Close
Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 117
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Ambasadori Akan Ismaili nuk ka diplomë fakulteti

Publikuar: 24.04.2012 - 19:11

Prishtinë, 24 prill - Ambasadori i ri i Kosovës në Washington, Akan Ismaili, nuk ka diplomë fakulteti.

Kështu i kanë thënë KTV-së burime të afërta me Komisionin parlamentar për Punë të Jashtme që kanë intervistuar Ismailin para se të emërohej ambasador në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Por mungesa e diplomës së fakultetit për ambasadorin Ismaili nuk shihet si problem nga kabineti i presidentes Atifete Jahjaga.

Këshilltari i presidentes, Ramush Tahiri, ka deklaruar se me ligjin aktual për shërbimin diplomatik të Kosovës nuk është obligim diploma e fakultetit për t’u emëruar ambasador.

Ndërsa, Ministria e Punëve të Jashtme ka kritikuar anëtarët e opozitës në Komisionin për Punë të Jashtme se kanë keqpërdorur procesin e emërimit të ambasadorëve të rinj.

Ministria e Jashtme që dikur udhëhiqej nga deputeti i LDK-së, Skënder Hyseni, i është kundërpërgjigjur këtij të fundit.

Kritikat e Hysenit se po shkelet Ligji për Shërbimin Diplomatik të Kosovës në Ministrinë e Jashtme i quajnë deklarata joparimore.

Opozita në vazhdimësi ka kritikuar qeverinë dhe Ministrinë e Jashtme se po bën shkelje ligjore me rastin e emërimeve të ambasadorëve.

Derisa kjo po kundërshtohet nga pushteti, nga ana tjetër deputetë të PDK-së kanë thënë se defekte ka edhe në ligjin për shërbim diplomatik që, sipas tyre, është i paqartë.

http://kohaditore.com/index.php?page=1,13,96948

Kush mundet ta komentoj ndryshe ket lajm ,te cilin e kam marr nga koha ditore ,po qe se eshte i vertet ky lakm , si mundeni e panjohura ,dijetari e etj ta arsyetoni ,lajmin qe thaci mori banes kompenzimq eta emroj nji te pa shkoll ambasador ???????

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    ekzaktesisht

po vidhni, po rreni, po vritni po e knaqni kosoven krejt

shum mir qe pranon shoki. kjo tregon se kurr me zemer spaski luftu vec ini mcef neper rognera e therra, neper prita me vra luftaret e vertet me prit rastin em plaqkit.

mos e vet se te kallxon vet.
    -kemi larguar serbin , bejm qfar te naj don Qefi.
    c'ne ti ?
    Vv - Palaço+LISBA :D

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    c'ne ti ?

pse po rren?

serbin se ke largue e ke kam kryq ne mitrovic e ne 30% te territorit te kosoves.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    c'ne ti ?
    Kjo eshte e dhimbeshme ,kur njeriu mburret me rezultate te tjereve ,po ta qlironim ne ,do te ishte me te vertet e qliruar dhe tash do te ishim anetar e BE-s,siq ndodhi me sllovenin dhe tash me kroacin ,kurse tash duhet te dish nje qe kosova po rrezikon te humbas 1/3 e territorit me te vlefshem te vetin ,mitrovicen ,brezovicen ,nje pjes te rrafshit te duka gjinit dhe nje pjes te ana moraves ,siq thoshte Albin Kurti me nje koh gjat decentralizimit te famshem, Gjeje at hart qe ky e paraqitete dhe do ta shofesh qe ne ato vija po pregatitet rrudhja e territorit te kosoves.

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    pse po rren?

serbin se ke largue e ke kam kryq ne mitrovic e ne 30% te territorit te kosoves.
    - d.m.th , 70 % territorit te Kosoves e kemi larguar Serbin dhe bejm qfar na don qefi yne.
    - C'ne ti ?

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    - d.m.th , 70 % territorit te Kosoves e kemi larguar Serbin dhe bejm qfar na don qefi yne.
    - C'ne ti ?
    shum mir

knaqu se ka mu ardh dita dhe juve.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga LeNiMaDe Lexo Postimin
    Kjo eshte e dhimbeshme ,kur njeriu mburret me rezultate te tjereve ,po ta qlironim ne ,do te ishte me te vertet e qliruar dhe tash do te ishim anetar e BE-s,siq ndodhi me sllovenin dhe tash me kroacin ,kurse tash duhet te dish nje qe kosova po rrezikon te humbas 1/3 e territorit me te vlefshem te vetin ,mitrovicen ,brezovicen ,nje pjes te rrafshit te duka gjinit dhe nje pjes te ana moraves ,siq thoshte Albin Kurti me nje koh gjat decentralizimit te famshem.
    - ne asnje moment nuk do ta uli krenariten time aq posht qe te mirrem me Lazdrane
    - kjo ishte koment i par dhe i fundit.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    - ne asnje moment nuk do ta uli krenariten time aq posht qe te mirrem me Lazdrane
    - kjo ishte koment i par dhe i fundit.
    Kjo eshte kur nuk ke fakte ,ofendon , per ate nuk din me komuniku me askend ,besoj as me vehten , ti deri tash asgje nuk the,vetem ofendove ,por eshte nje fat qe prej juve nuk vjen rreziku ,se budalla nuk e ka gjuajt kurr gurin ne jaz te mullirit ,ate e ben vetem i menquri ,dhe gjith budallet nuk munden me e nxjer,ket thanje e ka than populli por me von eshte keqinterpretu ndryshe.
    PS. juve nuk ju quajta budalla por e tregova vetem nje thanje.

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    U knaqt llafe lakmi po ju marr.......

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    U knaqt llafe lakmi po ju marr.......
    Hajde, urdhero lexues ,ta kemi ruajt vendin dhe ty ,dil ulu atje tek oxhaku,e thuaj diqka

Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •