Close
Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 153
    Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Si m..i mas kpuces mje qep. E kupto qe po bohesh qesharak. Une thashe "mesa mora vesh fajin me te madh e ka pas ky tipi me mini cuper" qe o fut me t'kuqe. Se zakonisht kto lloj tipash i gje me bollek ne tiron sidomos kur jane te shoqerum me pjeshka mrapa bojn si shofera dhe shkelin cdo rregull te qarkullimit. Tashi ky eshte versioni im nga njerez qe e kane pa skenen se une aty afer kom shpine. Cuni rucit ka hy ne jeshile por ama ka qene ne shpejtesi te madhe dhe ska mujt me deviju dot. Tani une thashe qe faji me i madh eshte i ktij qe eshte fut me t'kuqe pastaj fajtori tjeter eshte cuni rucit. Jashte shtetit njerzit qe futen me t'kuqe konsiderohen si kamikaz dhe futen ne burg ti po na trego prralla militantesh. Mos boj rolin e idiotit kot se spo e mbro njeri. Sa per dijeni e kom pas dhe ne shkolle cunin e rucit edhe pse eshte me i vogel dhe sme ka pelqy kurre si tip. Une qe e njof me mire se disa tjer ,deri ne klase 8 ka qene cun mami ky ledio ,me vone filloi tu mor kot meqense i kishte shpatllat e ngohta.

Kshu ti cun ,her tjeter mos me cito pa lidhje se ti sme njef edhe nuk e di se cfare mendoj une per cunin e rucit ..etj. Ska pune partish ktu e militantesh se jane te fundit qe me interesojne. Besoj se kaq mjafton.
    Nuk behem qesharak sepse e di cfar flas... Ti s'mund te besh rolin e prokurorit dhe gjykatesit. Ti apo dikush tjeter s'jeni organet kopetente ,keshtu qe me mire te flasin ata qe merren me kete pune... Gjeja e pare qe duhet te besh ti eshte ta qepesh gojen para se fajesosh makinen ku ka vdekur nje vajze e re.

Sa per cunin e Gramoz , ate e njohin te gjithe dhe nuk eshte nevoja te na besh te ditur neve.. Shume gjera di per te , nuk e perdora kete teme per ti thene gjera me negative te atij lloj njeriu
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 21-11-2011 më 15:23
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Pra, sipas teje, ajo makina tjeter ka hy me t'kuqe, dhe ne ate second po kalonte me bmvx6 ky i urti i Tiranes....

Nigjo tashi, shko ne Tiran, dhe ndalu ne nje semafor, dhe do vesh re qe qenusherit si puna kti futen gjithmon me t'kuqe, t'garantoj per kte.
    +qe edhe policve nuk i ndalen, edhe per kte te garantoj.
    jo sipas meje, po simas artikujve qe prun ktu se un skam qon atje

a po flasim per raste te tjera apo per ket rast?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    jo sipas meje, po simas artikujve qe prun ktu se un skam qon atje

a po flasim per raste te tjera apo per ket rast?
    Me ato qe thu ti, jam shum dakort.
    Por m'kupto edhe ti, qe nuk ka vend kjo llogjike me kta qenusher.
    Ne ket rast duhet terheqje zvarre..
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Pra, sipas teje, ajo makina tjeter ka hy me t'kuqe, dhe ne ate second po kalonte me bmvx6 ky i urti i Tiranes....

Nigjo tashi, shko ne Tiran, dhe ndalu ne nje semafor, dhe do vesh re qe qenusherit si puna kti futen gjithmon me t'kuqe, t'garantoj per kte.
    +qe edhe policve nuk i ndalen, edhe per kte te garantoj.
    Ka shum makina që hynë me të kuqe në Tiranë Skënder.
    Fillo që nga Presidenti i Republikës vazhdo me Salën, Jozkën, & ,&........dhe vazdo dil deri tek "qenushi" e më poshtë akoma deri te.....që i ka paisur vet policia me nga një kundra-tabelë dhe krekosen rrugëve të Shqipërisë.
    Por problemi është se ju dëgjoni emrin e personit dhe filloni dhe flisni me "tërbim" pa ditur se si është zhvilluar ngjarja.
    Unë vet nuk e di si ka ndodhur aksidenti por lexoj këtu që Minikuperi është futur me të kuqe dhe kaq mjafton për të përcaktuar fajtorin në aksident pamvarsisht se kush udhëtonte në njërën apo tjetrën makinë.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Dakord, ai qe hyri me te kuqi ka fajin me te madh nuk diskutohet. Por ama, dhe ky qe futet me jeshile duhet te respektoj rregullat. Jo se eshte jeshile e ti bjeri gazit vuuuu. Pastaj ne ato rruge cope cope te Tirones, ato qofshin si i japin pedales pa pike pergjegjesie. Ne rradhe te pare tu dhimbest jeta e tyre pastaj e kembesoreve e te tjereve. Nese ky nuk do ishte me shpejtesi do ishte ne gjendje te evitohej nje aksident aq i rende ku te humbnin jeten te tjere. Pavarisht se i kujt ishte faji. Fundja nuk ishte ne high way ku te justifikoi shpejtesine. Ne rruge qyteti ku ka kembesore dhe plot makina te tjera, ku eshte nje kaos i vertete te ecesh me shpejtesi eshte vetvetvrasje. Nuk i lejohet me te drive, patenta ti konfiskohet.

Para 3 ditesh pata nje rast te ngjashem dhe une, duke u kthyer nga puna, me drite jeshile per mua, fap vjen njeri me shpejtesi drite e kuqe per ate, kujtoi se po ja hidhte - po fati i tij, qe nuk isha me shpejtesi, se do e kisha marre para. Ndaloi, ngriti duart lart- sorry sorry. Sorry my arse. Kur ste mora para. Po gjithmone si ai me drite jeshile si ai me te kuqe, duhet te jene ne gadishmeri dhe i parapergatitur se cdo gje ndodh.

Pink shpejtesin e sjell influenca e alkolit ose e droges duke marre parasysh te kaluaren e ketij krimineli me plot bindje e them qe ky ka qene drunk/high. Pra ky e ka fajin jo ata qe i kane akuzuar kot qe jan fut me te kuqe.

A ka kamera trafiku ne tirane te vertetohet qe jane fut me te kuqe apo versioni i kriminelit ky per vetmbrojtje. Nejse vdiq ajo e shkreta te tjeret do jetojne edhe nese i jepet mundesia do vrasin perseri. Shume e padrejte. Sepse ne shqiperi gjithmon e gjejne menyre si te fajsojne viktimen po eshte femer i fusin nje epitet K... edhe ceshtje e zgjidhur. Gjithmon ketij krimineli i ndodhin gjerat e keqia por ky nuk eshte kurre viktima as fajtori. For god's sake people hapni syte eshte njeriu qe ben gabimet/krimet nuk ndodhin vet gabimet/krimet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 21-11-2011 më 16:13
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Fillo që nga Presidenti i Republikës vazhdo me Salën, Jozkën, & ,&........dhe vazdo dil deri tek "qenushi" e më poshtë akoma deri te.....që i ka paisur vet policia me nga një kundra-tabelë dhe krekosen rrugëve të Shqipërisë.
    Por problemi është se ju dëgjoni emrin e personit dhe filloni dhe flisni me "tërbim" pa ditur se si është zhvilluar ngjarja.
    Unë vet nuk e di si ka ndodhur aksidenti por lexoj këtu që Minikuperi është futur me të kuqe dhe kaq mjafton për të përcaktuar fajtorin në aksident pamvarsisht se kush udhëtonte në njërën apo tjetrën makinë.
    eh aty me rri se te ishte dikush tjeter do e kishin pru ktu thjesht si ni artikull ke ajo tema e aksidenteve e do ishte hup atje

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin

xhixho, emri i djalit t'Gramozit del ne shum vende, ka ber fam...

Po pse, ju pritni qe ti ven fajin djalit t'Gramozit?!

Ok, e lem semaforin.
    Sipas teje, ne nje aksident me ato pasoja, sa ka qen shpejtsia e X6-es?
    Nen 80km/h joooo!!!!
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    skenero ni X6 i ka mshu ni MINIcooperi anash edhe me 40 ose 50km/h personi afer deres mund te vdesi

pranej un po them se ti punen e shpjetsis vetem po e thu me hamenje

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    xhixho, emri i djalit t'Gramozit del ne shum vende, ka ber fam...

Po pse, ju pritni qe ti ven fajin djalit t'Gramozit?!

Ok, e lem semaforin.
    Sipas teje, ne nje aksident me ato pasoja, sa ka qen shpejtsia e X6-es?
    Nen 80km/h joooo!!!!
    Po pse të mos ja vënë fajin djalit të Gramozit nëse e ka fajin??

P.s. E ke idenë se ç'mund të bëjnë dy makina me nga 80km/h ballë për ballë me njëra tjetrën??? Më duket se nuk e parafytyron hiç

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2011
    Postime
    19
    Fajin e ka pas ai laparaku Gramozit se rin 24 ore spat me kokain, ngushellime familjes se aksidentuarit qe humbi jeten.

Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •