si kryeminister dhe,,hajn''qe po e quani,nuk do kishte nevoj per ,,lemosh''...Eu,,bota sot'' eu...
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Pse cuditesh kaq ti!?
    Shqiptaria keta politikan ka.
    Jozefina (te njerr prej zhelesh) Topalli te vllane ne Itali, nga tullaxhi e beri pjestar te trupit diplomatik ne Itali. Dhenderrushin e saj te ardhem, Luiz Ejlli, gjithashtu e beri pjestar te trupit diplomatik ne France.

Keta politikan qe kemi ne duhen helmuar!
    Ndryshuar për herë të fundit nga white_snake : 21-04-2012 më 06:52

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Epo miku i mire per dite te veshtir

i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    -Me gjase mund te jete e vertete,nuk mundemi me supozu,por duke njohur realitetin nuk perjashtoje kete mundesi,pasi kjo praktike nuk eshte dicka e re tek ne,sepse shume kush ka arritur deri tek nje pozite,kuptohet dicka ka dhene ne kembim,asgje nuk behet pa pasur dicka ne kembim!

Nje barcolete:
    Kur ishte bere Hashim Thaqi kryeminister,kishin shku disa gazetar dhe i kishin uruar nenes se tij se djali i saj eshte bere kryeminister,ajo kishte thene valla u bo mire se shkolla si shkojke!
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Te drejten paska tha nena e thaqit

Nuk eshte qudi e madhe

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    sa shume qe paska rene pazari ,vetem me nje shtepi te behesh ambasador

se kemi nje politke te tille dhe ka mbi 4 vjet "shtet "dhe nuk ka arritur akoma nr 100 te vendeve qe e njohin si shtet

shyqyre zotit qe shteti meme shqiperia ka diplomaci te hajrit (sic e kane thene dhe me siper)nga tullaxhi -ne diplomat apo nga kengetar -ne diplomat dhe po lobon fuqishem per KOSOVEN

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2011
    Postime
    713
    Kjo ''Shtrigë e çudisjelljes" si duket do na ndjekë edhe shumë vite.Mjerë për neve gjithë.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Shtëpia e re e Kryeministrit Hashim Thaçi në Lagjën Perëndimi i Ri.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

GjIlAnAsI_cSi

Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi Lexo Postimin
    Akan Ismaili i sapoemëruar ambasador i Kosovës në SHBA i dhuroi banesë Hashim Thaçit, të bëhet ambasador

Akan Ismaili pa diplomë reale fakulteti u bë ambasador. Jo vetëm kaq, ky është ortakë në biznes me serbët e veriut, atje ku shqiptarët po vriten.

Per me shume BotaSot.info
    JA paramendoni se kush perfaqson kosoven ne amerik a sesht ky turp per kosoven dhe shqiptar njerz pa ideal dhe pa ndjenja kombtare ppor me ndjena tugjari

Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •