selaukeia, ti si gjygjetare hape lenden, por mos e humbe sikur s' e ke humbure me gazeten Kosova sot !!!!![]()
selaukeia, ti si gjygjetare hape lenden, por mos e humbe sikur s' e ke humbure me gazeten Kosova sot !!!!![]()
S’çarmatosem sa t’jetë jeta!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Shkrimet idioteske si ky i yti dhe shpifjet e botha sot,zeri i omlladines,koha e udbes,zivot ne kosove arsyetojn aprovimin e ligjit qe denon shpifjen.
Me dal para gjygjit a mundesh me e deshmu se Akan Ismaili i ka dhuru banese Hashim Thacit dhe si shperblim ky e ka emru ambasador ne SHBA?
Manipulimi me emrin e ADEM JASHARIT eshte i neveriteshem,e kur keto manipulime i beni ju qe e keni sha "selakun" e Drenices qe jau prishi bashkim vllazerimin me vllaznit shkieposhtersia nuk ka fund
![]()
Mos e krahaso te lutem doktorin e shkences me polarin ,pasi polari nuk ka pas kurr shtepi por ka jetu neper pleme ,kurse ai qe ka punu tan jeten e vet neper institucionet me te larta shkencore te kosoves, duhet te llogaritesh pak, mos fol kishe po e kundershtoj dikend pa kurfar arsye.
Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 24-04-2012 më 09:34
Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike
Krijoni Kontakt