ja ku u ba ni krushqi e re ne forum lol
ja ku u ba ni krushqi e re ne forum lol
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
te trashgohen lol
lumi ju lol menoni me u gjet nuse e burra fmive un i shkreti hala tu kqyr per vete lol
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Mua me duket gjeja me e cuditshme ne bote,kur thone,qe femija e femijes duhet me shume.
Where does a thought go when it's forgotten?
MC, e di si thote nje ketu tek puna ime me femijen you have to deal with good & bad kurse me grandkids you just spoil them and is like a second chance to treat them like you wanted to treat your kids, let prinderit deal with the bad.
Derjans po ti nuk e do nga jugu ti ke shume kerkesa lol. lower you expectations :P
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 13-01-2012 mė 14:33
I LOVE GOD
j&g
Keshtu kam degjuar edhe une,por s'e imagjinoj dot. Kete po them.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
E lus cunin - ma le 1cik DS tend te luaj pak? ( jam bere addicted) lol, mezi i mbush mendjen - mamit sja jep ti?! E mire ma jep - edhe sa kaloj ate dreq level, vjen e ma merr! Mu ne mes te lojes! (nuk ka gje me irrituese)![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
lol Pink
mė e keqja ėshtė kur tė thonė tė drejtosh veturėn nė playstation, ndėrkohė ti nuk i mbanė mirė kėthesat .. papritur pason njė zė i pėrvajshėm: 'Ah moj mami, nuk e di si ta kanė dhėnė lejėn e vozitjes ty!'
Kėsaj s`ke ē`i thua, plas po tė duash!![]()
Love has no limits
Po pra. Mua se cme ka kap inati me ate super Marion . Sa marr ato super powers- ma merr nga Dora! Ose po I perdora behet nami! Me Len derisa arrij ne nje pike qe ai e ka gati e pastaj ma merr!
. Me perdor per interese te vet! Lool
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
sa i zgjuar...![]()
Love has no limits
Krijoni Kontakt