Close
Faqja 17 prej 196 FillimFillim ... 715161718192767117 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 1960
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    eshte pjes e karakterit te saj, dhe eshte ne ate faze qe pelqejn te degjojn veten e tyre kjo e imja ben te kunderten kur bertasin te tjeret kjo i shikon dhe i studion, kur gjithecka eshte ne qetesi atehere kjo ben zhurme, por sben zhurme kur bejn zhurme te tjeret lol...ama kur ishte disa muajshe kishte ato momente qe nuk pushonte, me ate fjale xhiberisht qe thoshte nuk ndalonte, e shikonin te gjithe kjo prap e hollonte dhe e trashte zerin

saper kur vritet dhe kjo tek une vine me vrap, dhe nese i bertas une kur qan nuk shkon me vrap tek burri por sme shkullet do qe ta perkedhel un pasi i kam bertitur, perkundrazi kur i bertet burri direkt vin me vrap tek une
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    rexhi edhe kjo goca ime me habit c'do dite e me shume, kur luan dhe eshte ne qef thote baba, tata, opla por kur vritet dhe qan vetem atehere thote mama
    vajtem tek pediatri dhe ne sallen e pritjes femije1 - 2 - 3 vjec rrinin urte, kjo e imja si rrinin te ndenjurat ne nje vend si ngjale , ulerinte , ti e ke fajin ma bente burri , e ke llastuar shume qe tani, une nuk dua te behet llastice, po srri dot pa e puthur gjithe diten , pa luajtur me te dhe sa me shume te merresh aq me shume vemendje kerkon...
    Ku ta di une
    Nuk e di si ja bejne te tjeret qe i kane femijet te urte........mua me gezon qe eshte keshtu se tregon shenje vitaliteti, por kam frike se mos eshte me shume se duhet........
    damn our burrat lol gjithmon ne na i hedhin fajin kur behet fjale per perkedhelje ahaha it is a mom's job qe te perkedheli femijet. Bemat e henrit skan fund por kur vritet vrapon ne banje edhe merr first aid kit me bandaid. Edhe kur thyen ndonje gje keshtu vepron kujton se bandaid do e rregulloj lol.
    I LOVE GOD

j&g

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    eh PINK PINK lol cjeni tu rrit kto llastica lol
    Po rri o Derjans se 1 cun kam, nuk kam nja 5 cope. . Nuk I vjen gje nga perkedheljet- perkundrazi.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    hahahahah Henry is so cute, do behet doktor kur te rritet

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Ok rri o Derjans se 1 cun kam, nuk kam nja 5 cope. . Nuk I vjen gje nga perkedheljet- perkundrazi.
    qy ni kam thot kjo

mjaft e pergdhele se ke me ba gjalpin po te tham lol, ke ma te ra menja ke un po ka me qon von lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    derjo behu baba ti njehere pastaj fol ...apo do thuash "me mire te me ken frik femijet sesa te me duan"

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    moj j&g se me paska shpetu mu ky detaj i vogel lol

po ti gjith kjo patriote lol Henry paske gjet me ja vu emnin cunit lol?

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    hahahahah Henry is so cute, do behet doktor kur te rritet
    I hope so . Sipas henrit band aid rregullon gjithcka lol. Ka qene teper i prapt sikur kishte rechargable battery por tani eshte urtesuar pak degjon edhe kupton me shume. Nuk kane faj ne 8 ore i kalojme ne pune ato pak ore qe shpenzojme me ata duhet qe ti perkedhelim

ahahah derjans jemi kaq shume patriot sa te gjithe emrat popullor shqiptare i kemi ne famile, prandaj ia vendosem henry
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 13-01-2012 mė 12:15
    I LOVE GOD

j&g

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    derjo behu baba ti njehere pastaj fol ...apo do thuash "me mire te me ken frik femijet sesa te me duan"
    thats my goal in life lol

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    qy ni kam thot kjo

mjaft e pergdhele se ke me ba gjalpin po te tham lol, ke ma te ra menja ke un po ka me qon von lol
    I don't think so, wanna bet? Lol. Derjo ti se kupton dashurine e prindit yet. Do flasim
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •