Close
Faqja 68 prej 196 FillimFillim ... 1858666768697078118168 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 671 deri 680 prej 1960
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    cuni im, gjithe diten poshte ujit. Une nxirr siper, ai prape poshte. Kete pune kemi. Ngela dhe vete poshte ujit. Ate qe ta bene femija sta ben as perendia- tha Vani i tmerrshem, e kot se tha. lol.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Eh pink, kur iki ne plazh, pishine gjithmone me ngjirret zeri lol nga qe ju flas femijeve te dalin nga uji. Me dy eshte cik me veshtire xhanem se nuk rrine as bashke, por si t'ju vij per mbare, sidomos cupa. Kur isha ne plazh javen e kaluar mu afrua nje cupe mosha 4 vjec do kete qene. Kishte humbur. Mami ka iku me tha lol, shume e qete. Donte te futej te nja dy lodra aty. Kjo besoj ka qene arsyeja qe ishte shkeputur nga prinderit. Jua cova punonjesve te plazhit. Zot! Po mundohesha te vija veten ne vendin e mamase se saj! Do kisha tmerruar plazhin nga te thirrurat.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Hahahahaha............. Do tia jepja nje te puthur te forte djalit tend Prudence...

Ne kemi hall ketej.... Vajza ben show me te gjithe njerzit qe njohim tashme rruges...... Kercen, kendon, flet gjithe kohes , te tjeret gajasen se qeshuri, ndersa kjo sapo ben gjumin e pare ia fillon vajit....
    Une nuk besoj ne syrin e keq e gjera te tilla, por me ka gjete belaja me nje gruan qe njoh ketu. Laja syte ne banjo me thote se ka marre mesysh...

Ia di une mesyshin. Don te mesoje te gjitha per nje dite... Tani iu eshte qepur princeshave.... Madje sdi ta shpjegoj si, por e kupton kur dikush do ti beje keq princeshes.

Une ia lexoj gjuetari po e qon shetitje borebardhen ne pyll dhe ajo thote "gjuetari i keq".... ndersa kesaj me shume se cdo gje i pelqen kur ikim shetitje ne pyll.
    Se di kah vie ne perfundim qe gjuetari eshte i keq perderisa une i them qe ai po e qon borebardhen ne shetitje....

Kjo me zgjimin naten po me shqeteson vertete. Ka disa here qe ndodhe , dhe nese vazhdon do me duhet ta shpie te mjeku.
    E ngordha me te puthura kur po vinte drejt meje me nje nenqeshje ne buze,por edhe i ndjere ne faj, se pale mos i beja gje.

Mund te jete kalimtare.kur vene merak per ndonje gje u del gjumi naten.para se te ngrihej ne kembe njeri nga cunat e mi,e gjeja cdo nate zgjuar,ndenjur ,ne krevatin e tij.Ua sa jam trembur nga femija im kur e pashe qe ishte rast i perseritur,por kaloi.Po vajza sa vjece eshte?

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    prudo thjesht per kuriozitet , ne familje a keni raste te tjera binjakerie
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    prudo thjesht per kuriozitet , ne familje a keni raste te tjera binjakerie

Po Marya.
    Nona ime(mamaja e mamit tim dmth)
    nona e tim shoqi(mamaja e babit te vet)
    dhe halla e tim shoqi...uhhh...kaq
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prudence : 09-07-2012 mė 08:07

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Prudo te forta kane keta cunat e tu.
    ashtu eshte vertet.Edhe mua me ka rene ne sy. Veē t'ua mbash mend e te kesh kohe ti filmosh qe tua kesh kujtim.

pale kur llafosen me nj-tj,ka gallata pa fund.Die degjoja tek luanin me makina, A i thote T: " une e ēova makinen tek jugu-veriut" (aq larg dmth,sipas mendjes se tij)

Ndersa vjehrra ime tek perkedhelte T,(aman siē e kane gjyshet),i thotė herė pas here: "Tė ngordhė nėna pėr ty", dhe T i thotė : "Mos thuaj tė ngordh,por tė vdes,se ti nuk je kafshė"... (palaēu)

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Talking

Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    Po Marya.
    Nona ime(mamaja e mamit tim dmth)
    nona e tim shoqi(mamaja e babit te vet)
    dhe halla e tim shoqi...uhhh...kaq
    Dmth per ty nuk ishte ndjnj surprize se kishe binjaker, e di qe mund te besh akoma binjaker?
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    vajza ime ka filluar te me thot qe eshte "busy" ( e zene),... me ka degjuar mua qe i them "jo tani Ori, jam busy"...dhe kjo e poshtra tani po perdor te njejten gje...duke para televizor i them "te kecen mami me jep nje bebelino per motren"...."i'm busyyy" dhe vazhdon duke pare televizor :/
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Dmth per ty nuk ishte ndjnj surprize se kishe binjaker, e di qe mund te besh akoma binjaker?
    nuk eshte se e kisha menduar se patjeter duhet te me ndodhte mua.Por e mora vesh sh shpejt qe ishin dy.Ekziston mundesia qe cdo shtatzani tjeter te kem binjak serisht.....por them qe e kam mbyll me ēunat.

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    vajza ime ka filluar te me thot qe eshte "busy" ( e zene),... me ka degjuar mua qe i them "jo tani Ori, jam busy"...dhe kjo e poshtra tani po perdor te njejten gje...duke para televizor i them "te kecen mami me jep nje bebelino per motren"...."i'm busyyy" dhe vazhdon duke pare televizor :/

kur flasin me fjalet tona te shkrijne.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •