Close
Faqja 8 prej 196 FillimFillim ... 6789101858108 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 1960
    Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    ka dicka qe perdoret qe mos te te hapi femija frigoriferin? kjo e imja mesoj si ta hapi, dhe me sjell cdo nje sekond dicka nga frigoriferi qe tia hap dhe ta haj, halli eshte e hap dhe sa e provon nuk e do dhe keshtu me kan shkruar dem shume ushqime lol

Shiko tek Home Depot, Rexhina, se paska derman edhe halli yt.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   
    Where does a thought go when it's forgotten?

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ky cuni im javes qe kaloi me kerkoi $ se kishin holiday shop day ne school. E me ka ble 1 unaze me 1 gur te madh blue. Nuk eshte ndonje kushedi, po mjafton xhesti, ideja. Gentleman eshte . Dje po e pyesja per dicka, e sesi ra muhabeti lol, sa brown kids ke ne klase? 2 vetem Jane tha, te tjeret si une white, po me different faces . LOL.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    dje i doli dhembi i 7 cunit tim te vogel shyqyr per nja 2 muaj bie rehat tani, tani po rrin pak ne kembe po une jam bere me fixsim nuk e le se me dhimset kur rrezohet..........jam bere si plake e keqe rri vetem duke bertitur qyqa ra,me dy te tjeret nuk kam qene fare keshtu i linja qark te ecnin
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Shiko tek Home Depot, Rexhina, se paska derman edhe halli yt.
    uhh flm mi corazon, i will check it out
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    uhh flm mi corazon, i will check it out
    Eh rexhi ato vlejne vetem kur ke femije nen 15 muajsh, lol. I perdora une per cupen por i shqeu qe diten e pare. Dhe kjo imja sle gje pa marre. I hap te gjitha koset e frutave. Frutat i ben sikur i ka ngrene miu, etj lol.
    Feelings change - memories don't.

ka dicka qe perdoret qe mos te te hapi femija frigoriferin? kjo e imja mesoj si ta hapi, dhe me sjell cdo nje sekond dicka nga frigoriferi qe tia hap dhe ta haj, halli eshte e hap dhe sa e provon nuk e do dhe keshtu me kan shkruar dem shume ushqime lol
    Rexhi haha filloj aventurat ajo kujdes edhe prizat ti kesh te mbyllura se ju futen ide edhe vene cdo gje ju teket ne vrimat....e ke degjuar kete stilin e ri qe femija kalon adoleshencen qe ne 8 vjet eshte nje si tip proadoleshence haha kurajo shoqja time...
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Eh rexhi ato vlejne vetem kur ke femije nen 15 muajsh, lol. I perdora une per cupen por i shqeu qe diten e pare. Dhe kjo imja sle gje pa marre. I hap te gjitha koset e frutave. Frutat i ben sikur i ka ngrene miu, etj lol.
    ahah dhe kjo e imja ate beri kur kisha ven ato per prizrat...pothuajse me dukeshin sikur e atraktonin me shume se vec shkonte rreth e rrotul qe ti hiqte nje nga nje...por po i hidhja faj prizrave lol prandaj shpresova se mos kjo e frigoriferit do ishte me e forte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Rexhi haha filloj aventurat ajo kujdes edhe prizat ti kesh te mbyllura se ju futen ide edhe vene cdo gje ju teket ne vrimat....e ke degjuar kete stilin e ri qe femija kalon adoleshencen qe ne 8 vjet eshte nje si tip proadoleshence haha kurajo shoqja time...
    thank you sweety...keto te prizrave kam ven re qe nuk i ngacmon shume vec nese ve nga ato te bardhat qe mbulon prizrat atehere tentohet ti heqi...por tani ka filluar te ve prizren te habi dritat e pemes, me pa njehere qe hapa dritat dhe tani sa ngrihet me thot "mami dita dita"

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    C'me ka gjet belaja me kete cunin Tim; zysha I thote mos sill lodra ne shkolle, ky po qe Po! Edhe sot e futi 1 ne cante me zorr. Si t'ja bej si tja bej?! Ndryshe fillon numrat , kapricot. E ne mengjez skam kohe te 'merrem' ?! eh kids kids. Lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 08-12-2011 mė 11:02
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Talking

Citim Postuar mė parė nga lisa12 Lexo Postimin
    dje i doli dhembi i 7 cunit tim te vogel shyqyr per nja 2 muaj bie rehat tani, tani po rrin pak ne kembe po une jam bere me fixsim nuk e le se me dhimset kur rrezohet..........jam bere si plake e keqe rri vetem duke bertitur qyqa ra,me dy te tjeret nuk kam qene fare keshtu i linja qark te ecnin
    lisa edhe mua me dilte mezi derisa blem rrethore dhe tani ecen vete vecse prap duhet ndjekur
    edhe me kete time bela e kam me lodra, i kemi blere nje qerre , ajo gezohet per sekonden i merr e fut nje here ne goje dhe hop i hedh
    kenaqesia e saj jane telat , kufjet , qese qe ben fesh , fesh mund te rri te luaj tere diten dhe te jete ne ekstaz , apo gushore qe e fut ne goje
    gjithe femijet nje damar paskan me sa shoh

Faqja 8 prej 196 FillimFillim ... 6789101858108 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •