Close
Faqja 18 prej 196 FillimFillim ... 816171819202868118 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 1960
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    thats my goal in life lol
    lol yeah sureeee ne fakt kte thot dhe burri im so ku dihet mund ta kesh me vertet lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 13-01-2012 mė 12:18
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga **** Lexo Postimin
    I hope so . Sipas henrit band aid rregullon gjithcka lol. Ka qene teper i prapt sikur kishte rechargable battery por tani eshte urtesuar pak degjon edhe kupton me shume. Nuk kane faj ne 8 ore i kalojme ne pune ato pak ore qe shpenzojme me ata duhet qe ti perkedhelim
    oh i am sure, une dhe ato 2 ore tutoring qe kalojn dhe se shikoj vi ne shpi se meduket sikur me thartua goja pa e puthur
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 13-01-2012 mė 12:19

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    oh i am sure, une dhe our 2 ore kalojn qe se shikoj vi ne shpi se meduket sikur me thartua goja pa e puthur
    po pra sa degjon alarmin qe mbyllet makina vrapon ne shkalle duke me therrit mami edhe sikur gjithe shtepis ti ket vene flake une ia fal lol. te na shikosh si bejme sikur kemi vite pa u pare ahahah.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    po pra sa degjon alarmin qe mbyllet makina vrapon ne shkalle duke me therrit mami edhe sikur gjithe shtepis ti ket vene flake une ia fal lol. te na shikosh si bejme sikur kemi vite pa u pare ahahah.
    hahahah shooo cute, kshu ben dhe vajza ime, ahh mi *** do rriten dhe zdo vijn te vrapojn me vrap tek ne dhe do hyjm ne depresion...me kujtohet babi kur rrinte i merzitur dhe e pyesnim cfare ke "po ja tani qe jeni rritur nuk vini me vrap te me perqafoni si me perpara"

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    hahahah shooo cute, kshu ben dhe vajza ime, ahh mi *** do rriten dhe zdo vijn te vrapojn me vrap tek ne dhe do hyjm ne depresion...me kujtohet babi kur rrinte i merzitur dhe e pyesnim cfare ke "po ja tani qe jeni rritur nuk vini me vrap te me perqafoni si me perpara"
    ahahahah edhe une te njejten gje si ty mendoj po kur i bej leksione lol qe ta doj gruan e vet por te mos me harroj mua. Do e bej si Maria e ema e Raymond qe i kujton lindjen vazhdimisht :P. Mire e ka babi jot u rritem tani i duam prinderit shume por afersia nuk eshte me sikur ishim te vogla. Sa mire do ishte te ishim te vegjel perseri por edhe femijet te ishin pjese e femijrise tone, our little siblings
    I LOVE GOD

j&g

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po mire mi, leshoji babit- gocen tende tani, thuaji run run te gjyshi . Thone, ose thuhet qe femijet e femijes duhen me shume. Kur te plakemi e ta provojme dhe do e konfirmojme .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    shume i bukur emri henry,me pelqen
    shkoka me emrin e goces time
    ta gezoje
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 13-01-2012 mė 12:42

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    ahahahah edhe une te njejten gje si ty mendoj po kur i bej leksione lol qe ta doj gruan e vet por te mos me harroj mua. Do e bej si Maria e ema e Raymond qe i kujton lindjen vazhdimisht :P. Mire e ka babi jot u rritem tani i duam prinderit shume por afersia nuk eshte me sikur ishim te vogla. Sa mire do ishte te ishim te vegjel perseri por edhe femijet te ishin pjese e femijrise tone, our little siblings

hahah that would be weird Raymond's mom me shkrin, me kujton pak mamin use gjyshen

Po mire mi, leshoji babit- gocen tende tani, thuaji run run te gjyshi . Thone, ose thuhet qe femijet e femijes duhen me shume. Kur te plakemi e ta provojme dhe do e konfirmojme .
    hahahha po thoja e thoshte kete me perpara kur ishim adoleshent, mbase ku dihet, kam qen shume afert gjyshrit (nga ana e mamit)

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    shume i bukur emri henry,me pelqen
    shkoka me emrin e goces time
    ta gezoje
    FLM MARYA burrit nuk i pelqeu shume por mua me pelqeu sepse eshte lehte ta shqiptosh. dmth vajza e ka Henrietta???

Rexh i love that show i afrohet shume disa traditave qe kemi ne shqiptaret.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    FLM MARYA burrit nuk i pelqeu shume por mua me pelqeu sepse eshte lehte ta shqiptosh. dmth vajza e ka Henrietta???

Rexh i love that show i afrohet shume disa traditave qe kemi ne shqiptaret.
    ncuk
    Hélčne

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •