Close
Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 153
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    mir mer se na habitet me shpejtsi sketerr po thoni ju? a na e thot kush sa shpejt ishte tu hec ky? apo hajt tje fusim me shpejtsi sketerr

ne cdo shtet ligjor fajtori asht ai qe ka hy me drit te kuqe.

perderi sa nuk ka dikush qe ja ka mat shpejtsin kti shokut ne momentin e aksidentit fajtor asht ai qe ka hy ne kryqzim me drit te kuqe
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    E harrove Tanin e Topit ?
    Çereku i djemve të Tiranës janë "Tan Topi" në këtë drejtim

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Çereku i djemve të Tiranës janë "Tan Topi" në këtë drejtim
    Eeeeee po jo cereku i djemeve te Tiranes kane X 6 dhe Ferrari
    Revolution 1848

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    E harrove Tanin e Topit ?
    Tani vdiq, mos t'merrna me t'vdekun tashi...

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    mir mer se na habitet me shpejtsi sketerr po thoni ju? a na e thot kush sa shpejt ishte tu hec ky? apo hajt tje fusim me shpejtsi sketerr

perderi sa nuk ka dikush qe ja ka mat shpejtsin kti shokut ne momentin e aksidentit fajtor asht ai qe ka hy ne kryqzim me drit te kuqe
    derjansi, un nuk kam qen tu i mat shpejtsin atij qenushit, por mnyra se si ishin katandis mjetet, tregon se ka qen tu ec shpejt.
    Pash besen o derjansi, mos na hap muhabete me shtet ligjor, se ta marr per tallje....
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Tani vdiq, mos merrna me t'vdekun tashi...

derjansi, un nuk kam qen tu i mat shpejtsin atij qenushit, por mnyra se si ishin katandis mjetet, tregon se ka qen tu ec shpejt.
    Pash besen o derjansi, mos na hap muhabete me shtet ligjor, se ta marr per tallje....
    mor un e di se atje ska shtet ligjor

po thash atje ku ka e han ai qe kalon em drit te kuqe, sepse shpejtsia mund te llogaritet afersisht po ne gjykat kto llogaritje nuk bojn pun

masanej ti the qe familja e ati tjetrit duhet te cohet e ta mori zvarr ket jo un, ne realitet ai duhet ti paguj bmw kti se ishte fajtor

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Eeeeee po jo cereku i djemeve te Tiranes kane X 6 dhe Ferrari
    Po ça lidhje ka kjo??
    Po flasim për shpejtësi të madhe dhe këtë mund ta bëjë edhe një FIAT 131 .

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Dakord, ai qe hyri me te kuqi ka fajin me te madh nuk diskutohet. Por ama, dhe ky qe futet me jeshile duhet te respektoj rregullat. Jo se eshte jeshile e ti bjeri gazit vuuuu. Pastaj ne ato rruge cope cope te Tirones, ato qofshin si i japin pedales pa pike pergjegjesie. Ne rradhe te pare tu dhimbest jeta e tyre pastaj e kembesoreve e te tjereve. Nese ky nuk do ishte me shpejtesi do ishte ne gjendje te evitohej nje aksident aq i rende ku te humbnin jeten te tjere. Pavarisht se i kujt ishte faji. Fundja nuk ishte ne high way ku te justifikoi shpejtesine. Ne rruge qyteti ku ka kembesore dhe plot makina te tjera, ku eshte nje kaos i vertete te ecesh me shpejtesi eshte vetvetvrasje. Nuk i lejohet me te drive, patenta ti konfiskohet.

Para 3 ditesh pata nje rast te ngjashem dhe une, duke u kthyer nga puna, me drite jeshile per mua, fap vjen njeri me shpejtesi drite e kuqe per ate, kujtoi se po ja hidhte - po fati i tij, qe nuk isha me shpejtesi, se do e kisha marre para. Ndaloi, ngriti duart lart- sorry sorry. Sorry my arse. Kur ste mora para. Po gjithmone si ai me drite jeshile si ai me te kuqe, duhet te jene ne gadishmeri dhe i parapergatitur se cdo gje ndodh.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Po ça lidhje ka kjo??
    Po flasim për shpejtësi të madhe dhe këtë mund ta bëjë edhe një FIAT 131 .

Ka lidhje ka.. Se djemte me FIAT 131 i pin pika e zeze ndersa keta me X 6 ?????
    Revolution 1848

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Dakord, ai qe hyri me te kuqi ka fajin me te madh nuk diskutohet. Por ama, dhe ky qe futet me jeshile duhet te respektoj rregullat. Jo se eshte jeshile e ti bjeri gazit vuuuu. Pastaj ne ato rruge cope cope te Tirones, ato qofshin si i japin pedales pa pike pergjegjesie. Ne rradhe te pare tu dhimbest jeta e tyre pastaj e kembesoreve e te tjereve. Nese ky nuk do ishte me shpejtesi do ishte ne gjendje te evitohej nje aksident aq i rende ku te humbnin jeten te tjere. Pavarisht se i kujt ishte faji. Fundja nuk ishte ne high way ku te justifikoi shpejtesine. Ne rruge qyteti ku ka kembesore dhe plot makina te tjera, ku eshte nje kaos i vertete te ecesh me shpejtesi eshte vetvetvrasje. Nuk i lejohet me te drive, patenta ti konfiskohet.

Para 3 ditesh pata nje rast te ngjashem dhe une, duke u kthyer nga puna, me drite jeshile per mua, fap vjen njeri me shpejtesi drite e kuqe per ate, kujtoi se po ja hidhte - po fati i tij, qe nuk isha me shpejtesi, se do e kisha marre para. Ndaloi, ngriti duart lart- sorry sorry. Sorry my arse. Kur ste mora para. Po gjithmone si ai me drite jeshile si ai me te kuqe, duhet te jene ne gadishmeri dhe i parapergatitur se cdo gje ndodh.

idealja ashtu si thu ti pink asht lol

edhe un nuk po shfajsoj ket legenin aspak, edhe pse shpejtsin nuk e dim vec me hamnedje po thoni shum shpjet

po me bani pershtypje komenti i skenerit qe thot familja e Fajtorit duhet te shkoj te mori zvarr ket qe esht me pak fajtor.

sa per sqarim nuk em intereson djali rucit a i sucit thjesht po e mor sikur jan dy persona normal.

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    mor un e di se atje ska shtet ligjor

po thash atje ku ka e han ai qe kalon em drit te kuqe, sepse shpejtsia mund te llogaritet afersisht po ne gjykat kto llogaritje nuk bojn pun

masanej ti the qe familja e ati tjetrit duhet te cohet e ta mori zvarr ket jo un, ne realitet ai duhet ti paguj bmw kti se ishte fajtor
    Pra, sipas teje, ajo makina tjeter ka hy me t'kuqe, dhe ne ate second po kalonte me bmvx6 ky i urti i Tiranes....

Nigjo tashi, shko ne Tiran, dhe ndalu ne nje semafor, dhe do vesh re qe qenusherit si puna kti futen gjithmon me t'kuqe, t'garantoj per kte.
    +qe edhe policve nuk i ndalen, edhe per kte te garantoj.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •